Microsoft Windows 8.1 Home, 32 biti, Limba Engleza, OEM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Windows 8.1 Home, 32 biti, Limba Engleza, OEM de la Microsoft

Win 8.1 x32 Eng Intl 1pk DSP OEI DVD

Cautati o data. Accesati orice.
O singura cautare va ofera acum rezultatele de pe PC, din aplicatii si de pe web. Rezultatele apar intr-o vizualizare grafica, clara, care va permite sa actionati imediat si sa lansati aplicatii. Cautati, faceti clic, lansati. Gasiti o melodie si incepeti sa o redati sau gasiti un videoclip si urmariti-l pe loc. Sustinut de Bing.

Mai multe aplicatii pe care le veti iubi

Veti observa ca Magazinul Windows are un aspect nou care va ajuta sa descoperiti si sa descarcati mai usor aplicatii noi. Iar aplicatiile incluse in Windows 8.1 va permit sa faceti o multime de lucruri grozave. De exemplu, cu Lista de lectura puteti salva articole si reportaje intre mai multe aplicatii si dispozitive, iar aplicatia Fotografii actualizata va ofera posibilitatea de a edita intr-un mod amuzant si rapid.

Personalizati-l

Configurati o expunere de diapozitive in ecranul de blocare, alegand fotografiile dvs. preferate. Aranjati elementele de pe ecranul Start exact asa cum doriti. Alegeti din mai multe dimensiuni de dale, din mai multe culori si mai multe fundaluri - inclusiv fundaluri animate.

Stocare in cloud incorporata

SkyDrive este acum locatia implicita pentru salvarea documentelor. Pentru ca dvs. aveti intotdeauna fisierele oriunde mergeti, chiar daca sunteti offline. Si, cu aplicatia SkyDrive inclusa, puteti sa gestionati atat fisierele locale, cat si fisierele SkyDrive intr-un singur loc.

Navigare rapida, pe tot ecranul

Cand obtineti Windows 8.1, aveti ocazia sa vedeti si noul Internet Explorer. Internet Explorer 11 este construit pentru tehnologia tactila, cu timpi de incarcare mai rapizi, o experienta pe ecran complet care include navigarea alaturata prin site-uri si informatii in timp real furnizate in ecranul Start prin dale dinamice pentru site-urile dvs. preferate.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.