Camera auto DVR Garmin Dash Cam Mini, 1080p, 140 grade, Wi-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto DVR Garmin Dash Cam Mini, 1080p, 140 grade, Wi-Fi de la GARMIN

Camera auto DVR Garmin Dash Cam Mini, 1080p, 140 grade, Wi-Fi
   
O camera de video de bord mica si fiabila, care inregistreaza accidentele in mod automat
  • Avand dimensiunea unei chei de masina, camera de bord trece practic neobservata pe parbriz;
  • Obiectivul cu unghi panoramic de 140 de grade inregistreaza imagini video la rezolutie 1080p;
  • Inregistreaza si salveaza automat imagini video cu accidentele survenite;
  • Conectivitatea Wi-Fi® incorporata permite incarcarea inregistrarilor video salvate pe smartphone-ul dvs. compatibil pe care ruleaza aplicatia Garmin Drive™;
  • Functia de sincronizare automata a camerei de bord va permite sa controlati si sa redati inregistrari video de pe un numar de pana la patru camere, in aplicatia Garmin Drive;

Setati-o si uitati de ea
Avand dimensiunea unei chei de masina, Garmin Dash Cam Mini este suficient de mica pentru a putea fi montata discret in spatele oglinzii retrovizoare. Pentru si mai multa usurinta de utilizare, odata montata pe parbriz si conectata la sursa de alimentare din autovehicul, camera de bord va inregistra si salva automat imagini video cu accidentele survenite.

Realizati inregistrari video de inalta calitate
Nu va lasati inselat de dimensiunile mici. Obiectivul panoramic de 140 de grade al acestei camere de bord mici inregistreaza imagini de ansamblu deosebit de clare, la rezolutie 1080p.

Conectivitate confortabila
Tehnologia Bluetooth® incorporata si conectivitatea Wi-Fi va permit sa incarcati inregistrarile video salvate pe smartphone-ul dvs. compatibil pe care ruleaza aplicatia Garmin Drive. Aplicatia Garmin Drive este solutia dvs. confortabila pentru a vizualiza, edita si partaja imaginile video inregistrate de camera de bord. Daca utilizati mai multe camere de bord Garmin pentru a realiza capturi video in fata sau in spatele autovehiculului dvs., aplicatia utilizeaza functia de sincronizare automata a camerelor de bord pentru a configura o retea si a sincroniza inregistrarile camerelor. In acest mod, in cazul unui accident puteti vedea cu usurinta imagini video inregistrate din mai multe unghiuri de vizualizare. Aplicatia va combina si va organiza in mod automat si fisierele media, pentru a le putea gasi si vizualiza cu usurinta.

Protectie pe durata parcarii
Modul Parcare monitorizeaza imprejurimile autoturismului dvs. cat timp acesta este parcat si motorul nu este pornit. Camera incepe sa inregistreze automat daca este detectata miscare.



CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate MicroUSB Cititor de carduri MicroSD Wi-Fi
Functii Sincronizare automata a camerelor de bord Aplicatie mobil
Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Frecventa imagine 30 FPS
Inregistrare video Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Unghi de filmare 140 °

DIMENSIUNI

Latime 31.3 mm
Inaltime 53.3 mm
Adancime 29.3 mm
Greutate 28.7 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.