HP Server Tower ProLiant ML350 Intel Xeon Silver 4208 16GB DDR4 NO HDD FREE DOS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Server Tower ProLiant ML350 Intel Xeon Silver 4208 16GB DDR4 NO HDD FREE DOS de la HP

PREZENTARE GENERALA

 

 Aveti nevoie de un server robust pentru birourile SMB si de la distanta? Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 ofera un server securizat dual-socket cu performanta, extensibilitate si fiabilitate dovedita, facandu-i alegerea pentru extinderea companiilor mici si mijlocii, a birourilor la distanta ale unor companii mai mari si a centrelor de date pentru intreprinderi.

 

 

Caracteristici

Realizati cu versatilitate de neegalat

Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 suporta pana la doi procesoare Intel Xeon Scalable, incepand de la Bronze pana la Platinum, 4 nuclee care extind pana la 28 de procesoare de baza care ofera performante de neegalat.

Pana la 24 de sloturi DIMM pentru a suporta semnalul HPE DDR4 SmartMemory de 2600 MT / s, reducand pierderile de date si timpul de nefunctionare, cu tehnologia HPE Gen10, cu o caracteristica rapida de toleranta la defectiuni, crescand in acelasi timp performanta incarcarii si eficienta energetica.

Suporta o gama larga de solutii de la Azure la Docker la ClearOS, impreuna cu sistemele de operare traditionale.

Extinderea GPU accepta pana la patru unitati pentru a accelera performanta aplicatiilor VDI si a invatarii masinilor pentru servicii financiare, supraveghere si securitate, cercetare educationala si stiintifica, precum si pentru imaginile de retail si medicale.

Extindeti cand nevoile dvs. de afaceri cresc

Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 ofera extensibilitate cu o gama larga de optiuni de upgrade pentru unitate. Sustinand 8 pana la 24 SFF sau 16 SFF atunci cand sunt mixate cu optiunile optionale de 8 unitati NVMe PCIe SSD, 4 pana la 12 optiuni LFF fierbinte sau optiuni de alimentare fara fierbere care protejeaza investitia IT in medii hibride.

Capacitate mare de expansiune cu (8) sloturi PCIe, (6) porturi USB, conversie rack 5U si optiuni de alimentare.

Embedded 4x1GbE si alegerea adaptoarelor standup 1GbE, 10GbE sau 25GbE pentru PCIe va ofera flexibilitatea pentru latimea de banda si tesaturile de retea, astfel incat sa va puteti adapta la nevoile diferite pe masura ce afacerea dvs. creste.

Inovatii de securitate

Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 este unul dintre serverele standard pentru industria HPE, cu firmware major ancorat direct in protectia de securitate a siliconului incorporata in ciclul de viata al serverului, incepand cu Silicon Root of Trust.

Milioane de linii de cod de firmware se executa inainte de cizme ale sistemului de operare pentru servere. Cu validarea firmware-ului de executie, activata de HPE iLO Advanced Premium Security Edition, firmware-ul serverului este verificat la fiecare 24 de ore, verificand valabilitatea si credibilitatea firmware-ului de sistem esential.

Secure Recovery permite firmware-ului serverului sa se intoarca la ultima stare cunoscuta sau la setarile din fabrica dupa detectarea codului compromis.

Sunt disponibile optiuni de securitate suplimentare cu modulul Trusted Platform Module (TPM) pentru a preveni accesul neautorizat la server si pentru a stoca fiabil artefactele utilizate pentru autentificarea serverului.

Industrie Leading Services si usurinta de implementare

Serverul HPE ProLiant ML350 Gen10 vine cu un set complet de servicii HPE Pointnext, oferind incredere, reducand riscurile si ajutand clientii sa realizeze agilitate si stabilitate.

Serviciile HPE Pointnext simplifica toate etapele calatoriei IT. Consultantii si profesionistii in domeniul serviciilor de transformare inteleg provocarile clientilor si concepe o solutie eficienta. Serviciile profesionale permit implementarea rapida a solutiilor si serviciile operationale ofera suport permanent.

Serviciile furnizate in cadrul Serviciilor Operationale includ: Capacitatea flexibila HPE, HPE Datacenter Care, HPE Infrastructure Automation, HPE Campus Care, Servicii Proactive HPE si acoperirea cu mai multi furnizori.

Solutiile HPE IT pentru investitii va ajuta sa va transformati intr-o afacere digitala cu economie IT care se aliniaza la obiectivele dvs. de afaceri.

 

 

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
    • Model Procesor
    • Frecventa procesor (GHz)
      3.2
    • Numar Nuclee
      8
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel
    • Socket
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      16

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.