Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7" Touch-screen

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7" Touch-screen de la Mio

Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7" Touch-screen

Martorul dvs. personal la drum, cu filmare Extreme HD, ecran tactil, GPS integrat si alerte camere de siguranta cu actualizari pe toata durata de viata.

 

De ce sa folositi o camera video auto?

Dovada in caz de accident - camerele video auto Mio au capacitatea de a inregistra fiecare calatorie, inclusiv captarea momentului unui accident; astfel poate furniza dovezile inregistrate inainte, in timpul si dupa accident.

Protejati-va de cereri frauduloase - dovada inregistrata de camera video auto poate fi folosita pentru a ajuta la rezolvarea unei actiuni in caz de pretentii dupa accident, "opreste cererea de bani pentru accident" si va protejeaza in raporturile cu companiile de asigurari.

Liniste, atunci cand sunteti la drum - Linistea si siguranta la drum sunt extrem de importante! Deci, de ce sa nu va protejati impotriva tensiunii rutiere, devenind in acelasi timp mai constienti de viteza cu care conduceti dumneavoastra, cu ajutorul alertelor de la camerele de siguranta?

ecran tactil de 2,7''

 

ofera o utilizare cu adevarat facila: intuitiv si usor de utilizat

inregistrare Extreme HD

 

2304 x 1296 la 30 cadre pe secunda - cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru videoclipuri de inalta calitate, la o dimensiune a fisierului mai mica

Alerte camere de securitate

 

date gratuite ale camerelor de siguranta, cu actualizari lunare gratuite pe toata durata de viata a dispozitivului, astfel incat veti sti mereu unde sa conduceti vehiculul cu atentie sporita*

* Nu include Franta, Elvetia, Lituania, Letonia, Estonia. Actualizari gratuite ale camerelor de securitate pentru toata durata de viata a dispozitivului.

Monitorizare GPS

 

inregistreaza in mod automat informatiile referitoare la condus, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si directia de deplasare

Unghi larg de vizualizare

 

lentile cu unghi larg de 150° pentru a surprinde fiecare detaliu in momentele critice

Lentile F1.8

acestea fac clipurile video luminoase si mai clare, chiar si in conditii de lumina scazuta

G-Sensor cu 3 axe

 

inregistreaza directia si forta, inclusiv in timpul impactului, a intoarcerilor si a acceleratiei

Sistem de prindere rotativ

 

aparatul este usor de rotit, in orice unghi se doreste, pentru colectarea de probe video

Modul parcare

 

miscarea detectata activeaza si inregistreaza clipuri video, din masina parcata, in care nu se afla niciun sofer**

** Necesita accesoriu de alimentare constanta, Smartbox, disponibil separat.

Alerte de viteza

 

printr-un sunet, sunteti informati daca depasiti limita de viteza

Adaugati camere de siguranta

 

adauga o camera noua de siguranta pe aparat

Pornire automata

 

incepeti filmarea cand introduceti cheia in contact pentru a porni masina

Comutarea la modul fotografie

 

folositi camera video auto ca pe un aparat de fotografiat pentru colectarea probelor in caz de accident (4 megapixeli). Imaginile includ coordonatele GPS, astfel incat sa stiti care este locul exact in care s-a intamplat

MiVue Manager

 

Interfata intuitiva va permite sa parcurgeti clipurile video inregistrate dispunand de control asupra vitezei. Inregistreaza directiile dvs. de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. Imbinati clipurile video inregistrate si partajati-le pe site-uri media de socializare, precum YouTube™ si Facebook®.

 

 

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.