Sistem Desktop Apple Mac Pro, Six-Core Xeon E5 3.5GHz, 256GB, 16GB, AMD FirePro D500 GDDR5 3GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem Desktop Apple Mac Pro, Six-Core Xeon E5 3.5GHz, 256GB, 16GB, AMD FirePro D500 GDDR5 3GB de la Apple

 

Editare video

Performanta 4K. Revolutia rezolutiei.


Lucreaza in rezolutie 4K cu precizie la pixel si fara sa pierzi din viteza, datorita GPU-urilor duale AMD FirePro din clasa statiilor de lucru si a celor mai noi procesoare Xeon E5 din Mac Pro — o fuziune care ofera capacitatea uimitoare de a executa simultan 8 secvente picture-in-picture de video 4K in Final Cut Pro X (sau mult mai multe fluxuri de video HD). Iar daca mai pui la socoteala si puterea de a folosi pana la trei monitoare 4K si de a procesa straturi multiple de efecte in timp real, iti dai seama ca ai la dispozitie o noua superputere in editarea video.

 

 

 


Expansiv prin excelenta. La 20 Gb/s.


Sase porturi Thunderbolt 2 redefinesc posibilitatile de expansiune, oferind o rata de transfer de pana la 20 Gb/s — fara sa fii limitat la un numar fix de sloturi PCI Express. Conecteaza-te la SAN sau sistemul rapid RAID de stocare locala. Apoi adauga I/O video, monitoare de difuzare, cardurile tale PCI Express existente si orice altceva de care ai nevoie pentru a lucra. Datorita iesirii HDMI, poti chiar folosi un televizor cu rezolutie 4K drept monitor pentru Final Cut Pro. Producatori precum Promise, AJA si Blackmagic creeaza o serie de dispozitive de stocare de inalta performanta, I/O video si solutii de expansiune pentru Thunderbolt 2. Un alt beneficiu al Thunderbolt-ului: poti sa muti cu usurinta perifericele tale de inalta performanta de la un Mac la altul, in functie de ce ai de facut. Si ambele generatii de tehnologie Thunderbolt sunt compatibile cu noul Mac Pro.

   

Modelare si animare in 3D

 

Ai putere sa lucrezi cu cele mai mari modele.


Cele doua AMD FirePro GPU de clasa statie de lucru — dotare standard in fiecare Mac Pro — ofera pana la 12 GB de memorie video, cu banda de memorie de pana la 528 GB/s pentru manipularea modelelor complexe cu forme geometrice masive si texturi voluminoase. Lucreaza cu modelele tale la un nivel complet nou in ceea ce priveste precizia, viteza si timpul de raspuns. Iar fiindca Mac Pro lucreaza impreuna cu OpenGL 4.1 din OS X Mavericks, ai la dispozitie caracteristici avansate precum filtre de umbra mozaicare.


Ultrarapid la rendare. Ca la orice altceva.


Procesoarele 12-core Intel Xeon E5 disponibile — cu banda de memorie de pana la 60 GB/s — asigura o incredibil de rapida rendare a sarcinilor. Datorita stocarii flash tip PCIe si memoriei de 1866 MHz, practic tot ceea ce faci, faci repede.


Colaborare in super viteza.


Cu Thunderbolt 2, poti sa te conectezi la grupul tau de lucru prin intermediul unei optiuni de stocare partajate SAN sau NAS, cu o latime de banda de pana la 20 Gb/s. Vrei o conexiune simpla si rapida pentru un transfer local? Datorita suportului IP prin Thunderbolt din OS X Mavericks, ai la dispozitie o conexiune de 10 GB la un alt Mac, la pretul unui simplu cablu. Conecteaza mai multe sisteme Mac Pro prin intermediul cablurilor Thunderbolt si ai instantaneu propriul grup de rendare in retea.

 

 

Fotografie

 

Importa si exporta cat ai zice "flash".

Stocarea flash tip PCIe iti permite sa importi imagini imense de patru ori mai rapid decat generatia anterioara Mac Pro. Iar datorita puternicelor procesoare Intel Xeon E5 si a celor doua AMD FirePro GPU, poti sa-ti editezi fotografiile si sa aplici filtre si efecte cat ai clipi.


Conecteaza-te la periferice de ultima generatie, la viteze de ultima generatie.


Thunderbolt 2 iti ofera o conexiune ultrarapida de 20 GB/s la stocare ultrarapida, de la unitati potabile, ideale pentru cand esti plecat, la sisteme RAID de mare capacitate. USB 3 ofera conexiuni rapide la camere si cititoare media. Iar datorita conexiunii directe intre computere prin Thunderbolt, poti sa-ti iei cu tine MacBook-ul Pro cu ecran Retina, iar apoi sa-ti transferi munca inapoi pe Mac Pro.

Editeaza-ti imaginile in 4K.


Cu noul Mac Pro si OS X Mavericks care permite conectarea a mai multe ecrane, poti sa lucrezi cu o imagine full-screen pe un ecran, in timp ce lucrezi cu browserul de fotografii pe altul. Conecteaza un monitor 4K — cu peste 8 milioane de pixeli — si poti sa-ti vezi fotografiile in cel mai mic detaliu. Ca niciodata.

 

 

 

Design si layout

 

Nimic mai frumos decat a lucra in 4K.


Afiseaza-ti layouturile, paginile web, imaginile si instrumentele pe un desktop urias, cu un monitor 4K. Lucreaza cu doua pagini in format A3 11x17 in paralel si tot iti ramane suficient spatiu pentru instrumente si alte ferestre. Daca ai mai multe monitoare traditionale — precum doua Apple Thunderbolt Display la 27 inchi — puternicul suport pentru ecrane multiple din OS X Mavericks iti permite sa lucrezi full-screen cu mai multe aplicatii simultan. Iar meniurile si Dock sunt mereu la indemana, indiferent pe ce monitor lucrezi.


Ritmul tau de lucru, pe rapid inainte.


Datorita procesoarelor multicore ultrarapide — cu banda de memorie de pana la 60 GB/s — multitaskingul este rapid si receptiv. Stocarea flash ultrarapida iti permite sa copiezi, sa deschizi, sa salvezi si sa lucrezi cursiv si rapid chiar si cu cele mai mari imagini si documente. Iar conexiunile de retea incorporate — Gigabit Ethernet sau conexiunea wireless 802.11ac — impreuna cu cele mai recente protocoale de partajare fisiere SMB2 din OS X Mavericks iti permit sa te conectezi la grupul tau de lucru repede si usor.

Audio

 


Muzica ta are mai multa forta.


Noul Mac Pro are 12 nuclee de procesare (pana la 24 de nuclee virtuale) si pana la 60 MB/s de banda de memorie — de doua ori mai multa banda decat modelul din generatia anterioara. Acum poti sa lucrezi cu mai multe piste de instrumente virtuale, programe plug-in si efecte, decat a fost vreodata posibil. Iar stocarea ultrarapida flash tip PCIe incarca toate aceste instrumente, modele si bucle de executie aproape instantaneu.


Conecteaza-te la tehnologiile I/O de ultima ora.


Cele sase porturi Thunderbolt 2 si patru porturi USB 3 redefinesc sensul expansiunii. Conecteaza pana la 36 de dispozitive I/O audio de prima clasa de la Avid, Apogee, M-Audio, MOTU, Universal Audio si multi altii. Iar datorita sasiului de expansiune PCI conectat prin Thunderbolt, poti sa lucrezi cu cardurile DSP si cardurile I/O audio PCI Express pe care deja le ai.

 

 

Stiinta si tehnologie

 

Mai multe nuclee. Mai multa putere. Mai multe date.


Datorita celui mai nou procesor Intel Xeon E5, care ofera pana la 12 nuclee si memorie ECC la 1 866 MHz si banda de pana la 60 GB/s, acum poti sa prelucrezi pana si cele mai mari seturi de date. Adica ai la dispozitie o latime dubla de banda fata de generatia anterioara Mac Pro.


Procesare grafica cu OpenCL.


OpenCL iti permite sa beneficiezi de puterea de calcul in paralel a unitatilor GPU moderne si a unitatilor CPU multicore pentru a accelera sarcinile intensive de lucru. Foloseste OpenCL ca sa integrezi caracteristici avansate de analiza numerica si de date, sa efectuezi conversii complexe de imagini si continut media si sa creezi simulari fizice de mare precizie. Combinat cu cele doua GPU FirePro de clasa statie de lucru cu 4 096 procesoare stream si 12 GB de memorie rapida GDDR5, OpenCL pune la dispozitia aplicatiilor tale o putere de calcul de pana la 7 teraflopi.


Proiectele tale. Incredibil de detaliate.


Posibilitatea de a conecta pana la trei monitoare 4K iti permite sa vizualizezi fiecare detaliu al datelor tale, in modalitati care pana acum nu erau posibile. Adica ai la dispozitie aproape 25 de milioane de pixeli.

 

 

Procesor

Model Procesor:

Intel Xeon E5

Frecventa procesor (MHz):

3500

FSB (MHz):

1866

Turbo Boost pana la:

3900 MHz

Dimensiune Cache procesor (KB):

12288

Placa de baza

Video integrat:

Da

Retea integrata:

10/100/1000 Ethernet

Wireless:

802.11 ac

Memorie

Capacitate (MB):

16384

Tip RAM:

DDR3

Frecventa memorie (MHz):

1866

Unitati de stocare/optice

Capacitate SSD (GB):

256

Interfata HDD:

SSD

Video

Chipset video:

AMD

Capacitate memorie video (MB):

2 x 3072

Tip memorie video:

Dedicata

Model placa video:

AMD FirePro D500

Software

Sistem de operare:

Mac OS X 10.9 Mavericks

Altele

Carcasa:

Aluminiu

Porturi:

4 x USB 3.0
6 x Thunderbolt
HDMI

Greutate (Kg):

5

 

Mac Pro Intel Xeon E5 (6-Core, 3.50GHz, 12MB), video dedicat 2xAMD FirePro D500 GDDR5 3GB, RAM 16GB DDR3 1866MHz (4x4GB), SSD256GB, no ODD, difuzor incorporat, LAN 10/100/1000, WLAN 802.11 a/c compatibil cu 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, porturi: 4xUSB3.0/6xThunderbolt2/2xRJ45/HDMI1.4/iesire audio/iesire casti, 5kg, 25.1cm inaltime, 16.7cm diametru, OS X Mavericks 10.9

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
    • Frecventa procesor (GHz)
      3.5
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1866
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      256
    • Tip HDD instalat
  • Placa Video
    • Producator placa video
      AMD
    • Tip memorie video
    • Serie placa video
      FirePro
    • Model placa video
      D500
    • Capacitate memorie video
      6GB
  • Porturi spate
    • USB 3.0
      4
    • HDMI
      1
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 a/b/n/g/ac
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.