skil Masina de razuit 7710, 200W, 9500 RPM, 4 atasamente

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de razuit 7710, 200W, 9500 RPM, 4 atasamente de la skil

Masina electrica de razuit pentru indepartarea rapida a materialelor

Indepartati cu usurinta vopsea, chit, material de rost, pardoseli, reziduuri de spuma intarita, tencuiala, ghips, adezivi si multe altele folosind masina electrica de razuit Skil 7710. Ati scos recent mocheta si acum aveti dificultati la indepartarea adezivului? Sau doriti sa scapati de excesul de vopsea si mortar fara a petrece o gramada de timp facand acest lucru manual? Atunci aceasta masina electrica de razuit Skil 7710 este unealta ideala pentru aceasta lucrare. Aceasta masina electrica de razuit are un motor puternic de 200 W care, combinat cu cele trei reglaje de viteza ale sale, va ajuta sa executati rapid si usor acele lucrari plictisitoare si consumatoare de timp. Masina electrica de razuit este livrata cu patru accesorii pentru toate lucrarile dumneavoastra de razuit.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit

Designul ergonomic cu maner moale asigura un confort optim. Masina electrica de razuit este livrata cu patru accesorii, care pot fi schimbate usor multumita sistemului cu „Clic“ fara scule. Masina Skil 7710 este livrata cu o lama de otel pentru indepartarea materialelor masive, o spatula pentru indepartarea materialelor precum vopseaua si adezivii de pe materiale moi precum lemnul si aluminiul, o dalta plata pentru lucrari de sculptare in lemn si o lama universala pentru indepartarea materialului de etansare din imbinarile ferestrelor sau a reziduurilor din falturile usilor.


Set de livrare

- 1 lama de otel lata (60 mm);

- 1 spatula de otel lata (60 mm);

- 1 dalta de otel ingusta (15 mm);

- 1 lama de otel universala, ingusta (35 mm);

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Unealta multifunctionala
Tip miscare Oscilanta
Tip lucrare Semiprofesional
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Universal
Utilizat pentru Slefuire
Functii Sistem „CLIC“ pentru schimbarea si indepartarea rapida a accesoriilor
Culoare Gri
Continut pachet 1 x Masina de razuit


CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 200 W
Tensiune alimentare 230 V
Viteza maxima (rpm) 9500
Nivel zgomot 92 dB


PERFORMANTE

Oscilatii minime/minut 6500


DIMENSIUNI

Greutate 1.2 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.