Microsistem SONY CMT-X3CDB, CD, Bluetooth, NFC, USB, 20W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsistem SONY CMT-X3CDB, CD, Bluetooth, NFC, USB, 20W, Negru de la Sony

Sistem pe 2 canale pentru sunet puternic in intreaga locuinta


Bucurati-va de sunet puternic, care umple camera de la sistemul de boxe pe 2 canale. Cele doua boxe pe toata gama de frecvente furnizeaza sunet stereo echilibrat in gama frecventelor inalte, medii si joase. Rezultatul? Sunet clar, echilibrat, care se aude perfect indiferent de nivelul volumului.

Conectivitate Bluetooth pentru redarea simpla a muzicii in timp real


Bazata pe undele radio, tehnologia Bluetooth va permite sa realizati rapid o conexiune wireless cu raza scurta ce nu va fi intrerupta de obiectele aflate pe traseul semnalului. Odata realizata asocierea, aveti libertatea de a reda tot continutul preferat - inclusiv filme, fotografii si muzica - de pe smartphone sau tableta pe un dispozitiv compatibil.

Mega Bass pentru sunete joase imbunatatite


Activati setarile de sunet Mega Bass pentru a oferi melodiilor dvs. preferate un Bass Boost. Utilizand tehnologiile de procesare a semnalului digital, Mega Bass poate imbunatati eficient tonurile de frecventa redusa pentru a oferi un bas puternic si plin care adauga profunzime veritabila sunetului.

Egalizator cu 7 benzi pentru sunet optimizat


Alegeti setarea ideala pentru ceea ce ascultati. Egalizatorul cu 7 benzi are presetari specifice genului care au fost proiectate pentru a optimiza experienta de auditie. Comutati intre modurile R&B, Hip-Hop, Rock, Pop, Clasic, Jazz si Flat pentru a va bucura de fiecare melodie cu sunet clar, echilibrat.

Design compact pentru pozitionare flexibila


Toate caracteristicile unei configuratii Hi-Fi complete imbinate intr-un design compact. Cu doua boxe puternice, un CD player si un tuner radio FM incorporat, acest sistem Hi-Fi compact, cu o singura incinta, masoara doar 340 mm latime, ceea ce il face ideal pentru a fi amplasat pe blatul de lucru din bucatarie sau pe noptiera.

Design perfect compact 


Un plus de eleganta in orice camera. Suprafata neteda si contururile bine definite va asigura ca acest dispozitiv aspectuos si elegant se integreaza in ambianta, atragand totusi atentia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidentiat este o caracteristica a designului perfect compact.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate


Doriti sa ascultati DJ-ii preferati? Alegeti postul dorit utilizand selectorul radioului FM si vedeti ce mai este nou.

CD player incorporat pentru colectia de discuri


Redati albume clasice sau discuri cu compilatii utilizand CD playerul incorporat. Acest sistem Hi-Fi este compatibil cu discurile CD, CD-R si CD-RW, astfel incat va puteti bucura de toata muzica, de la inregistrari de studio la mixaje si piese descarcate.

Port USB pentru redarea muzicii si incarcare


Redati si incarcati cu usurinta. Portul USB va permite sa conectati o unitate USB, un smartphone, o tableta sau un laptop pentru a asculta intreaga colectie de muzica. Ati ramas fara energie? Nicio problema. Puteti incarca tableta sau smartphone-ul si in timp ce redati muzica.

Controlati muzica cu o telecomanda


Preluati controlul asupra sunetului. Telecomanda inclusa va permite sa omiteti melodii, sa reglati nivelurile de volum si multe altele, lasandu-va libertatea de a va bucura de sunet de cea mai inalta calitate fara a fi nevoie sa va deplasati.

Conectati-va printr-o singura atingere cu NFC


Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Este suficient sa atingeti dispozitivul cu functie NFC activata de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapida si simpla si a incepe redarea in timp real prin Bluetooth. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectarea si redarea in timp real pot fi realizate si direct prin Bluetooth.

 

Specificatii

Microsistem SONY CMT-X3CDB, CD, Bluetooth, NFC, USB, 20W, Negru

 
Cod: CMTX3CDB.CEL
 
 

Tip:

Microsistem

Putere RMS (W):

20

Redare format:

CD
MP3

Radio:

FM

Conectivitate:

Bluetooth
NFC
USB
Audio In

Caracteristici speciale:

Mega Bass

Telecomanda:

Da

Dimensiuni unitate principala(W x H x D):

340 x 173 x 90 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.