Sistem Desktop PC Gaming ASUS G15CF cu procesor Intel® Core™ i7-12700F pana la 4.90GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD NVMe™, NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 12GB GDDR6, No OS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem Desktop PC Gaming ASUS G15CF cu procesor Intel® Core™ i7-12700F pana la 4.90GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD NVMe™, NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 12GB GDDR6, No OS de la ASUS

 

 

STILUL STEALTH

Solutiile termice special concepute si atentia deosebita acordata sistemului de racire fac posibile performantele superioare oferite de catre modelul GT15. Carcasa aerodinamica dispune de orificii de ventilatie largite, care directioneaza intr-o maniera camuflata un volum mai ridicat de aer rece in interiorul carcasei. Calatoreste la toate competitiile de jocuri si evenimentele LAN cu ajutorul manerului inclus in carcasa, ce ii confera un nivel ridicat de portabilitate. Sticla special conceputa cu ecranare EMI iti permite sa privesti in interiorul carcasei pentru a vedea la lucru componentele foarte puternice ale sistemului.

 

MANER INCORPORAT

Un maner rezistent incorporat carcasei iti permite sa beneficiezi de o experienta superioara in jocuri oriunde te-ai duce. Proiectat pentru a oferi o rezistenta ridicata in utilizarea zilnica, acest maner incorporat este suficient de durabil pentru a permite transportul sistemului la toate evenimentele de jocuri la care vei participa.

   

SUPORT CASTI

Agata-ti castile pe acest suport elegant incorporat carcasei. Acest design dinamic, pliabil, iti permite sa-ti mentii spatiul foarte bine organizat, avand mai mult loc pentru miscarile mausului si pentru perifericele tale favorite.

 

RAPID SI FLUID

Grafica cursiva si de o claritate superioara reprezinta un element crucial in competiile de jocuri, acolo unde timpii de reactie pot aduce instantaneu victoria sau infrangerea. Solutiile grafice pana la NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 ofera rate de afisare ale cadrelor ridicate si fiabile pentru o experienta de jocuri rapida si fluida, in timp ce procesorul pana la cele mai recente Intel® Core™ i7 de Generatia 12 iti ofera suficienta putere pentru a duce cu succes la indeplinire si sarcini de lucru dificile, cum ar fi editarea si transmiterea de continut video in timp real. Inarmat cu pana la 64GB de memorie DDR4-3200MHz acum te vei putea juca cu usurinta, dar si transmite continut video, naviga pe Internet sau discuta cu prietenii, fara nicio problema.

 

UN AVANTAJ COMPETITIV

Construita pe arhitectura NVIDIA Turing". placa video GeForce RTX" 3080 foloseste nuclee CUDA, RT si Tensor dedicate umbririi programabile, ray-tracing-ului in timp real si utilizarii A.l. Aceasta combinatie permite efecte noi spectaculoase, cum ar fi iluminarea reala, reflexile si umbrele care ofera o imersiune profunda in cele mai detaliate jocuri.

   

PUTERE PENTRU GAMING SI NU NUMAI

Jocurile si aplicatiile solicitante functioneaza mai neted pe procesoarele Intel® Core" de a 12-a generatie. Noul procesor cu 12 nucklee si Hyper-Threading activeaza pana la 20 de thread-uri paralele care accelereaza multitasking-ul solicitant, precum si alte sarcini intensive. Pasionatii de gaming se pot juca, pot vorbi cu coechipierii si pot transmite in acelasi timp, in timp ce munca precum editarea video sau randarea 3D pot fi facute mai rapid si mai eficient.

   

MEMORIA

Treci in modul multiplayer, fa un streaming si stabileste-ti strategia impreuna cu coechipieri, toate in acelasi timp, fara ca viteza sistemului sa fie afectata. Pana la 64GB de memorie DDR4-3200 asigurao experienta neteda de multitasking, indiferent cate pagini ai deschise in browser, ori cate aplicatii rulezi in acelasi timp.

   

STOCARE SUPER-RAPIDA

Unitatea sSD de pana la 1TB NVM Express (NVMe") PCIe ii ofera viteze incredibile de raspuns sistemului vostru, astfel incat vei putea lucra la proiecte multimedia masive sau te vei putea lansa in cele mai noi jocuri mai rapid ca niciodata. O unitate HDD secundara de 2TB iti imbunatateste suplimentar optiunile de stocare, oferindu-ti suficient de mult spatiu pentru o colectie completa de jocuri si continut media modern.

   

Creste performantele cu Al

NVIDIA DLSS ofera jocurilor o crestere a vitezei fara sa compromita calitatea imaginii. Maresti setarile si rezolutia pentru o experienta vizuala si mai buna.

   

Experiente mai imersive

Ray Tracing este Sfantul Graal al graficil. Simuleaza modul in care se comporta lumina in lumea reala pentru a produce cea mai realista si mai captivanta grafica- si ruleaza extrem de rapid datorita nucleelor RT din a doua generatie.

   

Putere si performante optimizate

NVIDIA Reflex minimizeaza latentele de sistem, ceea ce imbunatatesc precizia de tintire si timpii de reactie.

 

FLUX DE AER AMPLIFICAT

Sistemul avansat de racire permite frecvente de tactare sustinute pentru performante superioare in jocuri sau sarcini de utilizare avansate. GT15 a fost Proiectat cu o carcasa unica, impartita in mai multe zone, care tin procesorul, placa video si sursa de putere in lacasuri separate, pentru a minimiza interferentele termice si pentru a oferi o temperatura ambientala mai mica. Astfel, GT15 este capabil sa impinga mai sus frecventele de tactare ale procesorului, pentru performante generale superioare.

 

JOCURI IN STILUL TAU

Crearea unei experiente perfecte de utilizare a PC-ului necesita accesarea unor optiuni avansate de customizare si personalizare. Un panoul lateral de sticla, transparent, iti permite sa admiri componentele interne de iluminare RGB ale sistemului GT15, in timp ce suportul AURA Sync asigura faptul ca vei putea coordona acele culori si efecte cu intreaga ta colectie de periferice compatibile. Cu ajutorul aplicatiei software ROG Armoury Crate poti modifica toate setarile estetice si de performanta ale PC-ului tau in functie de preferintele tale exacte.

 

PROFILURI DE SCENARII

Schimbul automat intre modurile Silentios, Performanta si Turbo este doar o mica parte din ceea ce pot face Profilurile de Utilizare. Poti sa definesti preferinte specifice fiecarei aplicatii pentru diferite setari vitale de sistem, precum configuratia dispozitivului sau iluminarea. Personalizeaza-ti setarile de performanta sa se potriveasca stilului tau si lasa Armoury Crate sa faca ajustari automate care se potrivesc cel mai bine sarcinilor aflate in lucru.

 

SCUFUNDA-TE IN SUNETUL DE CALITATE SUPERIOARA

Tehnologia audio imbunatatita implementata modelului GT15 iti ofera un sunet mai clar si mai puternic. Tehnologia superioara de ecranare a semnalului separa semnalele analogice si digitale pentru a reduce interferentele, in timp ce condensatorii audio premium fac posibila o experienta sonora mai bogata si mai imersiva. Cu ajutorul Sonic Studio III, pasionatii de jocuri pot comuta intre setarile implicite optimizate profesionist pentru jocuri, redarea de continut video sau alte experiente, sau personaliza manual setarile pentru a obtine experiente audio perfecte.

 

FII CONECTAT PERMANENT

Conecteaza-ti dispozitivele favorite si lanseaza-ti rapid jocurile favorite. Modelul GT15 ofera incarcare rapida si transferuri de date prin intermediul conectorului reversibil Type-C™ (USB-C™) cu latime de banda de top de 10Gbps via USB 3.2 Gen 2, plus sase porturi Tip-A USB 3.2 Gen 2 ce iti ofera suficient spatiu pentru toate perifericele tale favorite. Pentru jocuri sau transmiterea de continut video 4K pe ecrane cu diagonala mare foloseste interfata HDMI 2.0b, sau foloseste DisplayPort 1.4 pentru a conecta un monitor cu o rata mare de reimprospatare.

 

SISTEM UNIFICAT DE TUNING SI PERSONALIZARE

ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a va facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Poti defini si personaliza cu usurinta Profiluri de Utilizare ce realizeaza in mod automat modificari atunci cand lansezi jocurile favorite.

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i7
    • Model Procesor
      12700F
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.9
    • Numar Nuclee
      12
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel® B660
  • Porturi spate
    • USB 2.0
      2 x
    • USB 3.1
      4 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
      1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A
      1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-C
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • DisplayPort
      1 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000/2500
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Altele
    • Carcasa
      Middle Tower
    • Tastatura
      Da
    • Mouse
      Da
    • Sursa
      700 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.