TP-LINK Smart Wi-Fi LED LB130 with Color Changing Hue, E27

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Smart Wi-Fi LED LB130 with Color Changing Hue, E27 de la TP-LINK

Lumineaza-ti casa!
Bec Wi-Fi LED inteligent
cu functie de schimbare a culorii
   
 

Culori pentru fiecare ocazie

 

Cu un numar mare de culori si intensitate ajustabila, LB130 iti ofera si mai multe posibilitati pentru a se potrivi din punct de vedere estetic cu mediul in care se afla si cu starea ta de spirit, in fuctie de ocazie. Lasa-ti imaginatia sa zboare!

 
   

Control de oriunde

Conecteaza becul inteligent LB130 la reteaua Wi-Fi de la tine de acasa si controleaza-l direct, de oriunde, folosind aplicatia Kasa. Kasa iti permite sa gestionezi luminile de pe smartphone sau tableta, inclusiv ajusarea intensitatii si a culorii, setare program si scenarii, precum si urmarirea consumului energetic in timp real.

   

Economiseste energie cu becurile LED

Economiseste cu pana la 80% mai multa energie fara sa faci compromisuri la intensitate sau calitate comparativ cu un bec cu incandescenta normala de 60W, cu becul LED ce dureaza pana la 22,8 ani.
Cost estimat al energiei:bec cu incandescenta normala de 60W: 30,5 lei.
Cost estimat al energiei:Bec LED Wi-Fi inteligent: 5,6 lei pe an.

   

Bucura-te de liniste

Programeaza becurile inteligente LB130 din casa ta sa se aprinda si sa se stinga la momente diferite. Poti ajusta automat ora la care rasare si apune soarele, pentru ca becurile sa se apinda cand se intuneca si a se stinga cand este lumina afara.

   

Programeaza scenarii personalizate

Schimba culoarea si intensitatea luminii cum doresti, modifica lumina alba de la lumina calda la lumina rece pana cand te simti confortabil. Becurile inteligente pot fi controlate grupat, iar setarile tale preferate pot fi salvate sub forma de scenarii, accesibile in aplicatia Kasa.

   
   

Compatibil cu Android, iOS si Amazon Alexa

LB130 poate fi utilizat cu Amazon Echo, Dot, Tap si alte dispozitive compatibile cu controlul vocal, iar aplicatia Kasa iti permite sa controlezi becul inteligent de pe orice dispozitiv Android (4.1 sau mai recent) sau iOS (iOS 8 sau mai recent).


CARACTERISTICI GENERALE

Tip soclu - E27
Conectivitate - Wireless
Utilizat pentru - Interior
Durata de viata - 25000 min
Putere - 11 W
Tip lumina  - Rece
                 - Calda
Temperatura culoare - 2500 k
Flux luminos - 800 lm
Sistem de operare compatibil - Kasa
Continut pachet - Smart Wi-Fi LED Bulb LB130, Quick Installation Guide

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.