Microsoft Windows 10 Home, 32/64 bit, Limba Engleza, Retail, suport USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microsoft Windows 10 Home, 32/64 bit, Limba Engleza, Retail, suport USB de la Microsoft

Microsoft Windows 10 Home, 32/64 bit, Limba Engleza, Retail, suport USB

 
Este sistemul de operare Windows pe care il cunoasteti, dar mai bun
 
 

Sunteti deja un expert

Windows 10 este atat de familiar si usor de utilizat, incat va veti simti un expert. Meniul Start revine intr-o forma avansata si in plus va vom aduce aplicatiile dvs. fixate si programele preferate, astfel incat sa fie pregatite si sa le puteti folosi.

Porneste si reia rapid, are o securitate incorporata mai mare pentru a va proteja si este proiectat pentru a functiona cu software-ul si hardware-ul pe care le aveti deja.

"Acesta combina forta Windows 8 cu Windows 7." - Windows Insider

Milioane de persoane folosesc deja Windows 10

Programul Windows Insider este o comunitate internationala de fani care indragesc Windows si isi doresc sa-l imbunatateasca. Persoanele din interior vad sistemul de operare in etapele incipiente si joaca un rol in proiectarea acestuia. Feedback-ul lor a contribuit la cel mai bun Windows de pana acum.

Webul care lucreaza la fel ca dvs.

Windows 10 este furnizat impreuna cu Microsoft Edge, un navigator nou-nout construit pentru a va asigura o experienta pe web mai buna. Scrieti2 sau tastati notite direct pe paginile de Internet si partajati-le cu altii, cititi online articole fara distrageri si salvati lecturile preferate pentru a le accesa ulterior. Si cu Cortana3 activata, veti obtine un acces instant la actiunile cheie, precum realizarea unei rezervari sau citirea recenziilor, fara sa fie necesar sa parasiti pagina curenta.

 

A face mai multe lucruri in acelasi timp ajuta la finalizarea mai rapida a lucrurilor

Puteti rula facil pana la patru aplicatii si puteti vedea deschizandu-se toate sarcinile intr-o singura vizualizare. Puteti chiar si sa creati desktopuri virtuale atunci cand aveti nevoie de mai mult spatiu sau doriti sa grupati lucrurile in functie de proiect.

"Acest Windows va depasi cu siguranta celelalte versiune de Windows." - Windows Insider

 
 

Windows Store este o locatie singulara

Va prezentam noul Windows Store, o experienta de cumparaturi unificata pe fiecare dispozitiv cu Windows 10. Rasfoiti magazinul pe PC-ul, tableta sau telefonul dvs. si achizitionati usor un continut digital remarcabil, inclusiv aplicatii, jocuri, muzica, filme si show-uri TV.

 
 
Este cel mai personal Windows de pana acum
 
 

Vizualizare dintr-o privire a ceea ce conteaza cel mai mult

Personalizati-va meniul Start prin fixarea a aproape orice, inclusiv aplicatii, persoane si liste de redare, pentru un acces facil la lucrurile pe care le utilizati cel mai des. Nivelurile comunitatii va permit sa accesati imediat continutul fara sa fie necesara deschiderea aplicatiei.

 

Xbox urmeaza sa fie lansat pe Windows.

Cea mai mare franciza Xbox si cel mai bun Xbox Live sunt acum furnizate impreuna cu Windows 10. Incepeti sa inregistrati jocuri in secunde, concurati impotriva jucatorilor de pe consola si rulati jocuri de pe consola dvs. Xbox One pe dispozitivul dvs. cu Windows, de oriunde din casa.

"Am doua cuvinte de spus: Ati facut o treaba minunata" - Windows Insider

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.