Sistem audio portabil SONY SRS-XP700, MEGA BASS, Bluetooth, LDAC, Wireless, IPX4, Party Connect, Autonomie de 25 ore, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.512,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 92.09 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SRSXP700B.CEL

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio portabil SONY SRS-XP700, MEGA BASS, Bluetooth, LDAC, Wireless, IPX4, Party Connect, Autonomie de 25 ore, Negru de la Sony

Boxa portabila SONY SRS-XP700, MEGA BASS, Bluetooth, LDAC, Wireless, IPX4, Party Connect, Autonomie de 25 ore, Negru

 

 

Sunet uimitor, petreceri unice

Un sunet amplu, care umple incinta petrecerii si incanta oaspetii. Cu boxe in fata si in spate, nimeni va rata niciun acord. Iar cu basul profund si vocile clare, nici nu-si va dori sa rateze ceva.

 

LIVE LIFE LOUD

Viata trebuie traita la volum maxim. Aceasta inseamna ca trebuie sa va adunati prietenii, sa dati muzica la volum maxim si sa dansati toata noaptea pe un sunet clar si amplu. Cu noua noastra gama de boxe X-Series, va puteti bucura la maximum de fiecare moment, sa organizati petreceri pe care vi le veti aduce aminte mereu si sa traiti intotdeauna la volum maxim.

 

 

Sunet amplu, in intreaga incinta

La petreceri, crearea atmosferei este esentiala. Acest lucru inseamna sa umpleti complet locul unde are loc petrecerea cu un sunet impresionant. Cu sunetul de petrecere omnidirectional si inovatorul difuzor X-Balanced, boxa XP700 este special conceputa pentru a umple orice loc aglomerat, fie in interior, fie in exterior.

 

 

Inconjurati-va de sunet

Sistemul XP700 este alcatuit din mai multe boxe, inclusiv tweetere de inalta eficienta fata si spate si un difuzor X-Balanced, pentru un sunet de petrecere omnidirectional, cu un bas intens si precis si claritate din plin.

 

 

Construite pentru a dura

Boxa XP700 a fost creata pentru a oferi rezistenta si portabilitate. Acest lucru inseamna ca puteti lua cu dvs. muzica pe care o iubiti oriunde mergeti, fara nicio grija.

 

Ploaia nu va intrerupe niciodata redarea

Fiti pregatit pentru orice la petrecerea dvs. in gradina. Boxa XP700 este rezistenta la apa conform IPX4, asa ca nu trebuie sa intrerupeti petrecerea la primele picaturi de ploaie.

 

 

Autonomia mai mare de viata a bateriei se traduce prin mai mult timp pentru distractie tarziu in noapte

Cand petrecerea este reusita, nimeni nu vrea ca muzica sa se termine. Iar gratie autonomiei de 25 de ore a bateriei atunci cand este complet incarcata, aceasta boxa va rezista aproape la fel de mult ca dvs.

Pictograma pentru simbolul unei baterii incarcate complet.

 

Incarcati rapid cand sunteti pe graba

Daca va simtiti putin presat de timp, nu va faceti griji. Cu incarcarea rapida va veti bucura de 3 de ore de redare dupa o incarcare de doar 10 minute.

Pictograma pentru simbolul unei baterii incarcate complet.

 

Aveti grija de baterie

Caracteristica de ingrijire a bateriei va ajuta sa evitati supraincarcarea si va mentine bateria intr-o stare optima pentru mai mult timp.

Pictograma cu caracteristica de ingrijire a bateriei, cu doua maini pe ambele parti ale unei baterii care se incarca.

 

Apucati boxa si mergeti

Boxa XP700 are un maner confortabil care faciliteaza transportul sau. Asadar, daca tineti de obicei boxa in casa, dar doriti sa ascultati in gradina, ridicati boxa si duceti-o unde doriti.

Imagine cu boxa portabila XP700 din gama X-Series, cu o mana apucand manerul confortabil din spatele boxei.

 

Difuzor X-Balanced

Difuzorul inovator X-Balanced are o diafragma necirculara cu o suprafata mai mare decat difuzoarele conventionale. Asadar, veti obtine un sunet mai bogat si mai clar, indiferent de stilul de muzica pe care il ascultati. 

 

O boxa mai mare, sunet superior

Diafragma maximizata creste presiunea sonora, pentru un sunet de bas profund si percutant, voci mai clare si o experienta de auditie complet imbunatatita. Reduce miscarea difuzorului si mentine presiunea acustica, pentru o distorsiune mai mica si o claritate vocala mai mare.

 

Ascultati tare si clar

Combinatia dintre difuzorul X-Balanced si tweeterul fata de inalta eficienta ofera un sunet puternic, bogat si clar pe o suprafata mare. Astfel, mai multi oameni va pot auzi muzica grozava.

 

Dati basului un imbold

Cu modul MEGA BASS va puteti bucura de un bas cu adevarat impresionant. Asadar, daca ascultati melodii ritmate, veti obtine un sunet de bas profund si percutant. 

Pictograma pentru MEGA BASS.

 

Ascultati melodiile ca si cand ar fi interpretate in direct

Sunetul muzicii live este ceva special. Caracteristica LIVE SOUND va permite sa recreati atmosfera unica si sa retraiti din nou si din nou experientele preferate de muzica live.

Multime dansand la un concert live.

 

Inviorati noaptea

Datorita noului iluminat ambiental, puteti selecta o varietate de modele diferite de iluminare care pot da un plus de energie petrecerilor sau nuante linistitoare pentru o noapte relaxanta.

 

 

Cantati cat va tine inima

Iubiti distractia karaoke? Atunci boxa XP500 va asigura acompaniamentul perfect. Conectati microfonul, alegeti o melodie si puneti-va talentul la inaintare. Si nu va opriti la cantat. Gratie celor doua intrari, puteti conecta o chitara si puteti folosi boxa ca amplificator.

 

 

Potrivit stilului dvs.

Boxa XP500 este eleganta si practica, ofera un sunet excelent, poate fi instalata in mai multe moduri si va poate incarca smartphone-ul. 

 

Compatibila BLUETOOTH®

Vreti sa scapati de fire? Pur si simplu asociati XP700 cu dispozitivele dvs. compatibile BLUETOOTH® si redati in timp real direct pe boxa.

 

Party Connect  

Conectati pana la 100 de boxe compatibile si sincronizati muzica si luminile pentru a obtine o iluminare si mai intensa si pentru a creste volumul.

 

Pur si simplu conectati si redati  

Folositi portul USB din spate pentru a conecta stickuri de memorie USB si a reda muzica preferata de pe dispozitiv.

 

2 porturi de incarcare USB

Daca smartphone-ului dvs. i se termina bateria il puteti conecta pentru a-l incarca direct de la boxa.

 

Controlati totul de pe ringul de dans

Duceti petrecerea la nivelul urmator cu aplicatiile Sony | Music Center si Fiestable. Accesati functii distractive, optimizati sunetul si preluati controlul deplin asupra fiecarei petreceri.

 

Sony | Music Center

Optimizati setarile sunetului, controlati muzica, alegeti modele de iluminare si gestionati dispozitivele chiar de pe telefon.

Sigla Sony Music Center.

 

Functii distractive, cu Fiestable

Accesati functii distractive, cum ar fi crearea de liste de redare pentru petreceri, modul karaoke si multe altele.

 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Sistem audio
Tip Standard
Tehnologie Wireless Cu fir
Conectivitate Bluetooth USB AUX
Utilizare Uz casnic
Numar canale 5
Conectori USB Jack 3.5 2 x Jack 6.3 mm
Continut pachet 1 x Cablu de incarcare 1 x Manual de instructiuni 1 x Boxa portabila
Culoare Negru

REDARE

Tip mediu de redare Memorie USB AUX
Functii Karaoke Party Chain Bass Boost Party Lights

DIMENSIUNI

Lungime 313 mm
Latime 367 mm
Inaltime 693 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.