skil Slefuitor pentru pereti (Polizor pereti) telescopic 7520, 600W, 1000 RPM, 225 mm, geanta de transport

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Slefuitor pentru pereti (Polizor pereti) telescopic 7520, 600W, 1000 RPM, 225 mm, geanta de transport de la skil

Slefuitor pentru pereti foarte rezistent extensibil la o lungime totala de 220 cm

Skil Masters 7520 este un slefuitor pentru pereti de inalta performanta, de 600 W, livrat intr-o geanta robusta Skil Masters impreuna cu 6 foi de slefuit, un maner suplimentar, un furtun de aspirator de patru metri lungime, trei adaptoare pentru aspirator si o surubelnita. Aceasta unealta este ideala pentru slefuirea peretilor si pardoselilor inaintea aplicarii vopselei sau a lacului precum si pentru slefuirea fina a placilor de gips-carton. Skil Masters 7520 dispune de o suprafata de slefuire mare de 225 mm, care va permite sa slefuiti suprafete mari rapid si convenabil. Multumita manerului telescopic precum si manerului suplimentar, aceasta unealta este extensibila pana la o lungime totala de 220 cm, astfel ca veti putea accesa cu usurinta partea superioara a peretilor sau tavanele. Prin demontarea piesei frontale a capacului placii de slefuit, puteti slefui inclusiv de-a lungul muchiilor. Controlul variabil al turatiei va permite sa adaptati turatia uneltei la sarcina de executat, in timp ce functia electronica pentru turatie constanta asigura mentinerea unei turatii constante indiferent presiunea aplicata, pentru un rezultat uniform al prelucrarii. Baza de slefuire manevrabila se adapteaza automat la suprafete indiferent de inaltimea de lucru. Pentru lucrul in conditii curate puteti utiliza furtunul de aspirator de patru metri lungime, pe care-l puteti conecta la aspiratorul dumneavoastra cu ajutorul unuia dintre adaptoare.

Skil Masters: unelte profesionale pentru utilizatori profesionisti

Skil Masters ofera o gama larga de unelte special destinate utilizatorilor profesionisti. Totul a inceput in anul 1924, cand fondatorul Skil a inventat circularul de mana. Acest legendar ferastrau Skil a fost primul dintre multele inventii novatoare care se concentreaza pe manevrabilitatea usoara si eficienta combinata cu performante maxime. Uneltele ofera un raport pret/performanta imbatabil datorita designului robust, fiabilitatii si gamei largi de accesorii incluse in furnitura. Uneltele Skil Masters fara functii inutile permit indeplinirea usoara a sarcinilor dificile.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Girafa
Tip miscare Oscilanta
Tip lucrare Profesional
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Rigips
Functii Maner ergonomic


Continut pachet

1 x Geanta de transport rezistenta
6 x Foi de slefuire
1 x Furtun pentru aspirator (4 m)
1 x Maner suplimentar
3 x Adaptor aspirato
1 x Surubelnita
1 x Cheie hexagonala
Culoare Negru


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 600 W
Nivel zgomot 93 dB
Tensiune alimentare 230 V
Viteza maxima (rpm) 1000
Oscilatii maxime/minut 1000
Vibratie 1.5 m/s²


DIMENSIUNI

Diametru disc 225 mm
Lungime 1.23 m, 2.2 m
Greutate 4.5 Kg
Lungime cablu 4 m

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.