Philips Hue Comutator cu atingere

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Hue Comutator cu atingere de la Philips

 
  • 4 butoane pentru 4 scene diferite

    4 butoane pentru 4 scene diferite

    Poţi defini 4 setări de lumină Philips Hue cu ajutorul comutatorului cu atingere Philips Hue. Selectează o scenă creată de tine sau una dintre scenele create de Philips pentru tine sau programează un buton care să stingă toate luminile. Poţi crea uşor configuraţia dorită cu ajutorul aplicaţiei Philips Hue. Totul la discreţia ta.

  • Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

    Plasează-l oriunde ai nevoie de un comutator

    Comutatorul Philips Hue Tap poate fi amplasat şi utilizat în orice loc din casă – de la peretele de lângă uşa de la intrare la locul de lângă fotoliul tău preferat sau chiar pe noptieră. Comutatorul Philips Hue Tap reprezintă modul prin care poţi face lumina funcţională obişnuită chiar mai uşor de utilizat. Pentru că este wireless, îl poţi amplasa oriunde doreşti, folosind şuruburi sau bandă adezivă pe plăcuţa de pe spatele comutatorului.

  • Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

    Comutator wireless şi telecomandă într-un singur aparat

    Philips Hue Tap pune la dispoziţia ta scenele preferate. Poate fi scos din plăcuţa posterioară prin răsucire, astfel încât să îl poţi folosi ca telecomandă pentru mai mult confort.

  • Energie cinetică - nu este nevoie de baterii

    Energie cinetică - nu este nevoie de baterii

    Philips Hue Tap foloseşte energie cinetică şi este activat de atingerea ta, aşadar nu este nevoie de baterii. Acest lucru înseamnă că Philips Hue Tap are un remarcabil consum de energie de zero waţi, ceea ce îl face mai inteligent, mai ecologic, fără deşeuri de baterii şi fără bătăi de cap.

  • Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

    Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

    Poţi conecta până la 50 de lumini şi 10 accesorii la consola Philips Hue (nu este inclusă). Începe cu oricare dintre kiturile de iniţiere disponibile sau cu o consolă separată şi adaugă produse Philips Hue. Apoi, îţi poţi controla luminile prin simpla glisare cu degetul prin aplicaţia intuitivă Philips Hue. Philips Hue are la bază ZigBee, o tehnologie de consum redus, sigură şi fiabilă prin care îţi poţi controla luminile. Caracteristici noi şi îmbunătăţiri sunt adăugate constant sistemului. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără egal direct pe produsele tale Philips Hue.

 

Specificaţii tehnice

  • Comutatorul

    Butoane configurabile
    4
    Interval de frecvenţe
    2400 - 2483,5 MHz
    Durată de viaţă
    50000 clicuri
    Nr. max. comutatoare per consolă
    25, dacă nu sunt conectate alte comutatoare
    Gamă
    15 - 30 m
    Opţiuni de montare
    • independent
    • perete
    Caracteristici speciale
    Funcţionează fără baterii
    Diametru comutator
    75  mm
    Înălţime comutator
    25  mm
    Greutatea comutatorului
    90  g
    ZigBee Light Link (legătură)
    protocol IEEE 802.15.4
  • Ce este în cutie?

    Comutator Hue
    1
  • Protecţia mediului

    Umiditate operaţională
    0%< H <80% (fără condens)
    Temperatură operaţională
    0°C - 40°C
  • Garanţie

    2 ani
    Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.