Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual

1.046,26 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 38.35 lei/luna
Disponibilitate: In stoc furnizor
Livrare in 1-2 zile*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MiVue698D

Garantie: 24 luni.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual de la Mio

Camera frontal nregistreaz Extreme HD - 2304 x 1296p (Extrem HD), la 30 de cadre pe secund. Camera din spate nregistreaz Full HD - 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secund. Optic avasat. Senzor de soc, senzor de miscare G-Shock Sensor. Unghi larg de captare a imaginilor (Obiectivul panoramic fr zon moart - 150 de grade). Poziionare GPS. Sistem de avertizare prsire band de circulaie (LDWS). Mod foto. Avertizare radare fixe. Redarea i partajarea nregistrrilor. Ecran de 2,7 / 6,85cm. Slot de card MicroSD. Pornire automat.Mio MiVue 698 Dual
Camera video auto duala

Noua camera Mio MiVue 698 Duala


Martorul dvs. personal la drum, cu GPS integrat, alerte camere de siguranta cu actualizari pe toata durata de viata si o camera video pentru spatele masinii, pentru mai multa siguranta.

   

Camera frontala inregistreaza Extreme HD


Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 2304 x 1296p  (Extrem HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

Camera din spate inregistreaza Full HD


Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

   

Unghi larg de captare a imaginilor


Obiectivul panoramic fara zona moarta (de 150 de grade), asigura captarea de imagini largi si detaliate.

Pozitionare GPS


Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.

   

Avertizare radare fixe


Calatoriti in siguranta datorita avertizarilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul va va informa din timp cu privire la distanta pana la un radar, luand in considerare viteza actuala si limitele de viteza pe drumul respectiv.

Datorita acestui lucru veti reusi, in caz de necesitate, sa reduceti viteza, pentru a nu va pune in pericol portmoneul si nervii. Baza de date care contine locurile in care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizata gratuit si nelimitat.

Mod foto


Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.

   

Pornire automata


Camera MiVue porneste inregistrarea cand veti porni masina. Puteti alege ca dispozitivul sa fie intotdeauna pe inregistrare, lucru posibil in autoturismele cu acces la sursa de alimentare constanta.

   
Optica avasata

Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla.

Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

 

Camera Dual
Ecran 2.7"
Rezolutie filmare Extreme HD
Rezolutie video 2304 x 1296
Mediu de stocare Card MicroSD
Unghi de filmare 150 grade
Compresie video H.264
Port USB Da
GPS Da
Accesorii incluse Suport auto Incarcator auto
Altele Mod foto

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.