Philips Soundbar 5.1 B8/12, Dolby Atmos, Subwoofer wireless, 400W, Bluetooth, NFC, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar 5.1 B8/12, Dolby Atmos, Subwoofer wireless, 400W, Bluetooth, NFC, negru de la Philips

• Multi-canal 5.1.2 pentru un sunet cinematic 3D cu adevarat captivant

Philips Fidelio B8 este un soundbar multicanal 5.1.2 cu un numar total de 18 difuzoare (10 difuzoare de tip racetrack extrem de sensibile si 8 tweetere cu dom din materiale moi), oferind sunet captivant intr-o forma eleganta. Pe langa tehnologia 5.1 traditionala, doua difuzoare suplimentare orientate in sus (fiecare continand 2 difuzoare racetrack si 3 tweetere) sunt reproiectate sa transmita sunetul spre tavan, conferind experientei sonore dimensiunea inaltimii. Incorporand Dolby Atmos si tehnologia Ambisound patentata de Philips , B8 ofera un peisaj sonor 3D incredibil de realist.

   
• Dolby Atmos creeaza o noua senzatie de dimensiune suspendata

Dolby Atmos adauga dimensiunea unui sunet inalt – o noua senzatie de inaltime care te plaseaza in centrul actiunii. Atmosfera sonora complet 3D pozitioneaza realist obiectele in miscare imediat deasupra ta, redand orice, de la conversatii linistite la actiune tumultoasa, cu o claritate, bogatie si adancime uimitoare. Totul se imbina intr-o experienta de sunet home cinema complet captivanta, impulsionandu-ti simturile sa se cufunde mai adanc in actiune.

   
• Tehnologie Ambisound pentru o experienta de sunet surround amplu

Tehnologia Ambisound patentata de Philips ofera sunet surround multicanal cuprinzator, producand o scena de sunet incredibila. Acesta este sunet 5.1 fara cerintele restrictive ale pozitionarii, ale dimensiunii camerei si ale configurarii complicate – si fara a aglomera camera cu mai multe boxe si cabluri. Ambisound ofera sunet 5.1 panoramic de la un singur soundbar subtire, combinand trei factori cheie: psihoacustica, procesarea dispunerii si pozitionarea unitatilor sub anumite unghiuri.

   
• Canalul central dedicat ofera o claritate reala a vocii

La majoritatea soundbarurilor, canalul central este mixat pe 2.1 canale. Vocile nu sunt asadar foarte clare. Philips Fidelio B8 foloseste doua difuzoare speciale pentru a crea canalul central – cu propriul amplificator si transmitand un semnal sonor procesat diferit, care ofera precizie vocala imbunatatita pentru conversatii extrem de clare in filme, programe TV si stiri.

   
• Tweetere soft dome Premium pentru un sunet de o claritate exceptionala

Tweeterele premium cu dom din materiale moi ofera sunet de inalta frecventa extrem de clar, lipsit de distorsiuni. Producand tonuri inalte pure cu dispersie mai larga, tweeterele laterale duble Philips Fidelio B8 sunt inclinate la 45 de grade pentru a directiona sunetul in lateral, marind scena sonora a frecventelor inalte. Cu combinatia de difuzoare pozitionate frontal, tweetere inclinate si Ambisound, B8 ofera efecte sonore vaste si largi.

   
• Designul subtire de inalta calitate se potriveste excelent la orice televizor

Cu o forma eleganta si sofisticata si materiale si finisaje de cea mai buna calitate, Philips Fidelio B8 este proiectat sa se potriveasca usor in orice mediu home cinema. Construit folosind materiale autentice, corpul este format dintr-o grila metalica personalizata, dintr-o singura piesa, in partea de sus si din fata si taste din aluminiu taiate cu diamant pentru o senzatie de unitate perfecta. Cu o grosime de doar 52 mm, soundbarul poate fi glisat cu usurinta sub ecranele TV si este conceput sa se imbine elegant si universal cu sistemele de divertisment si camerele de zi.

   
• Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de continutul ultra HD

HDMI 4K2K incorporeaza standardul HDMI 1.4. Acesta adauga suport pentru continutul video de ultra-inalta definitie (UHD). In prezent, acesta se refera la 4K, care la marimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli latime pe 2160 de pixeli inaltime sau de patru ori mai mare decat un afisaj HD standard de 1080p. Termenul se refera la o rezolutie putin mai mica decat 4K, de 3840 de pixeli latime si de 2160 de pixeli inaltime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afisajele 4K pun sistemele home theater de inalta performanta in aceeasi sfera utilizata in multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate si in viitor, acest standard a fost integrat pentru cresterea TV 4K.

   
• Bluetooth (aptX si AAC) pentru redare de muzica wireless

Bluetooth (aptX si AAC) pentru redare de muzica wireless

   
• Smartphone-uri cu functia NFC activata, pentru sincronizare Bluetooth

Sincronizeaza dispozitive Bluetooth fara nicio problema, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singura atingere. Este suficient sa atingi smartphone-ul sau tableta cu functia NFC activata in zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a initia sincronizarea Bluetooth si streamingul de muzica.

   

• Subwoofer wireless puternic, de 220 W, pentru un bas adanc si patrunzator

Philips Fidelio B8 incorporeaza un subwoofer wireless puternic de 220 W, cu un difuzor de 8 inch in partea inferioara pentru a oferi bas adanc si patrunzator. Reflectorul sau de baza cu forma de dom nu doar impiedica efectele de amortizare cand subwooferul este pe covor, dar si intensifica si imbunatateste basul, radiind uniform unde sonore de joasa frecventa la 360 de grade. Simte cum basul profund se propaga uniform in jurul tau, indiferent unde in camera amplasezi subwooferul wireless.

• Dolby Surround creeaza sunet 3D din continut bazat pe canale de sunet

Tehnologia de mixare Dolby Surround confera o viata noua coloanelor sonore surround traditionale care au ca baza canalele de sunet, mixand continutul nativ pe 2.0, 5.1 si 7.1 canale intr-o experienta Dolby Atmos. Spre deosebire de tehnologiile anterioare de mixare audio in banda larga care opereaza in domeniul temporal, tehnologia de mixare Dolby Surround opereaza in domeniul de frecventa, directionand individual benzile de frecventa si producand sunet surround cu elemente audio localizate precis si o ambianta sonora ampla. Astfel, poti beneficia oricand de o experienta de auditie 3D captivanta, chiar si fara coloane sonore Dolby Atmos.

• Dolby TrueHD si DTS pentru sunet surround de inalta fidelitate

Treci la sistemul digital si savureaza muzica si filmele preferate. Dolby TrueHD si DTS Digital Surround ofera sunet superb de cea mai buna calitate, practic imposibil de distins de sunetul de studio. Asculta sunetul asa cum au intentionat inginerii de sunet ai filmului. Dolby TrueHD si DTS Digital Surround imbunatatesc divertismentul pentru sunet home cinema incredibil.

• Conecteaza-te la HDMI x2 pentru cea mai buna experienta Atmos

Conexiunile HDMI sunt esentiale pentru a profita la maximum de experienta Dolby Atmos si calitatea imaginii TV. Philips Fidelio B8 dispune de doua intrari HDMI, permitandu-ti sa conectezi direct la soundbar surse video precum playere Blu-ray si console de jocuri. B8 poate fi conectat la televizor cu o singura iesire HDMI ARC pentru a oferi mai multa simplitate si usurinta de utilizare.

Sunet

Putere totala RMS @ 10% THD 400 W
Putere de iesire difuzor 180 W (20 W x 9)
Putere de iesire subwoofer 220 W
Sistem audio Dolby Atmos,Dolby True HD,Dolby Digital PLUS,Dolby Digital,Dolby Surround,DTS Digital Surround
Caracteristici superioare sunet Ambisound, Smart Sound, Film, Muzica,Voice,Control inalte si joase,Sincronizare audio,Echilibrare automata a volumului

Difuzoare

Drivere pentru fiecare Soundbar Total 18 drivere
Speakere de nivel redus 2 drivere (Canal central),2 drivere (Fata S/D),2 drivere (Surround S/D),2 tweetere cu dom din materiale moi (Surround)
Boxe orientate in sus S: 2 drivere si 3 tweetere cu dom din materiale moi,D: 2 drivere si 3 tweetere cu dom din materiale moi
Interval de frecvente soundbar 190 - 20k Hz
Impedanta soundbar 8 ohm
Difuzor subwoofer 1 woofer de 8"
Tip subwoofer Subwoofer wireless,Sistem Bass reflex
Interval de frecvente subwoofer 40 - 190 Hz
Impedanta subwoofer 3 ohm

Conectivitate

Conexiuni spate Intrare HDMI 1,Intrare HDMI 2,Iesire HDMI 1.4 (ARC),Intrare optica digitala,Intrare coaxiala digitala,Audio cu mufa de 3,5 mm,USB audio (5 V, 500 mA c.c.)
Conexiuni integrate NFC,Bluetooth
Conexiuni wireless Bluetooth APT-X si AAC

Confort

Afisaj ceas digital Da
Caracteristici HDMI Compatibilitate trecere 4K (30 cadre/s),Audio Return Channel (ARC),Tip continut EasyLink (HDMI-CEC) Audio Return Channel,Telecomanda-Trecere,Mapare intrare audio automata
Redare USB Audio (MP3)

Alimentare

Alimentare unitate principala 19 V c.c., 4,73 A,100-240 V c.a., 50/60 Hz
Alimentare subwoofer 220-240 V c.a., 50/60 Hz
Consum in standby < 0,5 W

Design

Montare pe perete Da

Accesorii

Accesorii incluse Telecomanda,2 baterii AAA,Adaptor c.a./c.c. pentru soundbar,Cablu de alimentare c.a. (2),Cablu HDMI,Adaptor USB,Console de montare pe perete (2),Ghid pe hartie pentru montarea pe perete,Ghid de initiere rapida,Brosura cu date juridice si privind siguranta,Fisa marcilor comerciale,Certificat de garantie internationala

Dimensiuni

Unitate principala (l x i x A) 1058 x 52 x 120 mm
Subwoofer (l x i x A) 240 x 510 x 302 mm

Dimensiuni produs

Adancime 12 cm
Inaltime 5,2 cm
Greutate 12,08 kg
Latime 105,8 cm

Dimensiunile ambalajului

Numar de produse incluse 1
Tip ambalaj Cutie
Tipul amplasarii pe rafturi Pozitionare
Adancime 29,5 cm
Inaltime 47 cm
Latime 112 cm
Greutate neta 12,55 kg
Greutate proprie 3,65 kg
Greutate bruta 16,2 kg


Cutie exterioara


Numar de ambalaje 1


Inaltime 47,9 cm

Lungime 112,6 cm

Latime 29,9 cm

Greutate neta 12,55 kg

Greutate proprie 4,55 kg

Greutate bruta 17,1 kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.