Sony Minisistem audio SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Minisistem audio SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC de la Sony

Aduceti acasa basul puternic


Indiferent daca organizati o petrecere sau va bucurati de melodiile preferate, veti simti fiecare ritm cu SHAKE-X3D. Dispune de un sistem de boxe bidirectional, iar difuzorul conic pentru presiune ridicata asigura un nivel ridicat de presiune sonora de 2.300 W (1.200 W RMS, 114,0 dB SPL).

 
 

Aspect pe masura sunetului


Datorita designului indraznet modelul SHAKE-X3D devine piesa centrala a petrecerii. Unghiurile ascutite, comenzile din aluminiu mat si butoanele iluminate adauga impact acestui puternic sistem, deoarece petrecerile indraznete au nevoie de un design indraznet.

 
 

Simtiti muzica, bucurati-va de culori


Conferiti ringului de dans o veritabila atmosfera de petrecere cu un afisaj cu LED-uri vii si multicolore, care se sincronizeaza cu ritmul muzicii. Alegeti dintr-o serie de culori si modele pentru a gasi setarile perfecte pentru petrecerea dvs.

 

Insufletiti petrecerea


Faceti ca ringul de dans sa vibreze cu excelentele functii pentru petreceri. Fiti creativi cu o gama larga de efecte de DJ - de la transmiterea ampla a sunetului prin boxe si izolarea sunetelor vocale la adaugarea efectelor Flanger, WAH, de esantionare si scratch. Cu functia Party Chain, puteti conecta si sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

 
 

Bucurati-va de filmele preferate cu SHAKE-X3D


Cu un DVD player incorporat, este simplu sa vizionati toate filmele preferate. Conectati sistemul la televizor si optimizati sunetul cu trei setari de optimizare.

 
 
  Conectati-va
Redati melodiile si listele de redare preferate de pe smartphone prin SHAKE-X3D. Utilizati simplu conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® si a incepe instantaneu redarea in timp real.
     
  Pastrati controlul asupra petrecerii
Descarcati aplicatia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adaugati efecte de DJ, bucurati-va de redare vocala, sau pur si simplu pregatiti melodia urmatoare - toate acestea de pe smartphone.
     
  Controlul la distanta devine inteligent cu SongPal
Aplicatia SongPal va permite sa va gestionati cu usurinta si in mod intuitiv experienta de auditie. Instalati-o pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redarii muzicale, setarilor dispozitivului si nu numai - toate printr-o singura aplicatie.
     
  Amplificati-va basul
Este suficient sa dati frau liber functiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile si scenele de actiune preferate la nivelul urmator.
     
  Plasati-va chiar la marginea terenului de joc
Modul Fotbal imbunatateste sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive in timp ce le urmariti. Puteti chiar sa opriti comentariul si sa simtiti ca faceti parte din multime.
     
  Ascultati tare si clar
Ascultati muzica la o claritate excelenta cu ClearAudio. Aceasta este o colectie de tehnologii audio de la Sony care optimizeaza redarea intregii colectii de muzica.
     
  Conectati, redati, transferati
Copiati si transferati cu usurinta melodii de pe CD pe o unitate USB, sau de la o unitate USB la alta, fara PC. Puteti reda fisierele MP3 preferate, puteti redescoperi CD-urile vechi sau crea liste de redare pentru petreceri.

 

Tip: Minisistem

Putere RMS (W):: 1200

Nr. cai boxe frontale: 2

Redare format: CD, MP3, WMA, AAC, DVD

Radio: FM, RDS

Conectivitate:

USB
Bluetooth
Audio Out
Audio In
NFC

Caracteristici speciale: Bass Bazuca

Telecomanda: Da

Dimensiuni unitate principala(W x H x D): 455 × 165 × 330 mm

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Sony Minisistem audio SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Strainu neculai - Scor: 5/5 | acum 8 ani
Sony Minisistem audio SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC

Nu am ce sa comentez despre boxe leam dat drumu la refuz credetima mai avea usa un pic si cade nota zece

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.