Mio Camera filmare Mi Vue M560 Full HD pentru motociclete, subtire, usoara si rezistenta la apa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera filmare Mi Vue M560 Full HD pentru motociclete, subtire, usoara si rezistenta la apa de la Mio

Camer de motociclete subtire, usoara (77 grame/2.72 oz) si rezistenta la apa (pentru scutere, biciclete i motociclete). Inregistrare Full HD - 1080p la 30 FPS - cu ultima tehnologie H.264 pentru fisiere cu dimensiunea redusa. Senzor optic Sony Lentile F1.8 din sticla - rezulta clipuri video mai luminoase si mai clare. Unghi larg de vizualizare - 130. Acumulator puternic - pana la 2,5 ore de filmat non-stop. Include incarcator micro USB rezistent la apa si suport robust de inalta calitate



Descriere

Faceti cunostinta cu camera video MiVue™ M560, usoara si impermeabila; conceputa in mod optim pentru a filma toate cursele dumneavoastra pe motocicleta, scuter sau bicicleta cu imagini video de calitate superioara.
   

Rezistenta la apa


Dispozitivul este compatibil cu standardele impermeabile IPX7, deci nu trebuie sa va faceti griji atunci cand incepe ploaia.

   

Accesorii speciale pentru “Rideri”


Impreuna cu aparatul veti primi accesoriile necesare utilizarii, care va va permite sa montati camera pe casca, ghidonul motocicletei sau oriunde doriti. In plus, beneficiati de cablul USB pentru incarcarea camerei si transferul de date.

   
Optica avansata

Datorita obiectivului cu diafragma mare, imaginile inregistrate sunt mai clare si mai luminoase, chiar si in conditii de intuneric.

   

Acumulator puternic


Cu bateria reincarcabila cu functionare indelungata de pana la 2,5 ore, va puteti bucura de distante mai lungi fara a fi nevoie sa va preocupati de reincarcare

   
Optica avasata si senzor SONY™

Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Camera MiVue este echipata cu un obiectiv format din 6 lentile din sticla + 1 filtru IR. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

   
Filmare continua

Atat dispozitivul, cat si incarcatorul sunt impermeabile (standard IPX7). Le puteti folosi  indiferent de conditiile meteorologice. Aparatul continua sa inregistreze si cand se afla la incarcat.

   

Include suport robust de inalta calitate


Suportul este compatibil cu accesoriile altor Camere de actiune, pentru a putea folosi camera ta preferata in orice situatie.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.