Camera Auto DVR Mio MiVue C330

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Auto DVR Mio MiVue C330 de la Mio

Noua gama de camere auto Mio MiVue


Cu noul dispozitiv compact MiVue C330 veti avea mereu dovada evenimentelor din timpul calatoriei. Pentru confortul dumneavoastra, camera de bord va incepe sa inregistreze atunci cand porniti masina. Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dvs., avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Astfel, in cazul unui accident veti avea mereu inregistrarea evenimentelor.

   

Inregistrare HD


Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 720p (HD), la 30 de cadre pe secunda (1080i la 24 de cadre pe secunda). Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia .MJPEG, care asigura o calitate excelenta a imaginii la o dimensiune mica a fisierului.

Senzor de soc
In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.
   

Optica avansata


Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

Unghi larg de captare a imaginilor


Obiectivul panoramic fara zona moarta (de 130 de grade), asigura captarea de imagini largi si detaliate.

   

Mod foto


Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.

Redarea si partajarea inregistrarilor


Pentru procesarea inregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:
• vizualizarea si redarea filmelor la orice viteza
• analiza directiei de mers si a fortelor care au actionat asupra vehiculului
• partajarea inregistrarilor pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

   

Pozitionare GPS


Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.

Avertizare radare fixe


Calatoriti in siguranta datorita avertizarilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul va va informa din timp cu privire la distanta pana la un radar, luand in considerare viteza actuala si limitele de viteza pe drumul respectiv. Datorita acestui lucru veti reusi, in caz de necesitate, sa reduceti viteza, pentru a nu va pune in pericol portmoneul si nervii. Baza de date care contine locurile in care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizata gratuit si nelimitat.

   

Ecran de 2,31’’ / 5,86cm


Cu ajutorul ecranului veti putea vedea tot ceea ce filmeaza camera Mio MiVue sau veti putea reda filmuletele sau pozele captate de aceasta.

Slot de card MicroSD

Controlati spatiul de stocare a filmelor si imaginilor din aparatul dumneavoastra Mio MiVue prin atasarea unui card MicroSD. Totodata puteti schimba cardurile intre ele, pentru a extinde memoria atat cat aveti nevoie.

   

 

 

Camera Single
Ecran 2 inch
Rezolutie filmare 1080p
Mediu de stocare Extern
Unghi de filmare 130 grade
Compresie video H.264
Format foto JPEG
Port USB Da
Altele G-sensor 3 axe Lentile F2.0
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.