PRESTIGIO Car Video Recorder Roadrunner 325, 2.0"(1920*1080) display

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Car Video Recorder Roadrunner 325, 2.0"(1920*1080) display de la PRESTIGIO

Noul Prestigio RoadRunner 325 este mereu pregatit sa inregistreze orice eveniment din timpul calatorriei.  Lentile de sticla cu 4 straturi, zoom digital 4x si inregistrare video Full HD. Ecran luminos de 2 inci pentru redare convenabila a celor mai mici detalii filmate cum ar fi placutele de inmatriculare. Design compact si discret, potrivit pentru orice actiune.

 
Ecran luminos de 2.0"

Ecran LCD luminos de 2 inci, reglarea, contrastul și culoarea luminii sunt extrem de simple, totul pentru o utilizare usoara si confortabila.
 
Imagini super detaliate

 
FULL HD VIDEO

Nu va faceti nici o grija in privinta calitatii inregistrarii video Full HD. Calatoriti in siguranta pentru ca inregistrarea va fi foarte detaliata si, astfel, in cazul unui incident neplacut, veti avea toate dovezile necesare demonstrarii nevinovatiei.
 
Inregistrare ciclica
Inregistrarea ciclica inseamna ca dispozitivul va inregistra non-stop, chiar daca memoria este plina. Camera va sterge automat cele mai vechi fisiere, astfel incat sa nu pierdeti nici un eveniment important.
 
G-Sensor pentru protectie fisiere!
 
Detectarea miscarii

Dispozitivul dispune de tehnologie progresiva de detectare a miscarii. Astfel, inregistrarea video porneste doar atunci cand este detectata o miscare noua in cadru, pentru a putea inregistra timp indelungat. Aceasta functie este extrem de utila, mai ales in cazul parcarilor pe timp indelungat.

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate MicroUSB
Functii Detectare miscare, Inregistrare in bucla, G-Sensor
Continut pachet 1 x Suport auto, 1 x Incarcator auto
Culoare Negru


PROCESOR & MEMORIE

Capacitate maxima card de memorie 32 GB


DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display LCD LED
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2 inch
Tip acumulator Li-Ion


CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Inregistrare video Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Rezolutie foto 12 Mpx
Zoom digital 4x
Unghi de filmare 110 °
Format foto JPEG
Compresie video MOV

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.