Desktop PC ASUS ExpertCenter D7 Tower D700TA, Procesor Intel® Core™ i5-10500 3.1GHz Comet Lake, 16GB RAM, 256GB SSD + 2x 1TB HDD, UHD 630, Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Desktop PC ASUS ExpertCenter D7 Tower D700TA, Procesor Intel® Core™ i5-10500 3.1GHz Comet Lake, 16GB RAM, 256GB SSD + 2x 1TB HDD, UHD 630, Windows 10 Pro de la ASUS

Desktop Business ASUS EXPERT CENTER D700TA-510500051R, Intel® Core™ i5- 10500 Processor 3.1 GHz (12M Cache, up to 4.5 GHz, 6 cores), 16GB DDR4 U-DIMM, 1TB SATA 7200RPM 3.5" HDD *2, 256GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD, Without optical drive, High Definition 7.1 Channel Audio, Rear I/O Ports: 1x RJ45 Gigabit Ethernet, 1x HDMI 1.4, 1x VGA Port, 2x Display port 1.4, 2x PS2, 1x Kensington lock, 1x Padlock loop, 3 x Audio jacks, 2x USB 2.0 Type-A, 4x USB 3.2 Gen 1 Type-A, Front I/O Ports: 1x Headphone, 1x MIC in, 2x USB 2.0 Type-A, 1x USB 3.2 Gen 1 Type-C, 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x Headphone, 1x Mic in, 2x USB 2.0 Type-A, 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A, Expansion Slot (includes used): 1x PCIe® 3.0 x 16, 1x PCI®, 2x PCIe® 3.0 x 1, 2x M.2 connector for storage, 4x DDR4 U-DIMM slot, 500W power supply (80+ Bronze, peak 550W), Wired keyboard/Wired optical mouse, Tower, Dimensions: 17.66 x 39.30 x 38.50 cm, Weight: 07.70 kg, BIOS Booting User Password Protection, HDD User Password Protection and Security, Kensington Security Slot™, McAfee LiveSafe™ 30-day trial, Trusted Platform Module (Firmware TPM), Windows 10 Pro, 3 Years warranty



 

Sigur, de incredere, gata de afaceri

Conceput pentru a fi puternic, sigur pentru afaceri, ASUS ExpertCenter D7 Tower este alimentat de procesoare de ultima ora, memorie rapida si grafica de inalta performanta. Acesta indeplineste standardele militare americane MIL-STD-810G si ofera solutii avansate de securitate. Cu sloturi de expansiune complete, ExpertCenter D7 Tower poate fi configurat cu usurinta pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri actuale si viitoare.

 

Performanta exceptionala, indiferent de sarcina

Pentru a lucra usor la toate sarcinile dvs. de afaceri, ExpertCenter D7 Tower este alimentat de procesoare de ultima generatie Intel® Core ™ din a 10-a generatie cu cea mai recenta memorie RAM DDR4. Pana la trei afisaje pot fi utilizate simultan fara a adauga o placa grafica suplimentara. De asemenea, poate suporta placi grafice de calitate profesionala pentru cei care necesita performanta grafica avansata pentru sarcini vizuale solicitante.

 

Gata pentru lumea afacerilor

O gama completa de porturi I / O asigura ca ExpertCenter D7 Tower este gata sa se conecteze la o gama variata de periferice de afaceri. Porturile flexibile seriale si paralele de pe sasiu lasa mai multe sloturi PCI disponibile pentru upgrade-uri suplimentare. Un cititor de carduri inteligente si un cititor de carduri SD sunt optionale pentru o tranzactie usoara, transfer de date sau alte sarcini legate de afaceri.

 

Construit sa reziste

Pentru a reduce la minimum costul total de proprietate (TCO) al companiei dvs., ExpertCenter D7 Tower este conceput pentru a oferi sloturi de expansiune maxime, indiferent de nevoile dvs. viitoare. Componentele de top la nivel mondial ofera o calitate de incredere si o rezistenta exceptionala, oferindu-va reasigurare pe termen lung de 100%.

 

Puterea de a face mai mult

Pentru a va adapta perfect la fluxul de lucru al afacerii dvs., ExpertCenter D7 Tower ofera o gama completa de capacitati de extindere, inclusiv porturi I / O, stocare, grafica si WiFi. Este usor de configurat pentru toate cerintele dvs. actuale si viitoare.

   

Placile de baza nr. 1 din lume

Desktop-urile ExpertCenter folosesc placi de baza ASUS - placile de baza nr. 1 ale lumii - care sunt renumite pentru ca ofera protectie cuprinzatoare a sistemului pentru a proteja hardware-ul, stabilitatea 24/7 prin teste extinse si performante consistente.

   

MTBF lider in industrie

Desktopurile ExpertCenter ofera condensatoare 100% solide, care sunt importante pentru stocarea incarcarii si reglarea tensiunii. Acest lucru mareste stabilitatea sistemului, capacitatea termica si longevitatea, rezultand un rating mediu de timp intre defectiuni (MTBF).

 

Gata de actiune

PC-urile din seria Expert sunt construite solid si testate la cele mai exigente cerinte din industrie, inclusiv standardele militare SUA MIL-STD-810G si testarea interna ASUS. Socurile minore inevitabile si accidentele de zi cu zi la locul de munca nu va vor pune in pericol datele pretioase.

 

Solutii sigure si securizate

ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi in mod eficient ca prima linie de aparare impotriva intreruperilor de afaceri. Desktopurile ExpertCenter au caracteristici de securitate sofisticate pentru a va mentine afacerea si viitorul in siguranta.

 

Simplificarea proceselor de afaceri

Gestionarea se face mai usor cu desktopurile ExpertCenter. Solutiile de management ASUS ajuta la eficientizarea sarcinilor de rutina, permitand personalului IT sa controleze si sa gestioneze de la distanta activele companiei, economisind timp si bani organizatiei dvs.

Pastrati mediul inconjurator

Angajate sa creeze un viitor durabil, computerele din seria Expert adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata al produsului si optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

 

Consum eficient de energie

Pentru a asigura o sursa de energie de inalta eficienta, ExpertCenter D7 Tower utilizeaza condensatori de top. Sursa de alimentare este prevazuta cu certificarea 80 Plus Bronze care indica consumul minim de energie, ceea ce are ca rezultat o productie mai mica de caldura si economii pe termen lung.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i5
    • Model Procesor
      10500
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Hard Disk
    • Capacitate Hard Disk (GB)
      2 x 1000
    • Capacitate SSD (GB)
      256
    • Interfata HDD
      PCI Express
      SATA
    • Tip HDD instalat
      SSD
  • Placa Video
    • Producator placa video
    • Tip memorie video
    • Serie placa video
      UHD
    • Model placa video
      630
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ac
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.