PRESTIGIO Car Video Recorder RoadRunner 545GPS, FHD 1920x1080@30 fps, 2.7 inch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Car Video Recorder RoadRunner 545GPS, FHD 1920x1080@30 fps, 2.7 inch de la PRESTIGIO

Vizibilitate mai mare, precizie imbunatatita !
Faceti cunostinta cu una dintre cele mai compacte camera video auto Full HD Prestigio - RoadRunner 545 cu ecran generos de 2.7 inch si unghi de vizualizare de 170°. Imagini clare chiar si cu lumina din spate cu camera de 12MP si Wide Dynamic Range. Toate aceste caracteristici incorporate intr-un design elegant si compact.
   

Calitate Full HD


Senzorul de imagine CMOS 3.0M CMOS permite inregistrarea de imagini la rezolutie 1080p Full HD cu  30 cadre pe secunda oferind imagini de o claritate remarcabila. Calitatea inregistrarii ramane la fel de buna chiar si in conditii de luminozitate scazuta datorita tehnologiei imbunatatite mod noapte, astfel incat sa se inregistreze fiecare detaliu.

   

Unghi larg de vizualizare


Unghiul larg de vizualizare de 170 de grade va permite sa aveti o vedere panoramica a ceea ce se intampla, iar zoomul digital 4x va ajuta sa surprindeti fiecare detaliu.

   

Ecran mare pentru o vizibilitate cat mai buna


Redati video si vizualizati fotografii pe un ecran luminos de 2.7”  TFT LCD cu rezolutie mare.

   

Senzor GPS


Senzorul GPS ofera informatii despre viteza, acceleratie si geolocalizare. Acestea vor fi pastrate impreuna cu inregistrarile video, apoi utilizati video player-ul software (PC) pentru a urmari inregistrarile video. Sistemul leaga ruta la Google Maps si afiseaza acolo toate informatiile.

   

Buton SOS pentru urgente & G-Senzor pentru protectie fisiere!


In caz de urgenta, utilizatorul puteti proteja fisierul curent apasand si tinand apasat “butonul MENIU”. Aceasta operatiune previne stergerea fisierului curent.
G-Senzorul detecteaza accelerarea si franarea brusca si coliziunile iminente astfel incat sa capteze automat imprejurarile unui accident in trafic. Cu ajutorul acestei functii, fisierele importante nu vor fi sterse prin inregistrarea in bucla.

   

Compact si elegant


Un dispozitiv compact si elegant cu design modern si finisaje metalice. Este aproape invizibil in masina, dar va fi un tovaras de drum de incredere, inregistrand toate evenimentele importante din trafic.

   
 
 

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism
Tip camera Single
Conectivitate MicroUSB, HDMI
Sistem audio Microfon
Difuzor integrat
Functii GPS
Buton SOS
Detectare miscare
Automatic start-up
Continut pachet Cablu USB
Incarcator masina
Suport masina
Culoare Negru


PROCESOR & MEMORIE

Tip slot memorie Micro SD
Micro SDHC


DISPLAY & ACUMULATOR

Tip display LCD LED
Tehnologie display TFT
Diagonala display 2.7 inch
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 130 mAh


CARACTERISTICI FOTO-VIDEO

Inregistrare video Full HD
Rezolutie video 1920 x 1080
Zoom digital 4x
Unghi de filmare 170 °
Compresie video H.264


DIMENSIUNI

Latime 8.58 cm
Inaltime 4.38 cm
Adancime 3.47 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.