Mio Camera auto MiVue 792WiFi, Full HD, G-Shock Sensor, Senzor Sony Stravis, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Camera auto MiVue 792WiFi, Full HD, G-Shock Sensor, Senzor Sony Stravis, Black de la Mio

Noua gama de camere auto Mio MiVue

Martorul dumneavoastra personal la drum, cu filmare Full HD la 60 de cadre pe secunda, senzor SONY™ Stravis, GPS integrat, alerte camere de siguranta cu actualizari pe toata durata de viata si WIFI integrat.

   

   

Inregistrare Full HD

Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 60 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

WIFI integrat

Trimiteti cu usurinta clipurile video pe telefonul d-voastra inteligent pentru back-up sau impartasiti experientele pe Facebook, prin intermediul aplicatiei MiVue.

   

   
Sistem avansat de asistenta a soferului (ADAS)

Doua functii inteligente ale sistemului avansat de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care sa va ajute la drum: sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie (LDWS) si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (FCWS).

Optica avasata si senzor Sony Stravis

Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

   

   

Senzor de soc

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.

Avertizare radare fixe

Calatoriti in siguranta datorita avertizarilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul va va informa din timp cu privire la distanta pana la un radar, luand in considerare viteza actuala si limitele de viteza pe drumul respectiv. Baza de date care contine locurile in care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizata gratuit si nelimitat.

CARACTERISTICI GENERALE

Camera Single
Ecran 2.7 inch
Rezolutie filmare Full HD
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare max 128Gb
Unghi de filmare 140 grade
Compresie video H.264
Port USB Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 90.2 x 48.8 x 37
Accesorii incluse

Incarcator auto

Suport auto

Altele

Mod foto

Senzor G integrat

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.