Samsung Soundbar HW-K650/EN, 340W, 3.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Soundbar HW-K650/EN, 340W, 3.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru de la Samsung

Voci mai clare cu difuzorul central


Savurati experienta unui dialog clar cu un difuzor dedicat in centrul dispozitivului Soundbar. Acesta ofera un sunet echilibrat de la un capat la celalalt al dispozitivului si orienteaza sunetul astfel incat vocile par sa vina din ecran.

 

Sunet clar de la 6 difuzoare incorporate

Dispozitivul Soundbar a fost proiectat cu 6 difuzoare separate, fiecare cu amplificatorul sau dedicat, pentru a asigura un sunet clar si precis. Configuratia si alinierea difuzoarelor a fost proiectata si rafinata de Samsung Audio Lab.

 

Redati cu usurinta in streaming serviciul muzical favorit

Dispozitivul Soundbar va permite sa va bucurati cu usurinta si la o inalta calitate de diverse servicii muzicale cu ajutorul aplicatiei Samsung Multiroom.

 

Creati un sunet surround veritabil fara cabluri

Extindeti oricand cu usurinta sunetul surround. Pentru a crea un sistem complet, conectati dispozitivul Soundbar la doua unitati Wireless Audio 360 plasate in spate pentru a amplifica efectul. Nu este nevoie de cabluri suplimentare.

 

Utilizati sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele

Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu usurinta a sistemului audio cu televizorul, evitand cablurile incomode. Veti putea sa va bucurati pe loc de continutul dvs. cu un sunet mai clar si mai de efect.

 

Sunet surround imbunatatit


Sistemul Surround Sound Expansion largeste pe lateral zona de auditie, astfel incat sunetul este mai realist si pare sa vina dinspre ecran. Acum va puteti bucura de o experienta sonora deosebita, cu efecte sonore cu adevarat captivante.

 

Un mod usor si amuzant de a va controla muzica


Utilizati la maximum instalatia audio Multiroom cu ajutorul aspectuoasei aplicatii Multiroom conceputa pentru telefon mobil si smartwatch. Butonul tactil rotativ usureaza si mai mult accesul si controlul muzicii.

 

Traiti experienta unui bas mai puternic

Cu designul sau wireless convenabil, subwooferul este incredibil de usor de montat oriunde, ceea ce va asigura rapid libertatea de a va bucura de calitatea supersonica a basului si de o experienta auditiva complet naturala.

   

Bluetooth® Power On

Acum va puteti porni sistemul audio si il puteti comanda prin Bluetooth de pe telefonul mobil. Dupa asocierea initiala veti putea gasi rapid dispozitivele dorite, le puteti activa si puteti reda in streaming muzica.

   

Apropiati-va de realitate cu HD Audio

Simtiti sunetul si treceti la actiune cu sunetul HD Audio uimitor de realist. Acesta reproduce calitatea si bogatia sunetului original folosind esantionarea pe 192 kHz/24 bit.

   

Sunet mobil prin conexiune Bluetooth


Dispozitivul Soundbar utilizeaza Bluetooth pentru conexiuni facile la celelalte dispozitive. Bucurati-va de muzica pe telefonul mobil sau PC la calitate audio maxima, oriunde v-ati afla, fara limitari.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 340
3D Da
Format redare AAC, WMA, MP3, OGG, WAV, FLAC


SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet Dolby Digital


CONECTIVITATE

Porturi HDMI, ARC, Audio in, 1 x Optic
Subwoofer wireless Da
Alte conexiuni Bluetooth


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii Anyent+ (HDMI-CEC)
TV SoundConnect


ALTELE

Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm): 1010.5 x 54 x 87.5 Difuzor
452 x 335 x 154 Subwoofer
Greutate (Kg) 12
Putere consumata (W) 53

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.