Samsung Soundbar HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru de la Samsung

Creati-va propriul sistem de sunet surround wireless


Setul Wireless Surround Kit va permite sa va extindeti cu usurinta sistemul de sunet surround, fara a va incurca in cabluri. Impreuna cu dispozitivul Soundbar puteti crea un sistem 4.1 pentru o veritabila experienta de sunet surround.

 

Utilizati sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele


Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu usurinta a sistemului audio cu televizorul, evitand cablurile incomode. Veti putea sa va bucurati pe loc de continutul dvs. cu un sunet mai clar si mai de efect.

Traiti experienta unui bas mai puternic


Cu designul sau wireless convenabil, subwooferul este incredibil de usor de montat oriunde, ceea ce va asigura rapid libertatea de a va bucura de calitatea supersonica a basului si de o experienta auditiva complet naturala.

 

O singura aplicatie comanda tot sunetul


Gestionati dispozitivul Soundbar cu aplicatia Samsung Audio Remote de pe un dispozitiv mobil. Va puteti conecta prin Bluetooth pentru a comanda toate functiile cheie ale dispozitivului Soundbar si pentru a reda cu usurinta listele de redare favorite.

 

Bluetooth® Power On


Acum va puteti porni sistemul audio si il puteti comanda prin Bluetooth de pe telefonul mobil. Dupa asocierea initiala veti putea gasi rapid dispozitivele dorite, le puteti activa si puteti reda in streaming muzica.

   

Sunet mobil prin conexiune Bluetooth


Dispozitivul Soundbar utilizeaza Bluetooth pentru conexiuni facile la celelalte dispozitive. Bucurati-va de muzica pe telefonul mobil sau PC la calitate audio maxima, oriunde v-ati afla, fara limitari.

   

Sunet surround imbunatatit


Sistemul Surround Sound Expansion largeste pe lateral zona de auditie, astfel incat sunetul este mai realist si pare sa vina dinspre ecran. Acum va puteti bucura de o experienta sonora deosebita, cu efecte sonore cu adevarat captivante.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 300
Format redare AAC, WMA, MP3, OGG, WAV, FLAC


SPECIFICATII AUDIO Decodare sunet Dolby Digital


CONECTIVITATE

Porturi USB, Audio in, Bluetooth, Audio optic in, HDMI, ARC
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii ARC (Canal Retur Audio)
TV SoundConnect
Bluetooth Power On
Auto Power Link


ALTELE

Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm): 908.5 x 53.5 x 70.5 Difuzor
179 x 361 x 299.5 Subwoofer
Greutate (Kg) 9.3
Putere consumata (W) 27

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.