Lustra inteligenta LED Philips Hue Phoenix, Wi-Fi, lumina alba reglabila calda-rece

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Lustra inteligenta LED Philips Hue Phoenix, Wi-Fi, lumina alba reglabila calda-rece de la Philips

Lustra inteligenta LED Philips Hue Phoenix, Wi-Fi, lumina alba reglabila calda-rece



4 retete de lumina pentru activitatile tale zilnice


Beneficiaza de cea mai buna lumina pentru orice faci. Philips hue detine lumina optima pentru activitatile tale zilnice in 4 retete de lumina. „Energize” te acopera cu lumina rece si vibranta pentru un plus de energie. „Concentrate” iti permite sa te concentrezi si sa-ti termini activitatea cu lumina alba, intensa, reglata fin. „Read” iti ofera lumina alba, calda, optima, care nu iti solicita ochii - perfecta pentru o lectura de calitate. „Relax” te ajuta sa te relaxezi gratie unei straluciri delicate de lumina alba, calda.

4 reţete de lumină pentru activităţile tale zilnice

O maniera moderna de a crea atmosfera cu lumina alba calda-rece


Creeaza atmosfera perfecta pentru orice moment cu o serie de LED-uri interesante cu lumina alba naturala. Foloseste aplicatia de pe dispozitiv pentru a seta nuantele de lumina alba, de la lumina rece invioratoare a zilei (6.500 K) pana la lumina alba calda relaxanta (2.200 K).

O manieră modernă de a crea atmosferă cu lumină albă caldă-rece

LightDuo pentru o experienta hue dubla


Aceasta lampa Philips hue are doua surse de lumina separate, astfel incat sa poti combina lumina alba calda cu cea rece pentru a crea atmosfera perfecta pentru starea ta de spirit si sa poti seta lumina functionala ideala pentru activitatea desfasurata in acelasi timp.

LightDuo pentru o experienţă hue dublă

Reglare usoara a intensitatii luminii fara a umple casa de cabluri


Regleaza intensitatea lampilor Philips hue usor si fara intreruperi cu ajutorul dispozitivului mobil. Nu trebuie sa umpli casa de cabluri sau sa instalezi un intrerupator in perete.

Reglare uşoară a intensităţii luminii fără a umple casa de cabluri

Textura 3D pentru lumina stralucitoare


Hue Phoenix are o textura 3D, care ii scoate in evidenta aspectul si raspandeste o lumina difuza placuta. Suprafata lampii este acoperita cu un model hexagonal, care capteaza si reflecta lumina, creand un efect de stralucire. Efectul se schimba in functie de unghiul de vizualizare, facand din Hue Phoenix un obiect decorativ dinamic si atragator chiar si atunci cand lumina este stinsa.

Textură 3D pentru lumină strălucitoare

Control complet de la dispozitivul tau inteligent cu functii extinse


Conecteaza aceasta lampa Philips hue la consola hue si descopera gama completa de posibilitati de iluminare. Controleaza lampa hue wireless de pe orice dispozitiv cu iOS sau Android prin intermediul aplicatiei Philips hue sau al oricarei aplicatii terte dezvoltate pentru hue. Seteaza cronometrele, notificarile, alarmele, functia geofencing pentru securitate software si sincronizeaza-te cu sistemul tau de divertisment pentru experienta hue completa.

Control complet de la dispozitivul tău inteligent cu funcţii extinse

Seteaza notificari luminoase pentru a fi la curent cu toate


Seteaza lampile Philips Hue sa te anunte cand primesti apeluri, mesaje, actualizari pe retele de socializare, intalniri, informatii despre vreme si alte comunicari relevante transmise prin dispozitivul mobil. Cu ajutorul platformei IFTTT poti seta actiuni diferite pentru sistemul de iluminare. Notificarile luminoase Hue reprezinta un mod placut de a fi la curent cu toate.

Setează notificări luminoase pentru a fi la curent cu toate

Programeaza luminile sa se aprinda si sa se stinga atunci cand nu esti acasa


Da impresia ca esti acasa atunci cand, de fapt, nu esti. Programeaza alarme sau foloseste cronometre pentru a aprinde sau a stinge luminile la ore fixe sau aleatorii. Cu acces online, poti controla sistemul de iluminat din casa direct prin aplicatia de pe dispozitivul mobil. Activeaza imprejmuirea digitala din aplicatie si lampile tale se aprind sau se sting automat atunci cand intri sau sa iesi din casa. Confortabil si linistitor - oriunde te-ai afla.

Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

Intotdeauna la curent


Philips hue se bazeaza pe ZigBee, o tehnologie cu putere redusa, sigura si fiabila pentru a-ti controla luminile. Caracteristici si imbunatatiri noi sunt adaugate continuu la sistem. Actualizarile software si firmware sunt efectuate wireless si fara egal direct pe produsul tau hue.

Întotdeauna la curent

Conecteaza pana la 50 de becuri si lampi hue


Poti conecta pana la 50 de becuri sau lampi la consola Philips hue. Incepe pur si simplu cu oricare dintre kiturile de baza disponibile si adauga produse Philips hue. Apoi poti controla luminile prin simpla glisare cu degetul, utilizand aplicatia intuitiva Philips hue pentru dispozitive inteligente cu iOS si Android.

Conectează până la 50 de becuri şi lămpi hue

Specificatii tehnice

Design si finisaj

Material materiale sintetice, metalic
Culoare alb


Specificatii tehnice

Sursa de alimentare retea
Interval 220 V - 240 V, 50 - 60 Hz
Tehnologie bec LED
Tensiune foarte joasa sigura
Numar de becuri 2
Putere bec inclusa 9 W
Putere maxima bec de inlocuire 10 W
Culoare lumina alb cald
Corp de iluminat cu intensitate variabila Da
LED Da
LED incorporat DA
Cod IP
IP20
protectie impotriva corpurilor mai mari de 12,5 mm
fara protectie impotriva apei
Clasa de protectie
I - impamantat

Caracteristici/accesorii suplimentare incluse

Inaltime reglabila DA
Dimensiunile si greutatea produsului

Inaltime minima 90 cm
Inaltime maxima 160 cm
Lungime 50 cm
Latime 50 cm
Greutate neta 3,110 kg


Dimensiunile si greutatea ambalajului

Inaltime 58,6 cm
Lungime 57,8 cm
Latime 25,8 cm
Greutate 5,780 kg


Diverse

Conceputa special pentru
Camera de zi si dormitor
Bucatarie
Stil Contemporan
Tip Pendul

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.