Mio Camera auto DVR MiVue 518, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto DVR MiVue 518, Full HD de la Mio

Camera auto DVR MiVue 518, Full HD

O camera video auto cu functia unui martor ocular la toate calatoriile dumneavoastra, MiVue 518 dispune de un receptor GPS integrat ce va permite sa urmariti traseele parcurse, sa capturati imagini si sa determinati directia, viteza si coordonatele geografice. Rezultatele sunt apoi sincronizate automat cu Google Maps. Pentru confort sporit, camera MiVue 518 este echipata cu un suport rotativ de montaj util pentru momentele in care doriti sa schimbati pozitia dispozitivului pe bordul masinii. Prin cresterea sensibilitatii lentilei, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio MiVue 518 va fi de inalta calitate chiar si in conditii de lumina scazuta.

Noua gama de camere auto Mio MiVue
Intuitive si usor de utilizat, noile camere video auto Mio ofera o experienta placuta atunci cand sunteti la volan, securitate si promisiunea amintirilor placute din calatorii.
   
   
Inregistrare in Full HD
Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.
   
   
Senzor de soc
In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.
   
   
Optica avansata
Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.
   
   
Unghi larg de captare a imaginilor
Obiectivul panoramic fara zona moarta de 140 de grade, asigura captarea de imagini largi si detaliate.
   
   
Pozitionare GPS
Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.
   
   
Mod foto
Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.
   
   
Redarea si partajarea inregistrarilor
Pentru procesarea inregistrarilor Mio a creat un software gratuit, numit MiVue Manager. Acesta permite:
• vizualizarea si redarea filmelor la orice viteza
• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™
• analiza directiei de mers si fortelor care au actionat asupra vehiculului
• partajarea inregistrarilor pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™
   
   
Ecran de 2.4'' / 6.10 cm
Cu ajutorul ecranului veti putea vedea tot ceea ce filmeaza camera Mio MiVue sau veti putea reda filmuletele sau pozele captate de aceasta.
   
   
Slot de card MicroSD
Controlati spatiul de stocare a filmelor si imaginilor din aparatul dumneavoastra Mio MiVue prin atasarea unui card MicroSD. Totodata puteti schimba cardurile intre ele, pentru a extinde memoria atat cat aveti nevoie.
   

 

Specificatii

Camera auto DVR Mio MiVue 518, Full HD

 
 

Camera:

Single

Ecran:

2.4 inch

Rezolutie filmare:

Full HD

Rezolutie video:

1920 x 1080

Mediu de stocare:

Extern

Capacitate de stocare:

MicroSD maxim 32 GB

Unghi de filmare:

140 grade

Compresie video:

H.264 (MOV)

Port USB:

Da

Difuzor:

Incorporat

GPS:

Da

Dimensiuni (W x H x D mm):

65 x 65 x 35.8

Accesorii incluse:

Incarcator masina
Suport masina

Altele:

Senzor de soc
Mod fotografie

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.