Rear car camera MIO A20 for MIVUE 688, 698D and 7 series black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Rear car camera MIO A20 for MIVUE 688, 698D and 7 series black de la Mio

Camera auto spate MIO A20 compatibil cu MIVUE 688, 698D si seria 7


 
- Inregistrare Full HD de 1080p, la 30 cps – cu tehnologia de ultima generatie H.264 pentru imagini video de calitate superioara in fisiere de dimensiuni mai mici;

- Unghi larg, de 140° – pentru a surprinde fiecare detaliu, in momentele critice;

- Obiectiv cu diafragma F2.0 – clipuri video mai luminoase si mai clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta;

- Senzor mare, de inalta calitate – senzor de 1/2,7 inchi pentru o suprafata de vizualizare marita si o inregistrare clara a imaginilor;

- Valoare EV (valoarea expunerii) reglabila in 7 trepte – reglare independenta care permite ajustarea manuala a nivelului de luminozitate;

- Obiectiv integral din sticla si filtru de infrarosu – pentru imagini mai clare, in special in conditii de luminozitate scazuta;

- Corp metalic – carcasa metalica robusta, compacta si usoara;

- Suport adeziv – suportul se aplica extrem de simplu.



Multe dintre accidentele rutiere sunt coliziuni la extremitatea posterioara. Numarul acestora este in continua crestere din cauza soferilor periculosi, care folosesc telefonul mobil atunci cand sunt la volan. Multe dintre acestea sunt incidente cu fuga de la locul accidentului. N-ar fi rau sa aveti “ochi la ceafa”.

Din fericire, majoritatea modelelor din seria MiVue 700 au fost concepute sa va permita atasarea unei camere video pentru spatele masinii. Acoperire dubla a soselei, siguranta dubla.

Camera A20 amplasata in spatele autovehiculului se monteaza discret pe luneta, inregistrand si cele mai mici detalii din spatele masinii dumneavoastra. Daca cineva conduce nesabuit in spatele vehiculului dumneavoastra sau va sicaneaza in trafic, camera va inregistra totul in format Full HD de 1080p, cu senzorul de calitate superioara de 1/2,7” si cu unghiul larg de vizualizare de 140°, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Camera A20 se conecteaza la camera de bord principala, care inregistreaza ce se intampla in fata masinii, si functioneaza in acelasi mod, incepand inregistrarea de indata ce porniti motorul.

Cu obiectivul dublu al camerei MiVue seria 700 si camera A20 montata in spatele autovehiculului, puteti conduce in siguranta, stiind ca aveti spatele acoperit.




Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.