Sistem Desktop PC Gaming ASUS ROG G15DK cu procesor AMD Ryzen™ 5 5600X pana la 4.60 GHz, 16GB DDR4, NVIDIA® GeForce® PH GTX 1660 TI 6GB, No OS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem Desktop PC Gaming ASUS ROG G15DK cu procesor AMD Ryzen™ 5 5600X pana la 4.60 GHz, 16GB DDR4, NVIDIA® GeForce® PH GTX 1660 TI 6GB, No OS de la ASUS

PREGATIT DE LUPTA
Ofera-ti un avantaj competitiv in competitiile de jocuri cu ajutorul sistemului gata de lupta ROG Strix GA15. Proiectat la interior si exterior pentru a oferi o experienta superioara in jocuri si beneficiind de performante de racire de exceptie, acest sistem desktop compact pentru jocuri utilizeaza o placa video de pana la NVIDIA® GeForce RTX din seria 3000 si procesor AMD® Ryzen™ din seria 5000 pentru a oferi imagini deosebit de fluide la rate de reimprospatare ale cadrelor foarte ridicate, precum si performante de lucru excelente in conditii de utilizare zilnica. Detaliile atent concepute, cum ar fi manerul pentru transport incorporat si suportul pentru casti iti mentin statia de lupta portabila si bine organizata, in timp ce solutia de iluminare customizabila Aura Sync ii permite fiecarui jucator sa-si puna in evidenta stilul individual.
 
 
DESIGN - STIL CAMUFLAT
Solutiile termice special concepute si atentia deosebita acordata sistemului de racire fac posibile performantele superioare oferite de catre modelul GA15. Carcasa sa aerodinamica dispune de orificii de ventilatie largite, ce directioneaza intr-o maniera camuflata un volum mai ridicat de aer rece in interiorul carcasei. Calatoreste la toate competitiile de jocuri si evenimentele LAN cu ajutorul manerului inclus in carcasa, ce ii confera un nivel ridicat de portabilitate. Sticla special conceputa cu ecranare EMI iti permite sa privesti in interiorul carcasei pentru a vedea la lucru componentele foarte puternice ale sistemului.
 
 
 
Suport Elegant
Agata-ti castile pe acest suport elegant incorporat carcasei. Acest design dinamic, pliabil, iti permite sa-ti mentii spatiul foarte bine organizat, avand mai mult loc pentru miscarile mausului si pentru perifericele tale favorite. Acest suport este suficient de fiabil pentru a rezista conditiilor de utilizare zilnica si greutatii sustinute a perechilor grele de casti.
 
Proiectat pentru Transport
Un maner rezistent incorporat carcasei iti permite sa beneficiezi de o experienta superioara in jocuri oriunde te-ai duce. Proiectat sa sustina pana la 30kgf, este suficient de durabil pentru a permite transportul sistemului la toate evenimentele de jocuri la care vei participa.
 
 
PERFORMANTE - RAPID SI FLUID
Grafica cursiva si de o claritate superioara reprezinta un element crucial in competiile de jocuri, acolo unde timpii de reactie pot aduce instantaneu victoria sau infrangerea. Solutiile grafice pana la NVIDIA® GeForce RTX 3070 ofera rate de afisare ale cadrelor ridicate si fiabile pentru o experienta de jocuri rapida si fluida, in timp ce procesorul pana la un puternic AMD® Ryzen™ 5 5600X iti ofera suficienta putere pentru a duce cu succes la indeplinire si sarcini de lucru dificile, cum ar fi editarea si transmiterea de continut video in timp real.
 
 
Memorie
Lanseaza jocuri multiplayer, transmite actiunea din jocuri in timp real si discuta in acelasi timp cu partenerii de echipa fara ca performantele sistemului tau sa fie afectate. 
 
Stocare Ultra-Rapida
Unitatea SSD NVMe de 1TB NVMe ofera un spatiu de stocare amplu pentru intreaga ta colectie de jocuri si aplicatii de ultima generatie.
 
TESTAT IN JOCURI - RATE DE AFISARE A CADRELOR RAPIDE SI FLUIDE
GA15 ofera o experenta de jocuri deosebit de cursiva in orice situatie, de la competitiile de jocuri desfasurate intr-un ritm foarte alert la rularea capodoperelor AAA. 
 
 
SISTEM DE RACIRE - RESPIRA PE FIECARE LATURA
Sistemul avansat de racire permite frecvente de tact sustinute pentru performante superioare in jocuri sau sarcini de utilizare avansate. Orificiile de ventilatie largite de pe fiecare latura a carcasei directioneaza fluxul de aer printr-un design multi-zonal ce separa procesorul si placa video de PSU si solutiile de stocare pentru a minimaliza interferentele termice si a reduce temperaturile ambientale. Sistemul de evacuare a aerului performante iti permite sa mentii valori FPS foarte ridicate in timpul sesiunilor maraton de jocuri.
 
 
PERSONALIZARE - PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA
Crearea unei experiente perfecte de utilizare a PC-ului necesita accesarea unor optiuni avansate de customizare si personalizare. Un panoul lateral de sticla, transparent, iti permite sa admiri componentele interne de iluminare RGB ale sistemului GA15, in timp ce suportul AURA Sync asigura faptul ca vei putea coordona acele culori si efecte cu intreaga ta colectie de periferice compatibile. Cu ajutorul aplicatiei software ROG Armoury Crate poti modifica toate setarile estetice si de performanta ale PC-ului tau in functie de preferintele tale exacte.
 
 
SISTEM AUDIO - SUNET DE CALITATE SUPERIOARA, FOARTE IMERSIV
Sistemul GA15 iti ofera un sunet mai clar si puternic. Condensatorii audio de top fac posibil un sunet mai bogat si mai realist. Solutia de ecranare superioara separa semnalele analog si digital pentru a reduce interferentele, in timp ce straturile separate pentru canalele stanga/dreapta mentin claritatea sunetului. Cu ajutorul Sonic Studio III, pasionatii de jocuri pot comuta intre setarile implicite optimizate profesionist si cele manuale, ce pot fi modificate in detaliu, in functie de preferinte.
 
CONECTIVITATE - FII CONECTAT PERMANENT
Conecteaza-ti dispozitivele favorite si lanseaza-ti rapid jocurile favorite. Modelul GA15 ofera incarcare rapida si transferuri de date prin intermediul conectorului reversibil Tip-C™ (USB-C™) cu latime de banda de top de 10Gbps via USB 3.2 Gen 2, plus cinci porturi Tip-A USB 3.2 Gen 2 ce iti ofera suficient spatiu pentru toate perifericele tale favorite. Pentru jocuri sau transmiterea de continut video 4K pe ecrane cu diagonala mare foloseste interfata HDMI 2.0b si bucura-te de rezolutii Ultra HD pana la 60Hz, sau utilizeaza iesirile DisplayPort 1.4 pentru a conduce un monitor pentru jocuri cu rata de reimprospatare ridicata. Wi-Fi 5 ofera viteze si fiabilitate ridicate in utilizarea zilnica, in timp ce interfata LAN Gigabit face posibile conexiuni cu niveluri reduse ale latentelor in jocurile online.
 
SOFTWARE EXCLUSIV - ARMOURY CRATE - APLICATIE UNICA PENTRU CONTROLUL SISTEMULUI
ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a va facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Poti defini si personaliza cu usurinta Profiluri de Utilizare ce realizeaza in mod automat modificari atunci cand lansezi jocurile favorite.
 
 

 

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
      AMD
    • Tip procesor
    • Model Procesor
      5600X
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.6
    • Numar Nuclee
      6
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi RAM
      2
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      AMD B550
  • Porturi spate
    • USB 3.1
      4 x USB 3.2 Gen 1
      2 x USB 3.2 Gen 2
    • RJ-45
      1 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ac 2x2
    • Bluetooth
      4.2
  • Altele
    • Carcasa
      Middle Tower
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
    • Sursa
      700 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.