Sistem Desktop PC ASUS D500MAES-310100021R cu procesor Intel® Core™ i3-10100 pana la 4.30GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 630, Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem Desktop PC ASUS D500MAES-310100021R cu procesor Intel® Core™ i3-10100 pana la 4.30GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 630, Windows 10 Pro de la ASUS

ASUS ExpertCenter D5 Mini Tower ofera performante puternice, fiabile si extensibile, create special pentru nevoile unice ale intreprinderilor mici, in timp ce designul sau compact, modern si versatil gazduieste diferite spatii de lucru si scenarii de utilizare. De asemenea, cu ajutorul serviciilor noastre de asistenta simplificate pentru intreprinderi mici, va puteti bucura de timpi redusi de nefunctionare si de un costuri mai mici.

 

Productivitate

Performante exceptionale, indiferent de sarcini

Pentru a transforma toate sarcinile tale de serviciu intr-o munca usoara, ExpertCenter D5 Mini Tower este alimentat de un procesor Intel® Core™ de a 10-a generatie, combinat cu cel mai nou RAM DDR4. De asemenea, poate suporta carduri grafice de nivel profesional, pentru cei care au nevoie de performante grafice marite, pentru sarcini vizuale solicitante.

 

 

Design

Putere compacta

Cu o noua viziune asupra PC-urilor destinate sectorului comercial, ExpertCenter D5 Mini Tower indeplineste nevoile crescande pentru sisteme desktop compacte, care sunt atat elegante, cat si versatile. Acest lucru ii permite sa se potriveasca in diferite medii de afaceri. In plus, pentru a oferi performante stabile si un zgomot scazut, pastrandu-si in acelasi timp profilul compact, D5 Mini Tower este construit cu un sistem de racire optimizat - beneficiaza de un ventilator adaptiv performant care este gata sa suporte tot felul de scenarii de lucru.

 

 

Maximizeaza-ti spatiul de lucru

ExpertCenter D5 Mini Tower este cu 37% mai mic decat un PC "turn" traditional, ajutandu-te sa iti maximizezi spatiul de lucru. Iar designul sau elegant ii va oferi afacerii tale un aspect cu adevarat profesional.

 

 

Conectivitate

Pregatit pentru lumea afacerilor

O gama completa de interfete este gata sa te conecteze la tot felul de periferice necesare in domeniul afacerilor. Serialele flexibile si porturile paralele de pe sasiu lasa libere mai multe sloturi Express®, pentru un upgrade aditional. Un cititor de carduri Smart si un cititor de carduri SD sunt optionale, pentru a te putea bucura de tranzactii usoare, de transfer de date rapid si de alte sarcini din lumea afacerilor.

 

 

Usor de folosit si de administrat

La fel ca in cazul tuturor sistemelor desktop ExpertCenter, detaliile de design inteligente axate pe afaceri abunda pentru a te ajuta sa faci upgrade si sa iti gestionezi computerele fara efort.

 

 

Puterea de a face mai mult

Pentru a se adapta fara efort fluxului tau de lucru, ExpertCenter D5 Mini Tower ofera o capacitate de expansiune foarte mare. Are loc pentru pana la patru unitati de stocare si ofera o gama larga de sloturi PCIe pentru a adauga carduri grafice, card Wi-Fi si mai multe porturi I/O. ExpertCenter D5 Mini Tower este usor de configurat astazi si este pregatit pentru orice ai avea nevoie maine.

   

Intretinere si upgrade-uri fara probleme

ExpertCenter D5 Mini Tower are un sasiu care iti permite sa il deschizi fara sa ai nevoie de unelte. Unitatile HDD si ODD pot fi extrase cu usurinta cu mana goala. Acest lucru economiseste timp si efort, facilitand actualizarile componentelor si intretinerea de rutina.

 

Fiabilitate

Construit pentru a dura

Pentru a minimiza costurile totale pentru afacere ta, ExpertCenter D5 Mini Tower este construit pentru a le oferi clientilor nostri siguranta 100% pentru o utilizare pe termen lung. Pentru a realiza acest scop, am ales cele mai performante componente din lume - care ofera calitate de incredere si rezistenta exceptionala.

 

Placa de baza #1 in lume

Sistemele desktop ExpertCenter folosesc placile de baza ASUS — placile de baza #1 in lume1 — care sunt renumite pentru ca ofera un sistem de protectie complet care sa iti apere componentele hardware, stabilitate 24/7 dovedita prin teste si performante consistente.

   

Cel mai bun indice MTBF din industrie

Sistemele desktop ExpertCenter sunt echipate in totalitate cu condensatori solizi, care sunt foarte importanti pentru stocarea sarcinii si reglarea tensiunii. Acest lucru imbunatateste stabilitatea sistemului, precum si capacitatea termica si longevitatea. Totul rezulta in cel mai bun indice MTBF (Mean Time Between Failures - tr. Timpul mediu intre defectiuni) din industrie.

 

Mereu pregatit pentru actiune

PC-urile din seria Expert sunt construite solid si testate la cele mai exigente cerinte din industrie, inclusiv testele militare americane MIL-STD-810G US si propriile teste ASUS. Inevitabilele socuri minore si accidentele de zi cu zi care pot aparea la locul de munca nu iti vor pune in pericol datele pretioase.

 

Securitate

Solutii sigure

ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi cu eficienta in prima linie a apararii impotriva atacurilor cibernetice impotriva afacerilor. Sistemele desktop ExpertCenter ofera functii de securitate sofisticate pentru a-ti pastra afacerea, si viitorul ei, in siguranta.

  • Trusted Platform Module (TPM): Stocheaza parole si chei de criptare pentru mai multa siguranta
  • Sloturi de securitate Kensington si Padlock: Previn furtul fizic al PC-ului din locatii nesupravegheate.
  • Control de citire/scriere USB: Poti activa sau dezactiva folosirea dispozitivelor USB si optice


 

Prietenos cu mediul

Protejeaza mediul inconjurator

Angajate sa creeze un viitor sustenabil, computerele din seria Expert adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata ale produsului si optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

 

Consum eficient de energie

Pentru a asigura o sursa de energie de inalta eficienta, ExpertCenter D5 Mini Tower utilizeaza condensatori de top. Sursa de alimentare este prevazuta cu certificare 80 PLUS® Platinum care indica consumul minim de energie, rezultand mai putina caldura si economii pe termen lung.


 

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i3
    • Model Procesor
      10100
    • Frecventa procesor (GHz)
      4.3
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
    • Producator placa video
    • Tip memorie video
    • Model placa video
      Intel UHD 630
  • Porturi spate
    • USB 2.0
      4 x
    • USB 3.2
      4 x
    • VGA
      1 x
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • DisplayPort
      1 x
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
  • Altele
    • Carcasa
      MiniTower
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.