Mio Camera auto MiVue 788 Connect, 2.7 ", Bluetooth, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto MiVue 788 Connect, 2.7 ", Bluetooth, Full HD de la Mio

Bluetooth integrat

Afiseaza notificarile telefonului (apeluri, mesaje si alerte din social media) pe ecran si permite sincronizarea in cloud.
   
Ecran tactil de 2,7''

Ofera o utilizare cu adevarat facila: intuitiv si usor de utilizat.
   
Senzor optic de inalta calitate

Pentru o imagine optima de calitate superioara, in special in conditii de luminozitate scazuta.
   
inregistrare Full HD 1080p la 30 cadre pe secunda

Cu tehnologia de ultima generatie H.264 pentru imagini video de calitate superioara in fisiere de dimensiuni mai mici.
   
Unghi larg, de 140°

cu cea mai recenta tehnologie H.264 pentru videoclipuri de inalta calitate, la o dimensiune a fisierului mai mica.
   
Avertismente privind camerele de supraveghere

Date gratuite privind camerele de radar fixe, cu actualizari lunare pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
   
Urmarire GPS

Inregistreaza in mod automat informatiile referitoare la condus, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si directia de deplasare.
   
(ADAS) Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto

Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA).
 
   

Martorul dumneavoastra ocular pe sosea

Daca altcineva va accidenteaza, veti putea sa dovediti ca a fost vina persoanei respective?
Din pacate, contestarea raspunderii si tacticile de obtinere de bani prin accidente inscenate devin din ce in ce mai frecvente. Acesta este cel mai cumplit cosmar al oricarui sofer.

Cu ajutorul camerei de bord MiVue 788 CONNECT, puteti fi linistit ca nimeni nu va incerca sa va pacaleasca pe sosea. De asemenea, veti avea conexiune Bluetooth pentru a ramane conectat cat timp sunteti la volan.
Imagini de calitate excelenta pentru inregistrari exacte.

Camera MiVue 788 CONNECT utilizeaza un senzor optic calitate superioara si un obiectiv cu unghi larg de 140° pentru inregistrari video precise, 1080p full HD la 30 cps. Veti putea filma placute de inmatriculare*, indicatoare rutiere si marcaje pe care le veti putea folosi ca dovezi pentru a va sustine propria versiune asupra evenimentelor. Camera inregistreaza cu claritate si in conditii de lumina scazuta.

Usor de utilizat pentru economie de timp

Camera MiVue 788 CONNECT a fost proiectata pentru a fi simplu de utilizat. Introduceti un card SD, conectati– o la sursa de alimentare a autovehiculului dvs., iar camera va incepe sa inregistreze imediat ce porniti motorul.
Meniurile intuitive cu pictograme mari de pe ecranul tactil asigura o navigare usoara. Mai simplu de atat nu se poate.

Conexiune Bluetooth pentru primirea notificarilor in siguranta in timp ce sunteti la volan

Efectuati sincronizarea cu smartphone– ul pentru a afisa notificarile pe ecran. Daca asteptati un mesaj important, veti sti cand sa opriti pentru a-l verifica in siguranta.

Conexiune WIFI pentru transfer rapid, fara cablu

Transferati fisiere catre aplicatia pentru smartphone MiVue Pro simplu si rapid. Veti avea intotdeauna o copie de rezerva a inregistrarii, stocata in siguranta pe telefon. De asemenea, daca doriti sa partajati experienta dvs. la volan, puteti transmite pe Facebook.* Pentru a facilita utilizarea, veti primi actualizari wireless pentru firmware si camera de supraveghere.

Caracteristici de siguranta pentru a sofa fara teama

Camera MiVue 788 CONNECT include avertismente privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
De asemenea, este prevazuta cu sistemul avansat de asistenta pentru conducatorul auto (ADAS), care include Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System), Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System) si Sistemul de avertizare impotriva oboselii (Fatigue Warning).
Senzorul G detecteaza schimbarile bruste de directie si coliziunea, declansand automat inregistrarea de urgenta a evenimentelor, care nu poate fi suprascrisa. Puteti sofa in siguranta, stiind ca aveti o camera de bord care vegheaza in locul dvs.

GPS incorporat pentru inregistrarea locatiei si a vitezei

Locatia pe GPS si viteza sunt inregistrate pe fiecare film, constituind dovezi importante in caz ca aveti nevoie de ele. Modulul GPS este complet incorporat in unitate, spre deosebire de alte camere de bord de pe piata. Aparatul include si alerte de viteza, pentru a va mentine mereu in limita legala.

Finisaj de calitate, construit ca sa dureze

Camera MiVue 788 CONNECT este rezistenta, inteligenta si eleganta. De asemenea, este suficient de mica pentru a incapea in torpedo atunci cand nu o utilizati.

CARACTERISTICI GENERALE

 

Camera Single
Ecran 2.7 inch
Rezolutie filmare Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare max 128Gb
Unghi de filmare 140 grade
Compresie video H.264 (MOV)
Difuzor Da
GPS Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 87.8 x 52.2 x 31.9
Accesorii incluse Suport parbriz, Manual de utilizare


Altele

Bluetooth
Mod foto
Night mode
Alarma viteza
Senzor G

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.