Soundbar Samsung HW-MS750/EN, 5.0, 450 W, Sound+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Samsung HW-MS750/EN, 5.0, 450 W, Sound+ de la Samsung

Modul in care sunetul trebuie sa se auda

Urmatorul nivel al sunetului

Amplifica-ti distractia. Adauga profunzime sunetului surround si dimensiune continutului tau de divertisment cu tweetere duale verticale ce ridica sunetul pana la cer. Fa ecranul sa para mai mare decat este de fapt.

Sunet de 32 biti de inalta calitate

Transforma-ti muzica intr-un sunet dinamic mult mai detaliat.

Un bas mai profund

Experimenteaza un bas profund de pana la 27Hz cu ajutorul Subwoofer-ului SWA-W700.

Descopera adevaratul surround sound

Rasfata-te cu un adevarat sunet surround cinematografic cu noile solutii audio de la Samsung. Adauga kit-ul Wireless Rear Speaker pentru un sunet de ambianta captivant si bucura-te de mai multa profunzime cu subwooferul SWA/W700 cu un bass de pana la 27Hz.

Wireless surround sound ready

Kitul Wireless Surround iti transforma Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara a te incurca in cabluri. Acum poti crea usor un sistem multi canal, pentru a te bucura de adevarata experienta de cinema.

Orice loc este locul perfect

Reda un sunet cu adevarat uimitor oriunde in incapere cu tweeter-ele wide-range de ultima ora incorporate.

Control multi-difuzor

Experimenteaza cea mai avansata experienta a sunetului. Sustinut de tehnologia exclusiva Samsung, difuzoarele multi-array se misca simultan pentru un bas mai puternic.

Stiinta sunetului

Testat si calibrat de catre renumitul California Audio Lab, inginerii nostri de sunet aplica noi metode de transductie si modelare avansata pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera.

Conexiune wireless cu televizorul

Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung cu usurinta, fara cabluri incurcate, prin Bluetooth sau Wi-Fi. Te vei putea bucura de tot continutul instantaneu, cu un sunet mai clar si impact mai puternic.

Seamless mount

Monteaza soundbar-ul direct la televizor, fara efort si gauri suplimentare in perete. Foloseste un singur cablu pentru a alimenta ambele dispozitive. Fara cabluri incurcate.

Telecomanda unica

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Putere, volum si chiar efecte sonore, poti controla functiile cheie ale Soundbar-ului cu ajutorul telecomenzii One Remote a televizorului tau Samsung.

O experienta 4K impecabila

Continutul tau UHD, UHD Blu-ray Player si Soundbar Sound+ vor forma combinatia perfecta pentru divertisment incredibil fara a pierde calitatea uimitoare a continutului. Cu 4K Pass-Through, continutul tau 4K se aude perfect cu sistemul dinamic surround suplimentar.

Smart sound mode

Selecteaza un mod de sunet sau lasa Soundbar-ul sa aleaga in locul tau. Analizeaza in mod automat continutul si iti ofera sunete optimizate pentru continutul tau.

Serviciul de streaming de muzica

Indiferent de ce melodii iti fac inima sa tresara, prin Soundbar Sound+ poti asculta orice melodie doresti de pe tableta sau telefon. Pur si simplu foloseste Bluetooth sau conecteaza-te la Wi-Fi pentru a asculta muzica.

Aplicatie Samsung Multiroom

Cu Aplicatia Samsung Multiroom vei avea acces rapid si usor la continutul tau preferat.

 

Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W) 450
3D Da
Format redare

AAC

OGG

MP3

FLAC

WAV

ALAC

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet

Dolby Digital

DTS

CONECTIVITATE

Porturi

HDMI

Audio in

Optic

Alte conexiuni Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii

Crystal Amplifier

Surround Sound Expansion

4K Video Pass

HDR

3D Video Pass

AnyNet+ (HDMI - CEC)

Multiroom Hub

Multiroom App

One Power

ALTELE

Telecomanda Da
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 1150 x 80 x 130.4 mm
Greutate (Kg) 6.3
Putere consumata (W) 50
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.