PRESTIGIO Car Video Recorder RoadRunner 585GPS, SHD 2304x1296@30fps, 2.0 inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Car Video Recorder RoadRunner 585GPS, SHD 2304x1296@30fps, 2.0 inch de la PRESTIGIO

Bucura-te de calatorii sigure si tehnologii de ultima generatie u Prestigio RoadRunner 585GPS! Imagini clare si detaliate, Super HD video, foto de 16MP si Detectare miscare a masinii din fata sau avertizare luminozitate scazuta. Anunturile vocale iti permit sa te concentrezi la drum iar GPS-ul incorporate permite afisarea vitezei, acceleratiei si detaliilor despre locatie pe inregistrarea video.
   
VIDEO LA CALITATE SUPER HD

Calitate video excelenta – chipset Ambarella A7 pentru rezolutie Super HD. Dispozitivul RoadRunner 585GPS capteaza orice detaliu din timpul calatoriei chiar si in conditii de luminozitate scazuta datoritata tehologiei HDR.
   
SISTEM ASISTENTA SOFER

Aceasta caracteristica remarcabila imbunatateste siguranta avertizand soferul cand masina din fata se pune in miscare. In plus, aceasta caracteristica este de ajutor si cand iesiti din parcare si cand va aflati la semafor.
   
AVERTIZARE LUMINOZITATE SCAZUTA

Nu veti uita niciodata sa aprindeti luminile cand se intuneca- veti fi avertizat imediat ce luminozitatea devine scazuta.
   
DEWARP


Functia “dewarp” asigura imagini clare si detaliate. Corecteaza distorsiunile optice de pe marginea imaginii, eliminand astfel efectul “ochiului de peste.”
 
   
GPS

GPS-ul incorporat ofera informatii extrem de importante. Prestigio Roadrunner 585GPS salveaza nu numai video, dar si informatii despre viteza, acceleratie si geolocatie. In cazul unui incident nefericit aveti toate dovezile pentru a va dovedi nevinovatia.
   
AVERTIZARI IMPOTRIVA PERICOLELOR

Aceasta functie ofera informatii importante despre semafoare, radare, echipaje de politie, puncte de control, incidente in trafic sau intersectii periculoase.
 
   
SISTEM DE PROTECTIE IMPOTRIVA SUPRAINCALZIRII

Prestigio intelege ca supraincalzirea poate dauna bateriei sau poate impiedica functionarea intregului dispozitiv. De aceea am implementat urmatorul standard: la temperatura normala a camerei, bateria va ramane 50℃, si dispozitivul nu va avea de suferit.
   
ANUNTURI VOCALE

Concentrati-va la drum! Datorita anunturilor vocale, veti primi toate informatiile importante intr-un mod extrem de convenabil!

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate MicroUSB, Cititor de carduri MicroSD
Sistem audio Difuzor integrat, Microfon


Functii

GPS
Protectie supraincalzire
HDR
Detectare miscare
Stabilizator de imagine
Dewarp


Continut pachet

1 x Manual de instructiuni
1 x Incarcator auto
1 x Camera auto
1 x Suport parbriz
Culoare Negru


PROCESOR & MEMORIE

Memorie interna 128 MB
Tip slot memorie Micro SD
Capacitate maxima card de memorie 64 GB


DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display LCD LED
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2 inch
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 320 mAh
Autonomie 20 min


CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Procesor de imagine Ambarella A7
Senzor de imagine 4MP CMOS
Frecventa imagine 30 FPS, 60 FPS
Inregistrare video Super HD
Rezolutie video 2304 x 1296, 2560 x 1080, 1920 x 1080, 1280 x 720
Rezolutie foto 16 Mpx
Unghi de filmare 160 °
Format video AVI
Format foto JPEG


DIMENSIUNI

Latime 56 mm
Inaltime 65 mm
Adancime 30 mm
Greutate 60 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.