Mini Sistem PC Lenovo ThinkCentre M720Q Tiny, Intel Core i5-8400T 1.7GHz Coffee Lake, 8GB DDR4, 256GB SSD, GMA UHD 630, Free Dos

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Mini Sistem PC Lenovo ThinkCentre M720Q Tiny, Intel Core i5-8400T 1.7GHz Coffee Lake, 8GB DDR4, 256GB SSD, GMA UHD 630, Free Dos de la Lenovo

PC-ul compact care are un impact mare



ThinkCentre M720 Tiny oferă celor mai multe desktop-uri o provocare pentru banii lor, dar nu va aglomera biroul. Realizat de procesoare Intel® 8th Gen cu memorie si spatiu de stocare, este rapid, receptiv si versatil. Tiny în nume, dar nu pe performantă, acest PC compact are sigurantă sporită, fiabilitate si eficientă energetică.







Perfect pentru utilizatori, chiar mai bine pentru managerii IT

Gama ThinkCentre M, care include Tower, SFF si Tiny, este solutia perfectă pentru genistii IT progresivi care caută desktop-uri de înaltă performantă, fiabile si sigure. Usor de instalat, implementat si gestionat în orice mediu de birou, acestea se bucură de cea mai recentă tehnologie de procesare, memorie si stocare si au un număr mare de optiuni de capacitate de stocare. În plus, acestea au caracteristici de securitate robuste pentru a vă proteja datele critice si încrederea încorporată pe care se poate baza organizatia dvs.


Putere reală, rezultate reale

În ciuda dimensiunii sale, ThinkCentre M720 Tiny este la fel de puternic si receptiv ca un desktop de dimensiuni mari. Cu cea mai recentă generatie de procesoare Intel®, plus optiunile de stocare PCIe SSD împreună cu memoria DDR4, acesta ia totul în pasul său, permitându-vă să faceti lucrurile mai repede si mai eficient.



Ce mai astepti?

Pentru o experientă PC mai rapidă, mai lină si mai receptivă, alegeti un hard disk cu memorie Intel® Optane™. Recunoscând modul în care lucrati, această tehnologie smart-next-gen accelerează totul - de la pornirea si deschiderea aplicatiilor mari, la găsirea rapidă a fisierelor si la multitasking fără probleme.






Toate legăturile corecte

ThinkCentre M720 Tiny este dotat cu porturi, inclusiv USB 3.1 Gen 2, pentru o încărcare mai rapidă si transfer de date, chiar dacă PC-ul este oprit sau în modul de repaus. De asemenea, puteti opta pentru un port Thunderbolt™ 3 USB-C - tehnologia de conectare rapidă pentru afisări de înaltă rezolutie si o performantă mai robustă.



Mai putina ingrijorare

Fiecare ThinkCentre M720 Tiny este echipat cu protectie USB inteligentă. Acesta vă permite să restrictionati ce dispozitive USB pot accesa PC-ul, asigurând în acelasi timp că nici un program malware nu intră în sistem sau retea prin porturile USB. În plus, datele dvs. sunt criptate prin modulul Trusted Platform Module (TPM) si un port de blocare Kensington este inclus pentru a vă asigura fizic M720 Tiny.





Se potriveste - si lucreaza - oriunde

Pe un raft de bibliotecă, în spatele unui monitor, sub birou ... puteti personaliza ThinkCentre M720 Tiny oriunde. Mai mult, a fost testat riguros pentru a lucra în aproape orice mediu - de la arctic la desert si peste tot.

Salvati natura

Cu evaluările Energy Star® 7.0 si EPEAT™ Gold, ThinkCentre M720 Tiny este dovedit a fi extrem de eficient din punct de vedere energetic.





Placa De Baza
Chipset:
Intel B360 Chipset
Audio:
Realtek ALC233VB2
Porturi:
1 x DisplayPort
1 x HDMI
1 x Mufa microfon
1 x Port combinat casti/microfon
1 x RJ- 45
1 x USB 3.1 Gen1 (AlwaysOn)
1 x USB 3.1 Type-C Gen 1
2 x USB 3.1 Gen 1
2 x USB 3.1 Gen 2
Placa Video
Tip memorie video:
Integrata
Memorie
Memorie:
8GB
Tip memorie:
DDR4
Frecventa memorie (MHz):
2666MHz
Capacitate maxima memorie RAM (GB):
32GB
Procesor
Frecventa procesor (GHz):
1.7
Turbo: 3.3
Procesor:
Intel Core i5
Cache L2:
9MB
Putere consumata (W):
35
Tehnologie de fabricatie (nm):
14
CPU Socket:
FCLGA1151
Tip procesor:
Intel® Core™ i5-8400T
Unitati De Stocare
Capacitate HDD:
256GB
Interfata HDD:
SATA3 OPAL2.0
Numar HDD:
1 x 256GB SSD
Periferice
Monitor:
Nu
Touchscreen:
Nu
Software
Sistem de operare:
Fara sistem
Carcasa
Dimensiuni (W x D x H mm):
179 x 182.9 x 34.5
Greutate (Kg):
1.32
Altele
Altele:
Wi-Fi + Bluetooth 4.2
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.