Microsoft Licenta OEM Windows 11 Home 64 bit Romanian

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
586,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.5 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KW9-00650

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Licenta OEM Windows 11 Home 64 bit Romanian de la Microsoft

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

Viata este mai frumoasa in echipa

 

Noi modalitati de interactiune

Cu functia pentru conversatii chat din Microsoft Teams, puteti contacta pe oricine (gratuit), oricum preferati (apel, conversatie chat, mesaj text, video), chiar de pe desktop.

   

Conecteaza-te cu oricine doresti

Conversatiile chat si apelarea sunt incluse pe bara de activitati si se integreaza perfect cu Outlook si cu Calendarul, oferindu-va posibilitatea de a va conecta cu usurinta cu doar cateva clicuri.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

 

Cele mai noi performante pentru jocuri pe PC

Joaca cele mai noi jocuri cu grafica ce rivalizeaza cu realitatea. Joaca alaturi de alti jucatori pe consola. Joaca cu perifericele preferate. Atunci cand vine vorba de joaca, poti face totul cu Windows 11.

 

Joaca exact asa cum vrei

Configuratia perfecta te asteapta. Pe langa numeroasele combinatii de componente hardware si software, Windows 11 vine si cu toate functiile necesare pentru timpi de incarcare rapizi, experiente captivante si elemente vizuale uimitoare.

 

O aureola de protectie

Protectii avansate pentru a va apara impotriva amenintarilor cibernetice actuale. Integrate, actualizate in mod regulat si fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra. Aceasta este Windows Security.

 

Gestionarea si implementarea afacerilor

Criptare de nivel enterprise. Gestionare in cloud care permite lucrul de oriunde. Este exact ceea ce au nevoie intreprinderile si ceea ce cere succesul.

CARACTERISTICI GENERALE

Varianta de comercializare DVD
Tip licenta OEM
Tip sistem de operare Client
Utilizare Home
Versiune Windows 11
Numar utilizatori 1
Arhitectura 64 biti
Limba Romana

CERINTE MINIME SISTEM

Frecventa procesor 1 GHz
Capacitate memorie RAM 4 GB
Capacitate stocare 64 GB
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.