Camera Auto DVR Mio MiVue C325, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Auto DVR Mio MiVue C325, Full HD de la Mio

Noua gama de camere auto Mio MiVue


Cu noul dispozitiv compact MiVue C325 veti avea mereu dovada evenimentelor din timpul calatoriei. Pentru confortul dumneavoastra, camera de bord va incepe sa inregistreze atunci cand porniti masina. Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dvs., avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Astfel, in cazul unui accident veti avea mereu inregistrarea evenimentelor.

   

Inregistrare Full HD


Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

   

Senzor de soc


In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.

   

Optica avansata


Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 4 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

   

Unghi larg de captare a imaginilor


Obiectivul panoramic fara zona moarta (de 130 de grade), asigura captarea de imagini largi si detaliate.

   

Redarea si partajarea inregistrarilor


Pentru procesarea inregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:
• vizualizarea si redarea filmelor la orice viteza
• analiza directiei de mers si a fortelor care au actionat asupra vehiculului
• partajarea inregistrarilor pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™

 

 

Camera Single
Rezolutie filmare Full HD
Mediu de stocare Card MicroSD
Unghi de filmare 130 grade
Compresie video H.264
Port USB Da
Baterie 240 mAh
Dimensiuni (W x H x D mm) 62.2 x 51.2 x 37.4
Altele Mod foto G-Sensor
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.