Apple Sistem Desktop Mini PC iMac 21.5", Procesor Intel Dual-Core i5 1.40GHz, Haswell, 8GB, 500GB, Intel HD Graphics INT KB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem Desktop Mini PC iMac 21.5", Procesor Intel Dual-Core i5 1.40GHz, Haswell, 8GB, 500GB, Intel HD Graphics INT KB de la Apple

Sistem Desktop Mini PC iMac 21.5", Procesor Intel Dual-Core i5 1.40GHz, Haswell, 8GB, 500GB, Intel HD Graphics INT KB

iMac

Performanta si design.Iti taie respiratia.

E o placere sa-l privesti.
E si mai bine cand il folosesti.

Clar un ecran mare. Procesoare Intel Core de a patra generatie si grafica puternica. O optiune de stocare avansata, Fusion Drive. Si multe altele. Este un desktop demn de biroul tau.

Ecran widescreen imens,
cu retroiluminare LED.
Stralucit. Din toate punctele de vedere.

 

Inovatii pe care le poti vedea.

Nu vei putea sa-ti iei ochii de la aceste ecrane mari si grozave de21,5 inchi si 27 inchi. Iar datorita unui design uimitor al ecranului, care reduce reflexiile, nimic nu te va distrage. In plus, fiindca LCD-ul este in contact direct cu sticla, imaginile de pe ecran par sa prinda viata.

 

Tehnologie IPS si retroiluminare LED.

Uimitorul ecran iMac arata grozav din orice perspectiva.Tehnologia in-plane switching (IPS) iti ofera o imagine stralucitoare si culori excelente din aproape orice unghi. Iar retroiluminarea LED ofera luminozitate instantanee si uniforma, fara sa fii nevoit sa astepti. Asa ca spectacolul pozelor din vacanta poate incepe oricand.

Culori vii, autentice. De fiecare data.

Tot ceea ce vezi pe ecranul mare si glossy — de la nuantele pielii si umbrele intunecate, pana la cerul albastru luminos si campiile verzi — este intens si vibrant. Iar culorile sunt si mai apropiate de realitate. Asta fiindca fiecare ecran de iMac este individual calibrat folosind un spectroradiometru de ultima generatie pentru a ajusta culorile la standardele recunoscute in intreaga lume.

Procesoare Intel Core de ultima generatie.Patru nuclee, posibilitati infinite.

Datorita procesoarelor Intel Core de a patra generatie, viteza este parte integranta din iMac. Fiecare model din serie include in dotarea standard un procesor Intel Core i5 de pana la3,4 GHz. Iar in Apple Online Store iti poti configura iMac-ul cu un procesor Intel Core i7 si mai puternic, de pana la 3,5 GHz.

Viteza si fluenta in performanta grafica.
O evolutie superba a puterii.

Toate modelele iMac includ grafica puternica. Fie ca alegi grafica integrata rapida cu Intel HD Graphics 5000, grafica si mai rapida cu Intel Iris Pro Graphics sau grafica discreta incredibil de rapida cu NVIDIA, rezultatul este acelasi: jocurile 3D si videoclipurile HD au o viteza mai mare si o capacitate de reactie mai buna ca niciodata.

 

Optiuni de stocare avansate.
Viteze mai mari, in spatii extinse.

Fusion Drive.

Fusion Drive este optiunea noastra de stocare revolutionara, care combina un hard disc cu o capacitate mare cu stocarea flash de inalta performanta. Fusion Drive iti gestioneaza inteligent datele, astfel incat aplicatiile, documentele, fotografiile si alte fisiere folosite frecvent raman pe stocarea flash mai rapida, in timp ce fisierele folosite mai rar sunt mutate pe hard disc. Beneficiezi de timpi de pornire mai scurti, iar pe masura ce sistemul invata cum lucrezi, aplicatiile vor fi lansate mai rapid si fisierele vor putea fi accesate mai repede.

Stocare flash de pana la 1 TB.

Pentru performanta maxima, iti poti configura iMac-ul cu stocare flash de pana la 1 TB (pana la 512 GB pentru iMac-ul de 21,5 inchi) in loc de un hard disc traditional.1 Stocarea flash ofera viteze de pana la de cinci ori mai mari in comparatie cu un hard disc traditional.2 Vei simti acest lucru cand pornesti iMac-ul, lansezi o aplicatie sau rasfoiesti colectia de fotografii.

Hard disc de pana la 3 TB.

Fotografiaza cat vrei, cumpara cate melodii doresti si inregistreaza cate videoclipuri ai chef. Hard discul de 1 TB este inclus ca dotare standard, cu optiunea de a face upgrade cu o unitate masiva hard disc de 3 TB.1

Porturi si conexiuni.
Conectivitate versatila, de mare viteza.

Thunderbolt

Ultrarapid si ultraflexibil, minusculul port Thunderbolt ofera viteze de transfer fulgeratoare si capacitati de extindere incredibil de versatile. Conecteaza periferice de inalta performanta precum hard discuri externe, camere, dispozitive de inregistrare audio si video si ecrane Mini DisplayPort pentru o priveliste mai bogata. Toate modelele iMac includ doua porturi Thunderbolt, asa ca poti crea desktopul bun-la-toate perfect.

 

USB 3

Conecteaza-ti imprimanta, camera digitala, telefonul mobil si hard discul extern. Fiecare iMac include patru porturi USB 3 cu viteze de pana la de 10 ori mai rapide decatUSB 2, asa ca vei avea o multime de posibilitati pentru periferice, inclusiv pentru iPhone sau iPod, imprimanta sau Apple USB SuperDrive. Iar porturile USB 3 sunt compatibile cu dispozitivele tale USB 2.

Wi-Fi 802.11ac

iMac este compatibil cu conexiunea ultrarapida Wi-Fi 802.11ac. Cand este conectat la o statie de baza 802.11ac — precum AirPort Extreme si AirPort Time Capsule — performanta wireless este de pana la de 3 ori mai rapida.3Iar aria de acoperire Wi-Fi este, de asemenea, mai mare.

Bluetooth

Tehnologia wireless Bluetooth 4.0 este, de asemenea, incorporata, asa ca poti folosi accesoriile wireless preferate precum Apple Wireless Keyboard si Magic Mouse imediat ce le-ai cumparat.

Audio si video.
Claritate in tot ce vezi si auzi.

Sunet de inalta fidelitate si acustica de inalta calitate.

Desi carcasa iMac-ului are marginea de doar 5 mm, difuzoarele incorporate ofera sunet de inalta fidelitate. Asa ca atunci cand asculti un nou album, urmaresti cel mai recent film sau joci jocul de actiune preferat, vei avea parte de o sonorizare care te invaluie complet si de o acustica surprinzator de ampla.

Microfoane duale.
Te faci perfect inteles.

iMac are doua microfoane incorporate care functioneaza impreuna pentru a capta doar vocea ta, eliminand sunetele din jurul tau. Asta inseamna o mai mare acuratete atunci cand folosesti Dictare si o claritate mai buna in timpul apelurilor video FaceTime.

Camera FaceTime HDpentru apeluri video
de inalta rezolutie.

Adu-i pe toti in cadru, cu videoclipuri HD widescreen clare. Camera FaceTime HD incorporata de 720p, iti permite sa efectuezi apeluri video care sunt atat de clare incat ai senzatia ca toata lumea este in aceeasi camera cu tine. Efectueaza apeluri FaceTime de pe iMac catre orice Mac, iPhone, iPad sau iPod touch compatibil cu FaceTime.4

Wireless Magic Mouse sau Magic Trackpad. Doua metode Multi-Touch.

Alege configurarea fara cabluri, perfecta pentru tine. Magic Mouse — inclus standard cu iMac — iti permite sa efectuezi gesturi simple pe suprafata sa neteda, fara cusur. Deruleaza cu un deget, parcurge pagini web si fotografii cu doua degete si fa clic si dublu clic in orice punct al suprafetei sale. Sau alege Magic Trackpad. Proiectat cu o suprafata din sticla, placuta la atingere, este cel mai mare trackpad Multi-Touch Apple. Asa ca ai destul loc pentru gesturi de derulare, atingere si alunecare, apropiere si departare, rotire si altele.

Cel mai avansat sistem de operare desktop din lume.

OS X este motivul pentru care Mac-ul tau este atat de intuitiv si usor de folosit. Este conceput special pentru Mac, asa ca beneficiezi de un sistem complet integrat, in care totul functioneaza perfect. OS X utilizeaza la maximum tehnologiile puternice din fiecare Mac. Iar datorita lui iCloud, OS X face ca Mac, iPhone, iPad si iPod touch sa functioneze perfect impreuna.

 

Aplicatii incorporate grozave.
Pentru tot ce ai de facut,
de la productivitate la creativitate.

iMac include iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers si Keynote. Pentru ca tu sa poti face mult mai multe cu fotografiile, videoclipurile, muzica, documentele, foile de calcul si prezentarile tale inca de la inceput. De asemenea, contine aplicatii grozave pentru trimiterea de e-mailuri, gestionarea programului zilnic si backup automat pentru Mac. Exista chiar si o aplicatie de cumparat aplicatii noi din Mac App Store.

iCloud.
Tot ce iubesti,
pe iMac-ul tau.
Si pe toate dispozitivele tale.

iCloud iti stocheaza toate fisierele si iti permite sa accesezi melodiile, fotografiile, calendarele, contactele, documentele si multe altele, de pe orice dispozitiv folosesti. Asa ca daca faci o fotografie cu iPhone sau iti modifici programul de intalniri pe iPad, iCloud face ca totul sa apara si pe Mac.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.