Soundbar Sony HTCT80, 80W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Soundbar Sony HTCT80, 80W, Negru de la Sony

Aduceti filmele acasa, fara efort


Profitati mai mult de filme cu bara de sunet HT-CT80. Cu sunetul surround pe 2.1 canale, amplificatorul digital S-Master si subwooferul cu cablu, aveti tot ce va trebuie pentru a insufleti instantaneu filmele si muzica. Plasati bara de sunet in fata televizorului si conectati-va utilizand diverse intrari, pentru o experienta de vizionare simpla si captivanta. 

 

O experienta captivanta de vizionare a filmelor
Tehnologia virtual surround captivanta imita in mod natural campurile sonore tridimensionale astfel incat sa va puteti bucura de un sunet bogat, de inalta fidelitate pe o zona larga de auditie.

 Subwoofer dinamic


Pozitionat pe verticala sau pe o parte, subwooferul de 24,5 cm (9,6") x 17 cm (6,7") cu cablu, cu sunet directionat frontal amplifica sunetul coloanelor sonore cu un bas bogat, rasunator.

Creata pentru a fi compatibila cu televizorul dvs.
Cu o inaltime de numai 5,1 cm (2") si contur subtire care incape subtil sub orice televizor cu ecran mare de peste 81,3 cm (32"), aceasta bara de sunet va ofera intotdeauna vizualizarea actiunii pe tot ecranul. Cu optiunile de montare multiple si designul elegant, HT-CT80 arata natural, fie pe un raft, fie montat pe un perete.
Amplasati bara sub ecran
Pozitionati bara de sunet pe un raft sub televizor si bucurati-va de sunetul proiectat la inaltimea ideala atunci cand vizionati pe canapea.  

Montati-o pe perete


Sunetul redat de cele doua boxe frontale este indreptat direct spre dvs., pentru o experienta de cinematograf captivanta.

 Redare in timp real perfecta
Atingeti pur si simplu anumite smartphone-uri sau tablete cu NFC de bara de sunet pentru a stabili instantaneu o conexiune Bluetooth®. Nu aveti NFC? Nicio problema – redati muzica wireless in timp real prin asocierea manuala cu Bluetooth®.

 Conectati-va


Cu o intrare optica, va puteti conecta cu usurinta la televizor, DVD sau playerul Blu-ray Disc™. De asemenea, va puteti conecta la un receptor AV pentru un sunet digital excelent, pe mai multe canale utilizand un cablu analogic sau puteti reda muzica preferata de pe un stick USB.

 

Caracteristici principale
 

Putere totala(W): 80

 

Specificatii audio
 

Decodare sunet: Dolby Digital, Dolby Dual Mono

Conectivitate

Porturi: Audio in, USB, Audio optic in

Alte conexiuni: Bluetooth, NFC

 
Caracteristici speciale
 

Functii: Virtual Surround, Mod nocturn, Amplificator digital S-Master, ClearAudio+

 
Altele
 

Telecomanda: Da

Culoare: Negru

Dimensiuni (D x H x W mm): Unitate principala: 84 x 52 x 901, Subwoofer: 296 x 243 x 165

Greutate (Kg): Soundbar: 2.0, Subwoofer: 2.7

Putere consumata (W): 21

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.