Desktop PC ASUS ExpertCenter D5 SFF D500SC, Procesor Intel® Core™ i5-11400 2.6GHz Rocket Lake, 8GB RAM, 256GB SSD, UHD 730, Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Desktop PC ASUS ExpertCenter D5 SFF D500SC, Procesor Intel® Core™ i5-11400 2.6GHz Rocket Lake, 8GB RAM, 256GB SSD, UHD 730, Windows 10 Pro de la ASUS

 

 

ASUS ExpertCenter D5 SFF ofera performante puternice, fiabile si extensibile, create special pentru nevoile unice ale intreprinderilor mici, in timp ce designul sau compact, modern si versatil gazduieste diferite spatii de lucru si scenarii de utilizare. De asemenea, cu ajutorul serviciilor noastre de asistenta simplificate pentru intreprinderi mici, va puteti bucura de timpi redusi de nefunctionare si de un costuri mai mici.

 

Performante exceptionale, indiferent de sarcini

Pentru a transforma toate sarcinile tale de serviciu intr-o munca usoara, ExpertCenter D5 SFF este alimentat de un procesor Intel® Core™ de noua generatie, combinat cu cel mai nou RAM DDR4. O placa video discreta NVIDIA® este o optiune pentru cei care au nevoie de performante grafice avansate pentru sarcini vizuale solicitante.

 

Simplifica-ti spatiul de lucru cu un dispozitiv compact

Indiferent daca doresti sa economisesti spatiu, sa creezi un spatiu de lucru ordonat, sa plasezi mai multe computere in birouri sau sa conectezi mai multe periferice de afaceri, ExpertCenter D5 SFF este solutia subtire si compacta ideala. Pentru a asigura atat performante consistente, cat si zgomot minim, am optimizat designul termic al lui D5 SFF prin crearea de camere izolate de aer, dedicate pentru principalele generatoare de caldura. Se previne astfel acumularea de caldura in interior - asigurand o functionare silentioasa chiar si in timpul celor mai solicitante sarcini.

 

Compact si flexibil

Proiectat pentru a se potrivi in orice spatiu de lucru, ExpertCenter D5 SFF are un sasiu modern, compact si elegant, cu dimensiuni reduse, care poate sta vertical sau orizontal. De exemplu, poti aseza un monitor langa el sau deasupra lui - alegerea este a ta!

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Pentru a creste nivelul conferintelor video profesionale, ExpertCenter D5 SFF beneficiaza de tehnologie de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, care se foloseste de tehnici sofisticare de invatare automata. Tehnologia include atat o functie de intrare pentru a filtra zgomotul din jurul microfonului, cat si o functie de iesire pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celalalt capat al firului. Incearca demonstratia de mai jos pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia ASUS cu suport AI.

 

Pregatit pentru lumea afacerilor

O gama completa de interfete este gata sa te conecteze la tot felul de periferice necesare in domeniul afacerilor. Serialele flexibile si porturile paralele de pe sasiu lasa libere mai multe sloturi PCI. Un cititor de carduri SD este optional, pentru a te putea bucura de tranzactii usoare, de transfer de date rapid si de alte sarcini din lumea afacerilor.

 

Usor de folosit si de administrat

La fel ca in cazul tuturor sistemelor desktop ExpertCenter, detaliile de design inteligente axate pe afaceri abunda pentru a te ajuta sa faci upgrade si sa iti gestionezi computerele fara efort.

 

Mai putina caldura, productivitate mai mare

Pentru a asigura o performanta stabila in sasiul compact, ExpertCenter D5 SFF utilizeaza un sistem inovator de racire cu mai multe camere. Acesta cuprinde camere de racire dedicate, izolate, care permit fluxuri independente de racire pentru principalele generatoare termice ale PC-ului - procesor, placa video si sursa de alimentare. ExpertCenter D5 SFF include, de asemenea, aplicatia exclusiva MyASUS pentru a optimiza functionarea ventilatoarelor CPU si a sistemului, moderand automat viteza si oprindu-le complet atunci cand este posibil, obtinand echilibrul perfect intre performante maxime si zgomot minim.

   

Puterea de a face mai mult

Arhitectura interna inteligenta a lui ExpertCenter D5 SFF ofera o capacitate de expansiune foarte mare, intr-un sasiu compact. Are loc pentru pana la patru unitati de stocare si ofera o gama larga de sloturi PCIe® pentru a adauga carduri grafice, card Wi-Fi si mai multe porturi I/O. ExpertCenter D5 SFF este usor de configurat astazi si este pregatit pentru orice ai avea nevoie maine.

 

Construit pentru a dura

Pentru a minimiza costurile totale pentru afacere ta, ExpertCenter D5 SFF este construit pentru a le oferi clientilor nostri siguranta 100% pentru o utilizare pe termen lung. Pentru a realiza acest scop, am ales cele mai performante componente din lume - care ofera calitate de incredere si rezistenta exceptionala.

Placa de baza #1 in lume

Sistemele desktop ExpertCenter folosesc placile de baza ASUS — placile de baza #1 in lume1 — care sunt renumite pentru ca ofera un sistem de protectie complet care sa iti apere componentele hardware, stabilitate 24/7 dovedita prin teste si performante consistente.

   

Cel mai bun indice MTBF din industrie

Sistemele desktop ExpertCenter sunt echipate in totalitate cu condensatori solizi, care sunt foarte importanti pentru stocarea sarcinii si reglarea tensiunii. Acest lucru imbunatateste stabilitatea sistemului, precum si capacitatea termica si longevitatea. Totul rezulta in cel mai bun indice MTBF (Mean Time Between Failures - tr. Timpul mediu intre defectiuni) din industrie.

 

Mereu pregatit pentru actiune

PC-urile din seria Expert sunt construite solid si testate la cele mai exigente cerinte din industrie, inclusiv testele militare americane MIL-STD-810G US si propriile teste ASUS. Inevitabilele socuri minore si accidentele de zi cu zi care pot aparea la locul de munca nu iti vor pune in pericol datele pretioase.

 

Solutii sigure si securizate

ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi cu eficienta in prima linie a apararii impotriva atacurilor cibernetice impotriva afacerilor. Sistemele desktop ExpertCenter ofera functii de securitate sofisticate pentru a-ti pastra afacerea, si viitorul ei, in siguranta.

 

Protejeaza mediul inconjurator

Angajate sa creeze un viitor sustenabil, computerele din seria ExpertCenter adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata ale produsului si optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i5
    • Model Procesor
      11400
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.4
    • Numar Nuclee
      6
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi RAM
      1
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel B560
  • Porturi spate
    • USB 2.0
      4 x
    • USB 3.1
      4 x USB 3.2 Gen 1
    • Audio
      1 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • DisplayPort
      1 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
  • Altele
    • Carcasa
      Slim Tower
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
    • Sursa
      180 W
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.