Harman Kardon Sistem audio 5.0 Receiver 151S + Boxe Taga Harmony TAV-606 V3

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem audio 5.0 Receiver 151S + Boxe Taga Harmony TAV-606 V3 de la Harman Kardon

AVR 151S este un receiver 5.1 ce propune un sunet excelent si o varietate de optiuni de conectivitate.
Echipat cu 4 intrari HDMI, acest produs dispune de absolut tot ce aveti nevoie pentru auditii de-a dreptul spectaculoase.


AVR 151S integreaza cinci amplificatoare capabile sa propuna pana la 75 de W per fiecare canal, precum si o iesire de subwoofer pentru cei ce prefera un surplus de bas si o ajustare mai detaliata a frecventelor joase.
Acum, pe langa posibilitatea de a va conecta usor la dispozitivele Apple precum iPad, iPhone, iPod cu ajutorul intrarii USB amplasate pe panoul principal, puteti oricand accesa muzica dumneavoastra preferata de pe Spotify Connect.


De asemenea, prin intermediul tehnologiei vTuner Internet Radio, va puteti bucura de o multitudine de posturi de radio din intreaga lume.
AVR 151S deblocheaza formate precum Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, oferind o rezolutie audio de exceptie, fie ca este vorba despre un film, un concert, sau un CD obisnuit.
Un design ultra-modern, greutate redusa, fara sacrificii de performante acustice fac din acest produs o adevarata capodopera Hi-Fi.

   
TAV-606  este un sistem 5.0 total reproiectat din punct de vedere al designului, avand un crossover ce imbunatateste intr-un mod spectaculos performantele acustice
   

TWEETER
1” (25mm) Tweeterul de tip dom de matase cu magnet supradimensionat (Φ70 in modelul F), racirea ferofluida si bobina mobila plata de mare putere din cablaj de aluminiu rezista la puteri inalte si asigura performante exacte, clare si detaliate. Tehnologia Waveguide TWG TAGA, cu difuzoare concave, permite sunetului sa fie distribuit egal.

MID-RANGE DRIVER (FRONT SPEAKER)
Conul rigid si ultra-light din fibra de sticla si suspensia de cauciuc se misca foarte rapid si permit frecventelor de mijloc sa fie foarte ample, vaste si placute. Bobina mobila de mare putere si magnetul de Φ70 rezista la temperaturi si puteri electrice foarte inalte. Capacul anti-praf de forma unui glont imbunatateste dispersia unei mai mari game de frecvente de mijloc.

WOOFER SI MID-RANGE/WOOFER
Constructia Woofer-ul prezinta un con de hartie presata, bobina mobila si miezul bobinei de mare putere imbunatateste performantele si reda sunete de bass precis si adanc. Capacul anti-praf de forma unui glont imbunatateste dispersia unei mai mari game de frecvente de mijloc. BASSREFLEX PORTS
 Porturile low-turbulence si high-velocity, prezinta porturi concave, oferind o crestere a dispersiei frecventelor joase.

CROSSOVERE
Cablajele utilizate in crossover atent selectionate, pentru o neutralitate absoluta a sunetului, rezistente si fiabile in timp.

CABLAJ INTERN
TAGA Harmony foloseste doar cabluri de inalta calitate pentru cablarea interna, ceea ce asigura o redare audio nealterata de la receiver sau amplificator fara pierderi de detalii.

   

SPEAKER'S BINDING POSTS


Toate boxele din linie prezinta conectori tip banana, placate cu aur, de inalta calitate, compatibile cu cabluri de pana la 10 AWG si cele mai intalnite tipuri de conectori.

Specificatii


AMPLIFICATOR / RECEIVER

Putere RMS (W) 75
Impedanta (ohmi) 6, 8
Nr Canale 5.1
Tuner AM/FM
Distorsiuni (%) 0.2% (mono) / 0.3% (stereo)
Telecomanda Da
Format 3D Da
Certificat DLNA Da
Culoare Negru


SATELITI FATA/SPATE

Putere RMS (W) sateliti 120 (front) | 100 (surround)
Sensibilitate dB sateliti 90 (front) | 86 (surround)
Difuzor inalte (mm) sateliti 25
Difuzor joase (mm) sateliti 2 x 165 (front)
Difuzor medii (mm) sateliti 133 (front) | 102 (surround)
Dimensiuni (HxWxD mm) sateliti 980 x 230 x 250 (front) | 265 x 165 x 145 (surround)
Frecventa raspuns sateliti 40Hz-25KHz (front) | 55Hz-25KHz (surround)
Greutate (Kg) sateliti 27 (front) | 4.5 (surround)
Impedanta (ohmi) sateliti 6


SATELIT CENTRAL

Putere RMS (W) satelit central 100
Sensibilitate dB satelit central 88
Design satelit central 2-way, crossover point 4.5kHz
Difuzor inalte (mm) satelit central 25
Difuzor medii (mm) satelit central 2 x 102
Dimensiuni (HxWxD mm) satelit central 165 x 430 x 145
Frecventa raspuns satelit central 55Hz-25KHz
Greutate (Kg) satelit central 3.5
Impedanta (ohmi) satelit central 6


ALTELE

Tip Sistem 5.0
Culoare boxe Negru
Continut pachet Boxe de podea Taga Harmony TAV-606F v.3 Negru
Boxe de raft Taga Harmony TAV-606S v.3 Negru
Boxa centru Taga Harmony TAV-606C v.3 Negru
Harman Kardon AVR 151S

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.