Camera auto DVR Mio MiVueC570, Full HD, ecran de 2”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, GPS încorporat, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto DVR Mio MiVueC570, Full HD, ecran de 2”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, GPS încorporat, negru de la Mio

Camera auto DVR Mio MiVueC570, Full HD, ecran de 2”, unghi de 150 grade, senzor Sony Starvis Cmos, GPS incorporat, negru

 
Imagini clare chiar si in conditii de lumina scazuta
Senzor Sony de inalta calitate, STARVIS CMOS

Senzor Sony de inalta calitate, STARVIS CMOS – pentru contrast superior, culori clare si vii, in special in conditii de lumina scazuta. Cu gama de raze infrarosii de distanta scurta obtineti cea mai buna vedere pe timp de noapte pe care o poate avea o camera video auto.
 
Inregistrari video de inalta calitate Full HD 1080p cu unghi larg de vizualizare, de 150°

Fie zi sau noapte, camera inregistreaza tot. Cu unghiul larg de 150° si obiectivul F1.8, dispozitivul inregistreaza tot ceea ce vedeti cand sunteti la volan. Calatoria este inregistrata in Full HD 1920 x 1080p, la 30 cps, astfel incat este surprins fiecare detaliu, secunda cu secunda.
   
Miscari detectabile cu senzorul G
Senzor G cu 3 axe

Senzorul G detecteaza schimbarile bruste de directie si coliziunea, declansand automat inregistrarea de urgenta a evenimentelor, care nu poate fi suprascrisa. Puteti sofa in siguranta, stiind ca aveti o camera de bord care vegheaza in locul dumneavoastra.
   
Inregistrati permanent cu modul Parcare

Cu cea mai noua tehnologie de detectare a miscarii, MiVue™ C570 se activeaza si inregistreaza automat atunci cand detecteaza miscare langa partea din fata a vehiculului. Astfel se pot colecta dovezi chiar si atunci cand nu sunteti in masina. Necesita un accesoriu Mio Smartbox, disponibil separat.
   
Siguranta pe primul loc
Alerte GPS privind camerele de supraveghere

Cu avertizari generale fata de distanta fixa a cemerei si cu tehnologia patentata de avertizare dinamica, functia Alerte Inteligente va avertiza soferul cu privire la viteza de deplasare si distanta la care se afla fata de camera de radar fix. Actualizari gratuite pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
   
Usor de utilizat
Pornire automata

Camera MiVue™ C570 a fost proiectata pentru a fi simplu de utilizat. Introduceti un card SD, conectati-o la sursa de alimentare a autovehiculului, iar camera va incepe sa inregistreze imediat ce porniti motorul.


CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate Cititor de carduri MicroSD
Functii Senzor G Mod parcare Mod foto Pornire automata Alerta viteza Ajustare EV
Continut pachet 1 x Incarcator 1 x Suport 1 x Manual 1 x Camera DVR
Culoare Negru

PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 128 GB

DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display TFT LCD
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2 inch
Rezolutie display 1920 x 1080
Capacitate acumulator 240 mAh

CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Senzor de imagine SONY Starvis
Frecventa imagine 30 FPS
Inregistrare video Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Unghi de filmare 150 °
Diafragma obiectiv F1.8
Compresie video H.264

DIMENSIUNI

Latime 54 mm
Inaltime 61 mm
Adancime 37.7 mm
Greutate 67.5 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.