Camera auto DVR Mio MiVueJ85, QHD, unghi de 150 grade, WIFI, GPS, senzor G cu 3 axe, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto DVR Mio MiVueJ85, QHD, unghi de 150 grade, WIFI, GPS, senzor G cu 3 axe, Negru de la Mio

Sta ascuns
Vedere neobstructionata


MiVue™ J85 este conceput pentru a va imbunatati experienta la volan. De aceea, dispozitivul poate fi montat in spatele oglinzii retrovizoare. Astfel, bordul nu este incarcat, iar vederea dvs. nu este obstructionata.
 
 
Calitate perfecta a imaginii
Senzor de inalta calitate STARVIS CMOS de la Sony


Dotata cu senzorul de inalta calitate de la Sony, STARVIS CMOS, MiVue™ J85 produce inregistrari video cu un contrast superior, culori clare si vii, in special in conditii de luminozitate scazuta. Calitatea inalta a filmarilor video este esentiala daca doriti sa inregistrati amintiri pentru totdeauna sau sa transmiteti imaginile catre compania dvs. de asigurari pentru o despagubire.
 
 
Inregistrari de necontestat
2.5K QHD 1600p


Fie zi sau noapte, camera inregistreaza tot. Cu unghiul larg de 150° si obiectivul F1.8, dispozitivul inregistreaza tot ceea ce vedeti cand sunteti la volan. Calatoria dvs. este inregistrata in 2.5K QHD 2560 x 1600p, astfel incat este surprins fiecare detaliu, secunda cu secunda.
 
 
Cea mai buna conectivitate
WIFI integrat


Creati imediat copii de rezerva pentru videoclipurile dvs. pe smartphone sau partajati-le cu ajutorul aplicatiei MiVue™ Pro, folosind conexiunea WiFi integrata pe dispozitiv. Nu a fost niciodata mai simplu sa mutati inregistrarile de pe camera de bord pe telefon sau calculator. De asemenea, puteti actualiza firmware-ul si datele privind camerele de supraveghere stocate pe MiVue™ J85 prin intermediul actualizarii WIFI OTA (Over-the-air), asigurandu-va astfel ca dispozitivul dvs. este mereu la zi.
 
 
Siguranta pe primul loc
Avertizari privind camerele de supraveghere


MiVue™ J85 este prevazuta cu informatii preinstalate privind camerele de radar fixe, astfel incat veti sti intotdeauna cat de repede puteti conduce. Informatiile se actualizeaza pe intreaga durata de viata a dispozitivului; cu Mio puteti conduce oricat de mult doriti. MiVue™ J85 este prevazuta si cu alerte vocale la depasirea vitezei, astfel incat veti sti intotdeauna daca si cand trebuie sa incetiniti.
 
 
Create pentru siguranta dvs
ADAS (Sisteme inovatoare de asistenta pentru conducatorul auto)


Alertele va ajuta sa ajungeti la destinatie in siguranta. De aceea, MiVue™ J85 este prevazuta cu sisteme inovatoare de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance Systems) preinstalate. Camera MiVue™ J85 este sistemul dvs. de siguranta.
 
 
GPS incorporat
Pentru inregistrarea locatiei si a vitezei


Locatia pe GPS si viteza sunt inregistrate pe fiecare film: in acest fel stiti ca informatiile esentiale sunt stocate in caz ca aveti nevoie de ele. Modulul GPS este incorporat in unitate. Spre deosebire de alte camere de bord de pe piata, nu trebuie sa conectati niciun alt dispozitiv extern. Modulul GPS cuprinde si alarme de viteza si locatiile radarelor fixe, pentru a va ajuta sa respectati limita de viteza.
 
Miscari detectabile cu senzorul G

Daca senzorul integrat G-Sensor cu 3 axe detecteaza schimbari bruste de directie, inregistrarea este protejata imediat si nu poate fi suprascrisa.
 
 
Inregistrati permanent cu modul Parcare

Cu cea mai noua tehnologie de detectare a miscarii, MiVue™ J85 se activeaza si inregistreaza automat atunci cand detecteaza miscare langa partea din fata a vehiculului. Astfel se pot colecta dovezi chiar si atunci cand nu sunteti in masina.
 
Mesaje vocale
Mentineti atentia la drum


Camera MiVue™ J85 ofera alerte sonore daca va deplasati din mijlocul benzii de rulare sau cand circulati peste limita de viteza permisa. Selectati usor limba dorita si ascultati indrumarile primite, adaptate diferitelor evenimente din trafic si pastrati-va atentia la drum.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate Wi-Fi
Functii GPS Senzor G Mod parcare LDWS G-Sensor Mod foto Pornire automata Alerta viteza
Continut pachet 1 x Incarcator auto 1 x DVR 1 x sistem montare parbriz
Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

DISPLAY & ACUMULATOR

Capacitate acumulator 240 mAh

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Inregistrare video QUAD HD
Rezolutie video 2560 x 1600
Unghi de filmare 150 °
Diafragma obiectiv F1.8
Format video MP4
Compresie video H.264

DIMENSIUNI

Latime 100 mm
Inaltime 38.8 mm
Adancime 34 mm
Greutate 79 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.