Xiaomi Camera auto 70mai Pro D02 Dash Cam 1944p FHD, 140 FOV, Night Vision, Wifi, Monitorizare parcare, Voice Control

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera auto 70mai Pro D02 Dash Cam 1944p FHD, 140 FOV, Night Vision, Wifi, Monitorizare parcare, Voice Control de la Xiaomi

Camera auto 70Mai Dashcam PRO este una din cele mai performante si complete camere auto de pe piata in acest moment. Cu o rezolutie de pana la 2.7k (1944P), vedere de noapte, WDR (wide dynamic range) si functia Defog, imaginile inregistrate vor fi cat se poate de clare in orice conditii.

Camera se poate conecta la aplicatia dedicata 70Mai disponibila pentru iOS si Android, prin reteaua proprie a device-ului, iar accesul si gestionarea continutului inregistrat se face foarte simplu. Monitorizare 24h/24h, 7/7zile cu functia Parking Monitoring, camera va inregistra automat daca pe durata parcarii are loc o coliziune, iar atunci cand o vei reporni, te va anunta sa verifici acel video. Pentru a utiliza camera ai nevoie de un card MicroSD de clasa 10 sau peste, de la 16GB stocare pana la 64GB stocare. Functia Loop va rescrie automat inregistrarile normale din trafic cu cele noi, fara a fi nevoie sa stergi manual pentru a elibera spatiul de stocare.



70Mai Dashcam PRO are cateva functii integrate ce face din ea un device cu adevarat smart. Suporta comenzi vocale in limba engleza (take picture, record video, record with/without sound, turn on/off WiFi). Functia WDR va oferi chiar si cele mai mici detalii surprinse pe filmare, DEFOG va reduce distorsiunea imaginilor in conditii de fum sau ceata si va transforma cadrul intr-unul clar, iar datorita unghiului larg filmare de 140° vei putea surprinde mai multe imagini.

Camera suporta functii suplimentare precum ADAS (advanced driver assistance system), LDWS (Lane departure warning system) insa pentru activarea acestora vei avea nevoie de atasarea modulului GPS, ce se poate comanda separat.

Specificatii produs

  • SENZOR

    Tip senzor
     
    Sony IMX335
    Rezolutie senzor
     
    5 MP
  • AUDIO

    Microfon
     
    Da
  • OBIECTIV/ZOOM

    Diafragma
     
    F1.8
    Unghi de vizualizare
     
    140 grade
  • MEMORIE

    Tip Stocare
     
    Suporta MicroSD 16-64GB clasa 10 si peste (cardul nu este inclus)
  • CARACTERISTICI GENERALE

    Dimensiuni
     
    87.5 x 53 x 18 mm
    Culoare
     
    Negru
    Accesorii incluse
     
    Cablul de alimentare
    Adaptor bricheta 2 porturi USB
    2 stickere electrostatice
    1 spatula instalare cablu
    1suport cu adeziv pentru prindere
    Caracteristici
     
    Comenzi vocale, Defog, WDR, G-senzor, suporta ADAS (pentru ADAS, asistenta sofer, este necesar sa instalati modulul GPS al camerei care nu este in pachetul de baza)
  • ALIMENTARE

    Tip Baterie
     
    Li ion
    Capacitate
     
    500mAh
  • CONECTIVITATE

    Wireless
     
    Da
  • VIZOR/MONITOR LCD

    Tip ecran
     
    TFT LCD IPS
    Diagonala LCD
     
    2 inch
    Rezolutie LCD
     
    320 x 240 pixeli
  • CAPTURA FOTO/VIDEO

    Procesor de imagine
     
    Hi3556 V100
    Format inregistrare video
     
    MP4
    Tip inregistrare video
     
    2.7k
    Rezolutie Video
     
    2592 x 1944 pixeli
    Frames per second
     
    30 FPS
    Format Foto
     
    JPEG
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.