Minisistem audio Sony SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Sisteme Audio

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Minisistem audio Sony SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFC de la Sony

Minisistem audio Sony SHAKE-X3, 1200W, Bluetooth, NFCAduceti acasa basul puternic


Indiferent daca organizati o petrecere sau va bucurati de melodiile preferate, veti simti fiecare ritm cu SHAKE-X7D. Dispune de un sistem de boxe bidirectional, iar difuzorul conic pentru presiune ridicata asigura un nivel ridicat de presiune sonora.

 

Aspect pe masura sunetului


Datorita designului indraznet modelul SHAKE-X7D devine piesa centrala a petrecerii. Unghiurile ascutite, comenzile din aluminiu mat si butoanele iluminate adauga impact acestui puternic sistem, deoarece petrecerile indraznete au nevoie de un design indraznet.

 

Simtiti muzica, bucurati-va de culori


Conferiti ringului de dans o veritabila atmosfera de petrecere cu un afisaj cu LED-uri vii si multicolore, care se sincronizeaza cu ritmul muzicii. Alegeti dintr-o serie de culori si modele pentru a gasi setarile perfecte pentru petrecerea dvs.

 
 

Insufletiti petrecerea


Faceti ca ringul de dans sa vibreze cu excelentele functii pentru petreceri. Fiti creativi cu o gama larga de efecte de DJ – de la transmiterea ampla a sunetului prin boxe si izolarea sunetelor vocale la adaugarea efectelor Flanger, WAH, de esantionare si scratch. Cu functia Party Chain, puteti conecta si sincroniza mai multe sisteme, folosind cabluri audio, pentru un sunet mai puternic.

 

Bucurati-va de filmele preferate cu SHAKE-X7D


Cu un DVD player incorporat, este simplu sa vizionati toate filmele preferate. Conectati sistemul la televizor si optimizati sunetul cu trei setari de optimizare.

 
 
 

Conectati-va


Redati melodiile si listele de redare preferate de pe smartphone prin SHAKE-X7D. Utilizati simplu conectarea printr-o atingere prin NFC pentru a realiza o conexiune prin Bluetooth® si a incepe instantaneu redarea in timp real.

     
 

Pastrati controlul asupra petrecerii


Descarcati aplicatia Fiestable pentru a controla luminile boxelor, adaugati efecte de DJ, bucurati-va de redare vocala, sau pur si simplu pregatiti melodia urmatoare - toate acestea de pe smartphone.

     
 

Controlul la distanta devine inteligent cu SongPal


Aplicatia SongPal va permite sa va gestionati cu usurinta si in mod intuitiv experienta de auditie. Instalati-o pe telefonul mobil pentru a prelua controlul redarii muzicale, setarilor dispozitivului si nu numai - toate printr-o singura aplicatie.

     
 

Amplificati-va basul


Este suficient sa dati frau liber functiei MEGA BASS pentru a duce ritmurile si scenele de actiune preferate la nivelul urmator.

     
 

Plasati-va chiar la marginea terenului de joc


Modul Fotbal imbunatateste sunetul ambiant natural al evenimentelor sportive in timp ce le urmariti. Puteti chiar sa opriti comentariul si sa simtiti ca faceti parte din multime.

     
 

Ascultati tare si clar


Ascultati muzica la o claritate excelenta cu ClearAudio+. Aceasta este o colectie de tehnologii audio de la Sony care optimizeaza redarea intregii colectii de muzica.

     
 

Conectati, redati, transferati


Copiati si transferati cu usurinta melodii de pe CD pe o unitate USB, sau de la o unitate USB la alta, fara PC. Puteti reda fisierele MP3 preferate, puteti redescoperi CD-urile vechi sau crea liste de redare pentru petreceri.

CARACTERISTICI


Tip Sistem audio
Putere RMS (W) 2400
Nr. cai boxe frontale 3
Redare format AAC, WMA, MP3, CD, CD-RW, CD-R, JPEG, VCD, DVD+/-RW, DVD
Radio FM, AM
Conectivitate NFC, Bluetooth, 2 x USB, 2 x Microfon, 2 x analog audio
Caracteristici speciale Mega Bass
Telecomanda Da
Dimensiuni unitate principala(W x H x D) 455 × 165 × 330 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.