Camera auto DVR Mio MiVue798, QHD, ecran de 2.7”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, Wi-Fi, GPS încorporat, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto DVR Mio MiVue798, QHD, ecran de 2.7”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, Wi-Fi, GPS încorporat, negru de la Mio

Calitate perfecta a imaginii
Senzor Sony de inalta calitate, STARVIS CMOS

Dotata cu senzorul de inalta calitate de la Sony, STARVIS CMOS, MiVue™ 798 produce inregistrari video cu un contrast superior, culori clare si vii, in special in conditii de luminozitate scazuta. Calitatea inalta a filmarilor video este esentiala daca doriti sa inregistrati amintiri pentru totdeauna sau sa transmiteti imaginile catre compania dvs. de asigurari pentru o despagubire.
   
Calitatea imaginilor de necontestat
2.5K QHD 2560 x 1600p

Proiectata pentru a surprinde fiecare detaliu, MiVue™ 798 furnizeaza inregistrari QHD cu un unghi larg de 150° si un obiectiv F1.8. Ziua sau noaptea, camera de inalta calitate inregistreaza totul, inclusiv placute de inmatriculare* si lumini de pozitie.
   
Cea mai buna conectivitate
WiFi integrat

Creati imediat copii de rezerva pentru videoclipurile dvs. pe smartphone sau partajati-le cu ajutorul aplicatiei MiVue™ Pro, folosind conexiunea WiFi integrata pe dispozitiv. Nu a fost niciodata mai simplu sa mutati inregistrarile de pe camera de bord pe telefon sau calculator. De asemenea, puteti actualiza firmware-ul si datele privind camerele de supraveghere stocate pe MiVue™ 798 prin intermediul actualizarii WIFI OTA (Over-the-air), asigurandu-va astfel ca dispozitivul este mereu la zi.
   
Pentru inregistrarea locatiei si a vitezei
GPS incorporat

Spre deosebire de alte camere de bord de pe piata, modulul GPS este incorporat complet in dispozitiv, astfel incat nu exista nicio unitate externa atasata. Locatia si viteza sunt inregistrate pe fiecare film.
   
Siguranta dvs. este pe primul loc
Alerte GPS privind camerele de supraveghere

Cu avertizari generale fata de distanta fixa a cemerei si cu tehnologia patentata de avertizare dinamica, functia Alerte Inteligente va avertiza soferul cu privire la viteza de deplasare si distanta la care se afla fata de camera de radar fix. Actualizari gratuite pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
   
Create pentru siguranta dumneavoastra
Advanced Driver Assistance Systems (Sisteme inovatoare de asistenta pentru conducatorul auto)

MiVue™ 798 este prevazuta cu sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto. Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare, sistemul de avertizare impotriva oboselii si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala contribuie la siguranta si increderea in timpul calatoriei.
   
Miscari detectabile cu senzorul G
Senzor G cu 3 axe

In caz de urgenta, MiVue™ 798 isi dovedeste utilitatea. Atunci cand senzorul G-Sensor cu 3 axe detecteaza schimbari bruste de directie sau un impact, acesta va salva imediat un fisier protejat, care nu poate fi suprascris.
   
Inregistrati permanent cu modul Parcare

Cu cea mai noua tehnologie de detectare a miscarii, MiVue™ 798 se activeaza si inregistreaza automat atunci cand detecteaza miscare langa partea din fata a vehiculului. Astfel se pot colecta dovezi chiar si atunci cand nu sunteti in masina. Necesita un accesoriu Mio Smartbox, disponibil separat.
   
Stil si calitate intr-un singur dispozitiv

Creata sa reziste, camera MiVue™ 798 este rezistenta si robusta. Dispozitivul elegant nu numai ca sta pe bord fara a distrage atentia, dar poate fi depozitata si in torpedoul masinii.


CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate Cititor de carduri MicroSD
Functii Wi-Fi Senzor miscare Senzor G Mod parcare Mod foto Alerta oboseala Pornire automata Alerta viteza Avertizare impact frontal Ajustare EV Senzor soc
Continut pachet 1 x Incarcator 1 x Suport 1 x Manual 1 x Camera DVR
Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display TFT LCD
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2.7 inch
Rezolutie display 1920 x 1080
Capacitate acumulator 240 mAh

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Senzor de imagine SONY Starvis
Frecventa imagine 30 FPS 25 FPS
Inregistrare video Full HD QUAD HD
Rezolutie video 2560 x 1600
Unghi de filmare 150 °
Diafragma obiectiv F1.8
Compresie video H.264

DIMENSIUNI

Latime 90.2 mm
Inaltime 48.8 mm
Adancime 37.05 mm
Greutate 112 g
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Camera auto DVR Mio MiVue798, QHD, ecran de 2.7”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, Wi-Fi, GPS încorporat, negru

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Nicu (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Camera auto DVR Mio MiVue798, QHD, ecran de 2.7”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, Wi-Fi, GPS încorporat, negru

Camera foarte buna, recomand.

Nu

Am si 786, le cunosc, 798 e mult peste.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.