GARMIN Camera auto wireless de marsarier BC 35, unghi de 160 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto wireless de marsarier BC 35, unghi de 160 grade de la GARMIN

GARMIN BC 35 Wireless Backup Camera; Includes: BC 35 Camera with mounting bracket, wireless transmitter and power cable, hardware, documentation; 160° wide-angle field of view; Transmits live camera view from BC 35 directly to your compatible GPS navigator’s display; Transmits camera footage up to 13 meters away; Built to withstand harsh weather, IPX7 water rating; Allows up to four cameras to be used at once.

Camera marsarier Garmin BC 35 Wireless

Urmăriţi ce se întâmplă în spatele vehiculului dvs.

  • Vizualizare câmp pentru unghi mare 160°; afişează ceea ce este în spatele vehiculului dvs. atunci când se află în sens invers
  • Funcţia integrată de Wi-Fi® transmite imagini în timp real pe cameră de pe BC 35 direct pe afişajului navigatorului dvs. compatibil cu GPS
  • Transmite wireless de pe cameră de la o distanţă 14 metri - raza variază în funcţie de instalare
  • Dacă doriţi, conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie
  • Suficient de robust pentru a rezista la intemperii

O cameră de marşarier de calitate, precum Garmin BC 35, poate îmbunătăţi semnificativ vizibilitatea în spate pentru şoferi, reducând la minimum riscul de accidente cauzate de „unghiul mort” atunci când vehiculul se deplasează în marşarier.

 

Marşarier fără griji

Atunci când este asociată cu un navigator compatibil cu GPS, camera de mers înapoi wireless BC 35 este o cameră pentru scopuri multiple, cu Wi-Fi activat, concepută să ajute şoferii să identifice vehiculele, pietonii şi alte obstacole greu de observat din spatele vehiculului.

Dacă camera este legată la luminile din spate pentru alimentare, navigatorul dvs. compatibil Garmin poate afişa automat imaginile transmise de cameră ori de câte ori vehiculul este comutat în marşarier, revenind în modul de navigaţie atunci când comutaţi într-o treaptă de înaintare. O altă opţiune este de a lega sistemul la sursa de alimentare permanentă, ceea ce vă va permite să comutaţi între afişajul de navigaţie şi cel de marşarier prin apăsarea unui buton.

Liniile de ghidare de pe ecran pot fi reglate în conformitate cu dimensiunea vedicului dvs. pentru a ajuta şoferii să măsoare mai uşor distanţa în spate. Pentru mai multe unghiuri de vizualizare, puteţi utiliza până la 4 camere într-un singur sistem, atunci când mergeţi cu spatele.

Modelul BC 35 este suficient de robust pentru a rezista chiar şi la cele mai dure condiţii meteo. Garmin recomandă să apelaţi la distribuitorul dvs. pentru instalarea profesională a dispozitivului BC 35. Dacă, însă, nu doriţi să rataţi ocazia de a meşteri puţin, puteţi face acest lucru fără probleme. Este necesar să montaţi camera în spatele vehiculului şi să o conectaţi la o sursă de alimentare, cum ar fi la luminile din spate.



Tip camera:
Camere marsarier
Inregistrare Video:
Full HD
Functii:
Wi-Fi
Dimensiuni:
Cablu camera: 150 cm
Cablu transmitator wireless: 80 cm
Unghi de filmare:
160
Greutate:
Greutate unitate: 235 g
Accesorii incluse:
Documentatie
Transmitator Wireless si Cablu Alimentare
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre GARMIN Camera auto wireless de marsarier BC 35, unghi de 160 grade

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Nicusor Vasile (Archis) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
GARMIN Camera auto wireless de marsarier BC 35, unghi de 160 grade

E compatibilă cu garmin dezl lgv700 mt-d?

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.