Soundbar curbat Samsung J7500, 320W, 8.1 canale, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar curbat Samsung J7500, 320W, 8.1 canale, Bluetooth, Negru de la Samsung

Inconjoara-te cu un sunet incredibil, HW-J7500 de la Samsung fiind completarea perfecta pentru pentru experenta dvs home entertainment.
 
 
Compatibil Wireless Multiroom

Bucurati-va de serviciile de streaming preferate, precum si de sunetul de pe dispozitivul dvs. mobil. Controlati Soundbar-ul si conectati-va la sistemul de divertisment multiroom.
 

Potrivit pentru un design curbat al TV-ului

Imbunatatiti aspectul si sunetul televizorului dvs. cu design-ul curbat al soundbar-ului. Designul curbat distinctiv se imbina perfect cu televizorul curbat.

 
8.1 Channel System

Lasati-va cuprinsi de cea mai deplina experienta audio pentru acasa. Bucurati-va de o calitate incredibila, profunzime extinsa si o claritate audio care aduc la viata filmele, sportul si televizorul la viata!
 

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 320
Format redare: AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC, Apple, Lossless


SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet Dolby Digital, DTS Digital Surround


CONECTIVITATE

Porturi: USB, HDMI, Audio in, Audio optic in
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii Digital Amp, Crystal Amplifier, Bluetooth HI-FI Codec, Surround Sound Expansion, Night Mode, 3D Video Pass, Anynet+ (HDMI-CEC), TV SoundConnect, ARC (Audio Return Channel), Bluetooth Power On, Auto Power Link, Multiroom Link, Multiroom App, HFR


ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Putere consumata (W) 70

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.