HP Server Rackmount DL380 ProLiant GEN10 Intel Xeon 4215R 32GB DDR4 NC 8SFF Storage Bays

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Server Rackmount DL380 ProLiant GEN10 Intel Xeon 4215R 32GB DDR4 NC 8SFF Storage Bays de la HP

HPE ProLiant DL380 Gen10

 

Hewlett Packard Enterprise ProLiant ProLiant DL380 Gen10. Familia de procesoare: Intel Xeon Gold, Frecventa procesor: 2,1 GHz, Procesor: 6130. Memorie interna: 64 Giga Bites, Tip de memorie interna: DDR4-SDRAM, Amplasare memorie (sloturi x dimensiune): 2 x 32 Giga Bites. Capacitate hard disk: 2.5", Interfata HDD: SATA, SCSI Serial Atasat (SAS). Ethernet / conexiune LAN. De tipul de unitate optica: DVD-RW. Sursa de alimentare: 800 W, Redundant sursa de alimentare (RPS) sprijin. Tip de sasiu: Cabinet metalic (2U)

Care este blocajul serverului dvs. ... stocare, calcul, expansiune? Cel mai bine vandut server din lume tocmai sa imbunatatit. Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 ofera cele mai recente tehnologii de securitate, performanta si extensibilitate. Desi este sustinuta de o garantie globala, este ideala pentru orice mediu de servere.Standardizati pe cea mai de incredere platforma de calcul a industriei.HPE ProLiant DL380 Gen10 Server este in siguranta , proiectat pentru a reduce costurile si complexitatea, Intel ® Xeon ® Procesor de familie scalabila cu pana la o crestere de 71% de performanta si crestere de27% in miezuri , plus HPE 2666 MT / s DDR4 SmartMemory de sprijin 3.0 TB si pana la 11%mai rapid decat 2400 MT / s. Acesta suporta 12 Gb / s SAS si pana la 20 de unitati NVMe plus o gama larga de optiuni de calcul. Memoria HPE Permanenta, optimizata pe serverele HPE ProLiant, ofera niveluri de performanta fara precedent pentru bazele de date si volumul de lucru analitic. Rulati totul, de la cele mai de baza la aplicatiile critice ale misiunii, si desfasurati cu incredere.

Securitate prin intermediul firmware-ului si optiunilor optionale de intruziune a sasiului

Conducerea performantei HPE cu memoria persistenta

Inovatie HPE cu reglare inteligenta a sistemului

Modular sasiu cu o capacitate mai mare de transmisie si flexibilitate

Suporta Intel ® Xeon ® Procesor de familie scalabila

Ofertele noi oferite de SMB au fost lansate regional ca "Smart Buy Express" in SUA si Canada, "Top Value" in Europa si "Buy Intelligent" in Asia Pacific si Japonia

Design flexibil Designul dvs. de investitii se extinde pe masura cresterii nevoilor dvs. de afaceri

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 are un sasiu adaptabil, incluzand optiuni de configurare a modulelor HPE noi, cu pana la 30 SFF, pana la 19 LFF sau pana la 20 de optiuni de unitate NVMe, impreuna cu suport pentru pana la 3 optiuni de GPU dubla.

HPE Permanent Memory, ofera niveluri fara precedent de performanta si rezilienta a datelor pentru bazele de date si volumul de lucru analitic. Cu pana la 27x mai rapid operatiuni de verificare a aplicatiilor si cu 20 de repetari mai rapide , HPE ofera cea mai rapida memorie persistenta pe piata la scara TB.

In combinatie cu controlerul integrat SATA HPE Dynamic Smart Array S100i pentru necesitatile de incarcare, date si mass-media, controlerele HEA Smart Array reproiectate va ofera flexibilitatea de a alege cel mai potrivit controler de 12 Gb / s pentru mediul dvs. si care sa functioneze atat in ​​SAS si modul HBA.

Impreuna cu un 4x1GbE incorporat, aveti la dispozitie o gama de adaptoare standard HPE FlexibleLOM sau PCIe care ofera o gama larga de latimi de banda de retea (1GbE pana la 40GbE) si tesatura, astfel incat sa va puteti adapta si sa va dezvoltati in functie de cerintele afacerii dumneavoastra.

Sprijinind o gama larga de medii de operare de la Azure la Docker la ClearOS in plus fata de sistemele traditionale de operare.

Inovatii de securitate

Numai Hewlett Packard Enterprise ofera servere standard industriale cu firmware major ancorat direct in siliciu. Cu protectie de securitate incorporata in ciclul de viata al serverului, incepand cu Silicon Root of Trust.

Milioane de linii de cod de firmware se executa inainte de pornirea sistemului de operare pentru servere si cu validarea firmware-ului de executie, activata de HPE iLO Advanced Premium Security Edition, firmware-ul serverului este verificat la fiecare 24 de ore, verificand validitatea si credibilitatea firmware-ului de sistem.

Secure Recovery permite firmware-ului serverului sa revina la ultima stare buna sau la setarile din fabrica, dupa detectarea codului compromis.

Sunt disponibile optiuni de securitate suplimentare pentru modulul Trusted Platform Module (TPM) pentru a impiedica accesul neautorizat la server si stocarea sigura a artefactelor utilizate pentru autentificarea platformelor de server in timp ce kitul de detectie a intruziunilor inregistreaza si avertizeaza atunci cand hota de server este eliminata.

Performante de clasa mondiala

Inovarea HPE cu sistemul de reglare inteligenta optimizeaza performanta incarcarii de lucru utilizand profiluri personalizate pentru a regla resursele interne, cu o performanta imbunatatita pentru toate sarcinile de lucru, inclusiv incarcarile de lucru sensibile la latenta, cum ar fi tranzactionarea de inalta frecventa si netezirea jitterului.

HPE ProLiant DL380 Gen10 Server suporta tehnologia standard in parghie cele mai recente Intel ® Xeon ®Procesor de familie scalabila cu pana la 28 de nuclee, 12 Gb SAS si 3.0 TB de HPE DDR4 SmartMemory.

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 suporta pana la trei GPU-uri dublate sau cinci, pentru acceleratia incarcarii.

Industrie Leading Services si usurinta de implementare

Serverul HPE ProLiant DL380 Gen10 vine cu un set complet de servicii HPE Technology Services, oferind incredere, reducand riscurile si ajutand clientii sa realizeze agilitate si stabilitate.

Serviciile HPE Pointnext simplifica toate etapele calatoriei IT. Consultantii si profesionistii in domeniul serviciilor de consultanta inteleg provocarile clientilor si proiecteaza o solutie optima. Serviciile profesionale permit implementarea rapida a solutiilor si Serviciile operationale ofera suport permanent.

Serviciile furnizate in cadrul serviciilor operationale includ: Capacitatea flexibila, Datacenter Care, Infrastructure Automation, Campus Care, Proactive Services si acoperirea cu mai multi furnizori.

Solutiile HPE IT pentru investitii va ajuta sa va transformati intr-o afacere digitala cu economie IT care se aliniaza la obiectivele dvs. de afaceri.

Vezi mai mult

  • Procesor
  • Placa de baza
    • Chipset placa de baza
      Intel C621
    • Socket
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      32
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.