Sony Microsistem audio CMTSBT40D, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 50W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem audio CMTSBT40D, CD Player, tuner FM, USB, AUX, 50W de la Sony

Sistem Hi-Fi compact cu CD/DVD player incorporat

Sistemul audio Hi-Fi CMT-SBT40D va ofera mai multe moduri de a asculta, pentru a putea alege experienta audio perfecta. Redati CD-uri, ascultati cele mai recente emisiuni de radio FM sau utilizati conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a crea o conexiune rapida si a reda apoi muzica wireless in timp real prin Bluetooth. Cu un design clasic cu trei incinte, acest sistem Hi-Fi se va potrivi perfect in orice camera.

 
Auditie bogata, echilibrata

Ascultati albumele preferate bucurandu-va de un sunet de 50 W care umple camera. Cele doua boxe pentru gama completa de frecvente redau un sunet echilibrat pe toata gama de frecvente - astfel, puteti auzi fiecare nota, de la cele inalte la cele joase, cu detalii extrem de clare.

 
Sistem audio personal compact, cu boxe independente

Un sistem Hi-Fi clasic cu trei incinte combina un CD/DVD player, un tuner radio si o intrare USB cu un design elegant si modern. Doua boxe compacte independente ofera flexibilitate de configurare, pentru a putea gasi reglajul Hi-Fi perfect pentru orice camera

 
 
Ascultare printr-o singura atingere prin NFC si Bluetooth

Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta cu functie NFC de CMT-SBT40D, pentru a stabili o conexiune instantanee, iar apoi sa redati wireless melodiile preferate prin Bluetooth®. Nu aveti NFC? Nicio problema - puteti asocia si manual prin Bluetooth®.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 50
Nr. cai boxe frontale 2
Redare format CD DVD MP3
Radio FM
Conectivitate Bluetooth NFC USB Audio In
Caracteristici speciale Mega Bass
Telecomanda Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.