Xiaomi Camera Video Auto 70mai Dash Smart 1S WiFi, Filmare Full HD, 2MP (Negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera Video Auto 70mai Dash Smart 1S WiFi, Filmare Full HD, 2MP (Negru) de la Xiaomi

Camera de supraveghere Xiaomi 70mai Smart WiFi este o camera auto care iti ofera o experienta de condus sigura si confortabila.
 
Camera este echipata cu un senzor Sony IMX323, care imbunatateste filmarea, ofera imagini clare chiar si in conditii de iluminare scazuta si este capabil sa filmeze la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu unghi larg de vizualizare de 130 de grade. Camera dispune de conexiune WiFi iar toate filmarile se pot transfera sau vizualiza din telefon, folosind aplicatia dedicata pentru Android sau iOS. Astfel puteti deschide cu usurinta aplicatia si puteti conecta camera auto pentru a face fotografii sau vizualiza inregistrari, oriunde va aflati. De asemenea camera este imbunatatita cu un senzor G care in momentul in care detecteaza o coliziune inregistreaza automat incidentul si il salveaza separat pentru a evita suprascrierea videoclipurilor.
 
Camera Xiaomi 70mai poate fi controlata vocal: cu ajutorul senzorului de identificare a vocii camera raspunde comenzilor date, astfel calatoriile voastre vor fi mult mai placute si mai sigure deoarece nu sunteti nevoit sa luati mainile de pe volan pentru a face diferite setari. Camera este programata sa raspunda doar la 6 comenzi vocale. Mai exact puteti sa ii cereti sa faca o poza, sa porneasca inregistrarea video, sa inregistreze cu sau fara sunet si sa porneasca sau sa opreasca Wi-Fi-ul. Atentie comenzile vocale se pot face doar in limba engleza si sunt disponibile doar cand aplicatia este deconectata. 
 
Camera auto are un sistem inteligent de filmare, practic aceasta va inlocui automat cele mai vechi inregistrari cu cele mai recente, astfel incat cardul de memorie sa functioneze normal. Aceasta suporta carduri de memorie de pana la 64GB. Nu uitati pentru a putea utiliza camera Xiaomi 70mai Dash Smart aveti nevoie neaparat de un card micro SD. Xiaomi 70mai integreaza o baterie cu capacitate de 240mAh, care are rolul de a mentine camera pornita pentru inca cateva secunde de la oprirea motorului, astfel incat aceasta sa poata salva fisierele inregistrate
 
Suportul camerei permite o usoara rotatie pentru a alege cel mai bun unghi de vizualizare in timp ce adezivul rezistent face instalarea mult mai usoara.  
 
Rezolutie filmare 1920 x 1080
Obiectiv Tip senzor CMOS
Unghi de filmare 130 grade
Memorie Mediu stocare Memory Card
Capacitate stocare 64GB
Tip card microSD
Functii Speciale Microfon incorporat Da
Wi-FI Da
Filmare Full HD
Altele Dimensiuni 100 x 55 x 32
Culoare Neagra
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.