Mio Camera auto MiVue 752 WIFI Dual, Full HD, 140 grade

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto MiVue 752 WIFI Dual, Full HD, 140 grade de la Mio

WIFI integrat

Trimite cu usurinta clipuri video pe telefonul tau inteligent pentru rezerva, sau impartaseste-ti experientele tale pe Facebook, prin intermediul aplicatiei MiVue.
Inregistrare de 2560*1440p QUAD HD, la 30 cps

Cu tehnologia de ultima generatie H.264 pentru imagini video de calitate superioara in fisiere de dimensiuni mai mici.
Unghi larg, de 140°

Pentru a surprinde fiecare detaliu in momentele critice cu tehnologie dinamica cu unghi larg de vizualizare (WDR - wide dynamic range).
Avertismente privind camerele de supraveghere

Date gratuite privind camerele de radar fixe, cu actualizari lunare pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
Urmarire GPS

Inregistreaza in mod automat informatiile referitoare la condus, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si directia de deplasare.
(ADAS) Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto

Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA).
 
Martorul dvs. personal la drum

Contestarea raspunderii este cel mai cumplit cosmar al oricarui sofer. Inregistrarea calatoriei dvs. va asigura protectia in cazul in care sunteti implicat intr-un accident de care nu sunteti raspunzator. Cu camera de bord MiVue 752 WIFI Dual, puteti fi linistit: aveti deja dovezile necesare daca si atunci cand aveti nevoie de acestea.

Imagini de calitate excelenta, 2.5K QHD - pentru inregistrari exacte

Camera de bord MiVue 752 WIFI Dual furnizeaza inregistrari de inalta calitate cu QHD, 2560*1440p la 30 cps. Camera are un unghi larg, de 140° si un obiectiv F1,8, astfel incat sa inregistreze fiecare detaliu de pe sosea. Inregistrarea de inalta calitate surprinde placute de inmatriculare*, astfel incat puteti fi sigur ca informatiile esentiale sunt inregistrate si stocate.

Conexiune WIFI pentru transfer rapid, fara cablu

Transferati fisiere catre aplicatia pentru smartphone MiVue simplu si rapid. Veti avea intotdeauna o copie de rezerva a inregistrarii, stocata in siguranta pe telefon.

Usor de utilizat - pentru economie de timp
Proiectata pentru a fi simplu de utilizat, camera de bord MiVue 752 WIFI Dual poate fi usor de instalat: trebuie doar sa introduceti cardul SD, sa o conectati la sursa de alimentare a vehiculului dvs., iar camera de bord va incepe inregistrarea imediat ce porniti vehiculul. Meniul dispozitivului este intuitiv, cu pictograme mari, iar camera dvs. de bord poate fi pregatita de functionare in cateva minute.

Caracteristici de siguranta - pentru a sofa fara teama
MiVue 752 WIFI Dual este echipata cu caracteristici de siguranta instalate in prealabil, ca sa fiti in siguranta pe sosea. Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto, incluzand Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert), sunt integrate, pentru a putea conduce in siguranta si fara incidente.

MiVue 752 WIFI Dual include si avertismente privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate pe intreaga durata de functionare a dispozitivului. Puteti adauga si locatii noi ale camerelor de supraveghere, care nu au fost introduse inca in baza de date. Cu ajutorul camerei dvs. MiVue 752 WIFI Dual, va asigurati ca sunteti avertizat permanent si ca respectati limita de viteza.

GPS incorporat - pentru inregistrarea locatiei si a vitezei

Locatia pe GPS si viteza sunt inregistrate pe fiecare film: in acest fel stiti ca informatiile esentiale sunt stocate in caz ca aveti nevoie de ele. Modulul GPS este incorporat in unitate. Spre deosebire de alte camere de bord de pe piata, nu trebuie sa conectati niciun alt dispozitiv extern. Modulul GPS cuprinde si alarme de viteza si locatiile radarelor fixe, pentru a va ajuta sa respectati limita de viteza.

Pachet complet - camera spate MiVue A20 este inclusa
Dispozitivul dvs. MiVue 752 WIFI Dual este echipat cu camera spate MiVue A20. Camera spate A20 completeaza camera de bord, inregistrand detaliile din spatele vehiculului dvs. si imbunatatind vizibilitatea in punctul mort.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Camera Dual
Ecran 2.7 inch
Rezolutie filmare Quad HD
Rezolutie video 2560 x 1440
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare max 128Gb
Unghi de filmare 140 grade
Compresie video H.264 (MOV)
Port USB miniUSB
Difuzor Da
Microfon Da
GPS Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 87.8 x 52.2 x 31.9
Accesorii incluse

Cablu USB

Incarcator auto

Suport parbriz

camera video

Altele

Detectarea miscarii

lentile F1.8

Mod foto

Night mode

WiFi

Mod parcare

Alarma viteza

Senzor G

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.